Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Azar azar yersin ben de 1 ayda 2kilo aldim :18:

Zaten öyle yapıyorum. Sabah az kahvaltı işe geliyorum açım çubuk kraker felan sonra yemek saati. Bak yemekte güzel yiyiyorum. İlkinde de öyleydi. Kalabalıktan mıdır nedir? Yeniyor.

Sonra gene atıştırmalık birşeyler. Akşam evde çorba. Çok zorlamıyorum kusarım diye korkuyorum.

Domates iyi geliyor tuzlu tuzlu.

Çorbadan başka bişey yemiyor musun ben onceden de simdi de ac kalamiyorum hic 2-3saat en fazla hemen midem kotu oluyor ki bulantim varken daha da kotu oluyordum

Ya sabahları aç oluyorum çok ama içim almıyor çok zorlamıyorum bende. Domates yiyiyorum tuzlu. İyi geliyor.

Sen rejime devam ediyor gb.sin benim de akşam yemeklerinde oluyor o iki lokma alıyorum bitiyor ama sonra ne yesem die araniyorum hep.bide gece bölük bölük uyuyorum zaten bu ara bi uyaniyorum nasil açım
Dr.un da iyi ve normal şeyler söylemiş

Ne yesem bende de oluyor atıyorum gene ağzıma birşeyler ama çok zorlamıyorum. Kusarım diye korkuyorum kusarsam hepten kesilirim yemekten öyle olsun istemiyorum.

Birde erken yattığım için sabaha kurt gibi aç oluyorum ama işte diyorum ya zorlayamıyorum. Ama bak öğle yemeğimi çok güzel yiyiyorum. İlkinde de öyleydi. Hiçbirşey yiyemezdim ama öğle yemeğini silip süpürürdüm.

Ceviz yiyiyorum, süt içiyorum biraz da yoğurt yiyebilsem iyi olacak.

Yoğun bir bulantın yok gb.ama demi her gebelik farkli olur diyorlar oyle demek ki benim ki cok zor ve uzun geçtiği için herkesin öyle gb geliyor.insallah hemen toparlanir canım. Esin nasil sakin mi hala benim ki hala sakin bitek bebegimizi gördüğümüz gun coşuyor

Yok yok ilkindeki gibi değil çok şükür koku hassasiyetim var bir de sabahları bulanıyor biraz. Ama dediğim gibi çok zorlarsam kusarum modundayım.

Eşim sakin ama heyecanlı. Doktor amcamıza müjdeyi "o verdi biz üç kişi geldik" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…