:)) bakalm. senn 2 li testtemi belli olmuştu cnm cinsiyeti?
Evet canım ense kalınlığını ölçerken söylemişti doktor
Be o günlere gelirsem muhtemelen söylemez doktor. Kendi doktorumun söylemesi için.
İnşallah geliceksin canım ama doktor söyler mi söylemez mi bilemem işte onu
Evet canım ense kalınlığını ölçerken söylemişti doktor
Yok söylemez gibime geliyor.
hmmm inş. bnde 26.da öğrenirm cnm
cnm sen yarın mı gidiyodn doktora
26.da 3 ay olucak mı cardinayy başkasında zaman ne kadar çabuk geçiyor insanın kendisinde olunca sanki geçmiyor zaman
İvetttttttttttttttt
Ayyyyyy 3 ay mı oldu Cardin?
Aaa doktora yarın mı gidiyorsun sağlık ocağı değil miydi o :44:
Sabahtan sağlık ocağına akşamında da doktor randevum var. Ama Perşembe gideyim sağlık ocağına dediğin gibi.
26.da 3 ay olucak mı cardinayy başkasında zaman ne kadar çabuk geçiyor insanın kendisinde olunca sanki geçmiyor zaman
Hmm bilmiyordum gününü ay hadi bakalım ee yarın hbr de veremezsin bize giricek misin nete?kaç hafta oldu şimdi 8 mi
İvetttttttttttttttt
Ayyyyyy 3 ay mı oldu Cardin?
ewet cnm 11. haftam olucak allah nasp ederse. aslında varya bnada çabuk geçti gibi geldi anlamadm bile :))
inş. sennde hayrlı mutlu haberlerini alırz cnm. ewet zamn geçiyo walla hızlı bir seklde :) suan 9. haftama girdm
Yaaa ben hep sanki gün sayıyor gb.yimdoktor kontorlünü bekliyorum ya sanırım ondan.Bide dışarda falan soruyorlar kaç aylık diye hep aynı şeyi söyleyince sanki ilerlemiyor gb.oluyor
Yaaa ben hep sanki gün sayıyor gb.yimdoktor kontorlünü bekliyorum ya sanırım ondan.Bide dışarda falan soruyorlar kaç aylık diye hep aynı şeyi söyleyince sanki ilerlemiyor gb.oluyor
Amin inşallah. Çok azmış seninle aramız. 3 hafta.
Yok ne yaptın White 6. haftanın içindeyiz.
Yok giremem Perşembe veririm haberleri.
inş. sennde hayrlı mutlu haberlerini alırz cnm. ewet zamn geçiyo walla hızlı bir seklde :) suan 9. haftama girdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?