Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ewet cnm 11. haftam olucak allah nasp ederse. aslında varya bnada çabuk geçti gibi geldi anlamadm bile :))

Yaaa ben hep sanki gün sayıyor gb.yim doktor kontorlünü bekliyorum ya sanırım ondan.Bide dışarda falan soruyorlar kaç aylık diye hep aynı şeyi söyleyince sanki ilerlemiyor gb.oluyor

Yaaa ben hep sanki gün sayıyor gb.yim doktor kontorlünü bekliyorum ya sanırım ondan.Bide dışarda falan soruyorlar kaç aylık diye hep aynı şeyi söyleyince sanki ilerlemiyor gb.oluyor

:) sna öyle geliyo cnm masallah sennde hızlı ilerliyo. sayma boşver zamn hızlı geçiyo zatn ve sen bzden baya öndesn artk tüm belrtilerini onun varlığını hissediyosn ne güzel. arkandan geliyorz tatlm :)) bzde

İlerliyor merak etme. Sanki daha dün söylemişsin gibi. 4 ayı geçtin değil mi?

Ayy ne tutarsız bir cümle oldu. Sen anladın ama değil mi White?

Son düzenleme:
Yok ne yaptın White 6. haftanın içindeyiz.

Yok giremem Perşembe veririm haberleri.
çok mu önden gittim
Perşembe de çok geç merak edicez

inş. sennde hayrlı mutlu haberlerini alırz cnm. ewet zamn geçiyo walla hızlı bir seklde :) suan 9. haftama girdm

Maşallah canım evet aranız az sizin,ben de tam hissedemiyorum ki henüz yani gün içinde sağ bazen sol tarafım kabarıyor bazen değişik şeyler oluyor karnımda ama hareketimi değil mi ne henüz kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…