Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Cok mu degil mi doktora sorucam da 64lere geldim bence cok bakalım dr.ne dicek. Fazla surmez inşallah bulantin canım

Korkum da o ya daha 4.aydayim sanirim ben 18 kilo falan alirim ama dedigin dogru sağlıklı olalim da alcaz artık napalim.
Msjini okudum canim olur sevinirim.

Almazsın rahat ol. Kasarsan kendini daha da çok alırsın. Rahat bırak kendini. Sağlıklı beslen boş kaloriden uzak dur yeter.

Almazsın rahat ol. Kasarsan kendini daha da çok alırsın. Rahat bırak kendini. Sağlıklı beslen boş kaloriden uzak dur yeter.
Arada kacamaklarim oluyor tabi cok canimin istediği cabuk acikiyorum ondan yiyorum tabi neyse bakalım ne dicek dr. Cars.gidicez kismetse, senin ne zaman kontrol

Arada kacamaklarim oluyor tabi cok canimin istediği cabuk acikiyorum ondan yiyorum tabi neyse bakalım ne dicek dr. Cars.gidicez kismetse, senin ne zaman kontrol

Benim de çok iştahım kesildi. Hiç bir şey yiyemez oldum. Domates peynir ekmek ve meyve. Hep uyumak istiyorum.

Hadi bakalım güze haberlerle gelirsin inşallah.

Bizim de haftaya Salı kontrol.

Benim de çok iştahım kesildi. Hiç bir şey yiyemez oldum. Domates peynir ekmek ve meyve. Hep uyumak istiyorum.

Hadi bakalım güze haberlerle gelirsin inşallah.

Bizim de haftaya Salı kontrol.

Senin normal su an ama iştahsizlık ve uyku, 3.aydan sonra geçiyor onlar uyku yine oluyor da ilk aylar gb.deil hatta gece bölük porcuk uyucaksin benim oyle su an.aksam yemeklerin de pek istahli deilim ben de ama gunduz iyiyim gayet

Senin normal su an ama iştahsizlık ve uyku, 3.aydan sonra geçiyor onlar uyku yine oluyor da ilk aylar gb.deil hatta gece bölük porcuk uyucaksin benim oyle su an.aksam yemeklerin de pek istahli deilim ben de ama gunduz iyiyim gayet

Hep öyle diyorlar umarım öyledir. Henüz kusma yok ama aşırı bulantı ve iştahsızlık var. Uykudan yana sanmıyorum ama uykucuyumdur ben.

Hep öyle diyorlar umarım öyledir. Henüz kusma yok ama aşırı bulantı ve iştahsızlık var. Uykudan yana sanmıyorum ama uykucuyumdur ben.

Ya 16.haftadan itibaren sirt üstü yatmayin diyorlar ya benim de uykum boluktur cok yorgun uykusuz dgilsem tedirgin oluyorum sanırım hep uyanip kendimi kontrol ediyorum bide surekli yan yatmaktan kalcam ağrıyor yastık falan koyuyorum.
Bide sicak suyla duş alma canim mumkun oldugunca soguga yakin ilik

Hafta sonu ben de yan yatmışım. Ben de oldu kalça ağrısı.

Sıcak suyu duymuştum. Ben sıcak yıkanırım nasıl olacak bilmiyorum. Zaten ilk gebeliğimde de oldu şimdi de var. Duş almak istemiyorum. Kuduz köpek gibiyim su görmek istemiyorum.

Ben de sıcak suyla yıkanırdım hep ama alışmaya başladım mecburen,yan yatmak evet inanılmaz ağrı yapıyor bana ben nerdeyse 1 ay öncesinden kendimi hazırlamak için yan yatmaya başlamıştım ama tabi bir yerden sonra düz yatıyordum şimdi hiç yatamayınca sabaha ağrılı kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…