Hemen yaz yarin, mide durumun nasıl? Benim doktorum bu ara kalcam ağrıyor cok sirt üstü yatmamam gerekiyormus artık kan akışı icin bebegin o da sabah kalkınca inanılmaz yanlarim ağrıyor
Yazarım. Bulantı var ama kusma felan yok. Ama iştahım da yok. Yiyemiyorum bulanıyor diye.
Azar azar yersin ben de 1 ayda 2kilo aldim :18:
Çorbadan başka bişey yemiyor musunZaten öyle yapıyorum. Sabah az kahvaltı işe geliyorum açım çubuk kraker felan sonra yemek saati. Bak yemekte güzel yiyiyorum. İlkinde de öyleydi. Kalabalıktan mıdır nedir? Yeniyor.
Sonra gene atıştırmalık birşeyler. Akşam evde çorba. Çok zorlamıyorum kusarım diye korkuyorum.
Domates iyi geliyor tuzlu tuzlu.
Çorbadan başka bişey yemiyor musunben onceden de simdi de ac kalamiyorum hic 2-3saat en fazla hemen midem kotu oluyor ki bulantim varken daha da kotu oluyordum
İçim almıyor ne yapayım. Yiyemiyorum.
dün dışarı çıkmıştım ya ondan herhalde sıcak bastı.Heyecan var mı
Aman maşallah onaGünaydın kızlar,
Hadi gelin haberleri vereyim. Mercimeğimizi gördük kalbi pıt pıt atıyor çok şükür.
whitewish canım sen ızmırlısım herhalde benm gıdı hangı doktora gıdıyorsun
Bu sabah çok aç uyandım ondan yarına bıraktım sağlık ocağı işini. AÇ duramayacaktım.
ben her gece ve sabah ac uyaniyorum.bizimkiler cok ac olcak galiba dr.un ne dedi
Ya sabahları aç oluyorum çok ama içim almıyor çok zorlamıyorum bende. Domates yiyiyorum tuzlu. İyi geliyor.
Sen rejime devam ediyor gb.sinbenim de akşam yemeklerinde oluyor o iki lokma alıyorum bitiyor ama sonra ne yesem die araniyorum hep.bide gece bölük bölük uyuyorum zaten bu ara bi uyaniyorum nasil açım
Dr.un da iyi ve normal şeyler söylemiş
Ne yesem bende de oluyor atıyorum gene ağzıma birşeyler ama çok zorlamıyorum. Kusarım diye korkuyorum kusarsam hepten kesilirim yemekten öyle olsun istemiyorum.
Birde erken yattığım için sabaha kurt gibi aç oluyorum ama işte diyorum ya zorlayamıyorum. Ama bak öğle yemeğimi çok güzel yiyiyorum. İlkinde de öyleydi. Hiçbirşey yiyemezdim ama öğle yemeğini silip süpürürdüm.
Ceviz yiyiyorum, süt içiyorum biraz da yoğurt yiyebilsem iyi olacak.
Yoğun bir bulantın yok gb.ama demi her gebelik farkli olur diyorlar oyle demek ki benim ki cok zor ve uzun geçtiği için herkesin öyle gb geliyor.insallah hemen toparlanir canım. Esin nasil sakin mi hala benim ki hala sakin bitek bebegimizi gördüğümüz gun coşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?