Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hangi açıdan kreme karar veremiyorsun canim.
Sağlık ocagindan once kendi dr.una gitsen daha iyi olmaz mı canım cunku sorular soruyorlar

Ya aklıma o ada geldi. Ama patron yokken halledeyim diyorum. Yarın bu konuda uygun bir gün ondan.

Ya korkuyorum krem bebeğe zarar verirse diye. Emiliyor ya sonuçta.

Hatice arazi gene bu arada.

Ya aklıma o ada geldi. Ama patron yokken halledeyim diyorum. Yarın bu konuda uygun bir gün ondan.

Ya korkuyorum krem bebeğe zarar verirse diye. Emiliyor ya sonuçta.

Hatice arazi gene bu arada.

Sanmam aksine dr.onericektir bence krem.evet hatice tatilde sanırım ben de tatil yapmak istiyorum ya

çok güzel heycan tatlm yaa hele onu görnce anlatılmaz yasanr o an yani :) süper süper... baya büyümüş senn bebişin masallah ona. insan görnce dayanamıyo ama o minik seylere bnde frenliyorm kendimi cinsiyetini öğreniyim 4 5 ay baslarm yavastn almayı cnm bnde. tatlm yaa senn karnnda kaşıntı oluyomu bnde basladı artk olmayı gerildiği için sanırm krem kullanmaya baslıcam artk. sen kullanıyomusn ?

Cardincim maşallah bebişine.

Biz de krem konusunu konuşup duruyoruz. Ben de kullanmıyorum kullanmaya da cesaret edemiyorum.

Yaa oluyor canım benim de bu ara biraz daha kesildi ama ben bepantenin merhemini kullanmaya başladım şu bebeklere sürülenler var ya onlardan yoğun bir krem çünkü tüm gün nemli tutuyor karnımı sabah akşam sürüyorum ben belime,karnıma,göğüslere 3.aydan sonra başlayın diyorlar zaten.

ewt 3. aydan sonra kullanılmalıymş. onu duymamıştm ondanda denerm cnm

ewt 3. aydan sonra kullanılmalıymş. onu duymamıştm ondanda denerm cnm

Dün eczaneye gidince aklıma geldi benim de normalde dudak çatlaklarına falan kullanırım ben daha doğrusu kremlerle aram baya iyidir sürekli kremlenen bi tipim,bepanten de bebeklere de kullanıldığı için iyi olur diye düşündüm şimdilik iyi yani ben de deniyorum canım

:)) ne güzel işte bnde sabah aksam bayılırm kreme hele banyodan sonra biraz daha fazla abartıyorm :)) ama denicem cnm o kremide belki iyi gelr devam ederm sürekli

Canım zaten doktorlar veriyor ki krem kullanmak için sen sor yine de için rahat etsin de kimisi de diyor ki istersen 200 liralık krem kullan çatlıcaksa çatlıyor

Bakalım ilkinde birşey dememişti benim de sormama fırsat kalmamıştı zaten. 3 ay bitsin soracağım.

:)) ne güzel işte bnde sabah aksam bayılırm kreme hele banyodan sonra biraz daha fazla abartıyorm :)) ama denicem cnm o kremide belki iyi gelr devam ederm sürekli

Ya ne güzel benim hiç öyle alışkanlıklarım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…