- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
White ben yemeğe gidiyorum. Gene gel olur mu?
sLm cnm nasıLsın??
İyiyim sen nasılsın? Bugün seni geçirdim aklımdan gelmiyor dedim. Doğurduğunu bile düşündüm.
Hatice yok ortalikta sıkılıyor bence artik konudan
Evet Hatice arazi. Olabilir ama üzülürüm öyle olursa.
iş yerinde netim yok telefondan girebiliyorum o da çok yavaş düzelince gelirim yine
iş yerinde netim yok telefondan girebiliyorum o da çok yavaş düzelince gelirim yine
Günaydın White'ım ben geldim nasılsın?
İyiyim canım aldigim kiloları takmış durumdayım bu ara
Sen nasılsın
Cok mu degil mi doktora sorucam da 64lere geldim bence cok bakalım dr.ne dicek. Fazla surmez inşallah bulantin canımÇok mu aldın ki. Boşver takma doğurunca verirsin.
Ben iyiyim mide bulantım artıyor gittikçe.
Cok mu degil mi doktora sorucam da 64lere geldim bence cok bakalım dr.ne dicek. Fazla surmez inşallah bulantin canım
Korkum da o ya daha 4.aydayim sanirim ben 18 kilo falan alirimBence iyi 5. aya doğru gidiyorsun değil mi? Takma boşver bebek sağlıklı olsun da. Sana bir mesaj attım.
Cok mu degil mi doktora sorucam da 64lere geldim bence cok bakalım dr.ne dicek. Fazla surmez inşallah bulantin canım
Korkum da o ya daha 4.aydayim sanirim ben 18 kilo falan alirimama dedigin dogru sağlıklı olalim da alcaz artık napalim.
Msjini okudum canim olur sevinirim.
Arada kacamaklarim oluyor tabi cok canimin istediği cabuk acikiyorum ondan yiyorum tabi neyse bakalım ne dicek dr. Cars.gidicez kismetse, senin ne zaman kontrolAlmazsın rahat ol. Kasarsan kendini daha da çok alırsın. Rahat bırak kendini. Sağlıklı beslen boş kaloriden uzak dur yeter.
Arada kacamaklarim oluyor tabi cok canimin istediği cabuk acikiyorum ondan yiyorum tabi neyse bakalım ne dicek dr. Cars.gidicez kismetse, senin ne zaman kontrol
Benim de çok iştahım kesildi. Hiç bir şey yiyemez oldum. Domates peynir ekmek ve meyve. Hep uyumak istiyorum.
Hadi bakalım güze haberlerle gelirsin inşallah.
Bizim de haftaya Salı kontrol.
Senin normal su an ama iştahsizlık ve uyku, 3.aydan sonra geçiyor onlar uyku yine oluyor da ilk aylar gb.deil hatta gece bölük porcuk uyucaksin benim oyle su an.aksam yemeklerin de pek istahli deilim ben de ama gunduz iyiyim gayet
Hep öyle diyorlar umarım öyledir. Henüz kusma yok ama aşırı bulantı ve iştahsızlık var. Uykudan yana sanmıyorum ama uykucuyumdur ben.
Ya 16.haftadan itibaren sirt üstü yatmayin diyorlar ya benim de uykum boluktur cok yorgun uykusuz dgilsem tedirgin oluyorum sanırım hep uyanip kendimi kontrol ediyorum bide surekli yan yatmaktan kalcam ağrıyor yastık falan koyuyorum.
Bide sicak suyla duş alma canim mumkun oldugunca soguga yakin ilik
Hafta sonu ben de yan yatmışım. Ben de oldu kalça ağrısı.
Sıcak suyu duymuştum. Ben sıcak yıkanırım nasıl olacak bilmiyorum. Zaten ilk gebeliğimde de oldu şimdi de var. Duş almak istemiyorum. Kuduz köpek gibiyim su görmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?