???
slm kızlar nasılsınız???
Ben iyiyi tatlım sen nasılsın?
White sordum sana da sorayım mesaj kutuna bakar mısın?
cnm güvenilir yerlerde olucaksa veya kendin yapıcaksan iyi bir marka alıcaksın kuaföre sorucaksın kullanıcağı markayı ben yapıyorum mesala kuaförede artık son zamanlarım gidicem yaptırıcam bakalım sağlık açısından bitkiselse bişiy olmuo cnm bildiğim kadarıyla
Dün akşam yaptım ılıkla yaptım ama farkettim çok kasıyorum kendimi. İlkinde de yapmıştım ama içme kurt düştü.
eğer kasınca ağrın falan oluosa yapma cnm
Yok ağrı felan yok. Diyorum ya ilkinde de yaptım. Genelde de yapıyorlar hamileler hep sordum etrafıma ama artık korkuyorum herşeyden. Evhamlı oldum iyice.
yok cnm evhamlanma öle oluo insan bende coğu şeye evhamlanıyorum annelik duygusu
Tecrübeli bir anne olarak kahve konusundaki yorumunu da alabilir miyim?
tecrübeli diilim bebenimde ilk bebeğim olucak allah nasip ederse ben tüketmiyorum cnm cok nadir cnm cekerse bazen nescafe falan oda yarralı bişiy deil kilo acısndanda
Olsun bizden tecrübelisin yine de.
Şimdi benim de canım üçü bir arada çekti onda sordum. Yoksam bende çay kahve içmeyi bırakmıştım. Kahvaltıda bile süt içiyorum.
Selam kızlar nbr bgacim hazirlik yaptin mi bugun bulantin için.
Nisa nin ne kadar az kalmış maşallah darısı basimiza
merhaba kızlar umarm iyisinzdir. bnde c.tesi doktora gttm bebeğimi gördüm büyümş artk yaa herseyi olusmş neredeyse çok güzel birseydi göbek kordonuna kadar net bir seklde gördüm miniğimi. görnce o kadar mutlu oldm ki inanamadm :) her gittiğimde biraz daha büyümş görüyorm buda bni çok mutlu ediyo. herseyde normal bir seklde ilerliyo artk aylık kontrollere geçtk allahn iznyle.
Günaydın,
İyiyim ivet bugün leblebi, kraker aldım yanıma meyve unuttum bugünde.
Evet ya Nisa'nın bir ayı felan var.
Darısı bizlere inşallah. Sen ne yaptın?
Ya geçen gün arkadaşim geldi oğluma hediyeler getirmiş bir hoşuma gitti anlatamam cok mutlu oldumBen cinsiyeti belli olmadan almam gibime geliyor. Bir de son dakikaya bırakmayı düşünüyorum herşeyi ama heveslenirsem bilemem.
Sen bir önden almaya başla bakalım ben de o sırada liste yaparım.
Poşet, kolonyali mendil falan da tasiyorum ben naneli sakızbi poşet yaptım kendime onu tasiyorum hep yanimda
Verdim kan, idrar bugun 2den sonra alicam inşallah canim bakalım ne cikicak.bide bepantenin merhemi var yoğun bi krem onu aldim karnima surmek icin baktim tum gun nemli kalmis, eczaci yine bepantenin çatlak önleyici kremini onerdi ama 55 tl cok geldi
Ya geçen gün arkadaşim geldi oğluma hediyeler getirmiş bir hoşuma gitti anlatamam cok mutlu oldumşimdi gördüm ya onları hep alasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?