Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Sasirmistir doktor da cok güzel bir duygu ya gercekten anlatilmiyor.insallah saglikla kucağımıza da alabilelim

Severim. Sen?

Ama biz pek evden çıkamayız. Onun için evde izleriz. Ya Dijitürk salondan ya da DVD'den.

Ben de gittin diye bebek odalarına bakmaya başladım.

Biraz erken oldu galiba.

Yaa ben de bakıyorum hep odalara,eşyalara,liste yapmak gerek sanırım hepsi için.
Neden evden çıkamıyorsunuz,sevmediğiniz için mi?Ben evde izlemeyi de severim sinemada izlemeyi de bazen çok güzel filmler oluyor kesinlikle sinemada izlemek gerekiyor mesela

Biz biraz asosyaliz. Çıkamıyoruz evden.

Mutluyuz evde.

Evet liste yapmak lazım. Ben biraz hazıra konma derdindeyim. Seni bekliyorum.

Biz biraz asosyaliz. Çıkamıyoruz evden.

Mutluyuz evde.

Evet liste yapmak lazım. Ben biraz hazıra konma derdindeyim. Seni bekliyorum.

ben bu gidişle erken davrancam gb.zaten inşallah,benim de eşim pek evden çıkmayı sevmez ben de tam tersiyimdir
Ben Allah izin verirse bir liste yapıp öyle almayı düşünüyorum eksik kalmasın diye sen?

Slm kizlar bende subat ayinda dusukle sonuclanan bir hsmilrlik gecirdim ve baska bir sitede tam tamina 10 kg verdim ve sin bes kg gitmiyor kizlar yasagim bitti iki aydir deniyoruz bebiste gelmedi bebis gelene kadar son bes kg vermem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…