Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Üşütmez mi insan ılık suyla malum önümüz kış. Ben de düz yatıyorum ama karnım geriliyor.

Ben öyle konularda biraz odunum. Sen yap bakalım da bende senden fikir çalarım. Romantizmin "r"si yok bende. Hoş benim alfabemde de "r" yok.
r ' leri yutanlardan mısın?
Aklımda bişeyler var aslında hediye için en azından kendi resmimi çekeyim diyorum karnımın daha doğrusu bilgisayarda arka fon ve konuşma kutuğu açayım oğlunun ağzından birlikte doğum gününü kutlayan bir resim güzel bir çerçeveye koyayım diyorum iş yerinde durur masasında olur mu acaba :44:
Üşütmez mi insan ılık suyla malum önümüz kış. Ben de düz yatıyorum ama karnım geriliyor.

Şimdilik idare ediliyor da kışın bilemem doktora yine danışıcaz

Ben "r"leri söyleyemiyorum.

Wow düşünce süper Çalıyorum bu fikri.

Ya evet kışın zor çok zor ılık duş.

Biz de gittin sandık arada gel ama neden net yok ki nasıl hallediyorsunuz işlerinizi.

Günaydın bu arada herkese güzel bir hafta olsun hepimize

slm işte net kesildi telefonu modem olarak kullanıyorum ama oda çok yavaş sayfalar zor açılıyor

yazdıklarınızı okudum da neden sıcak suyla banyo yapılmıyor

Son düzenleme:
slm işte net kesildi telefonu modem olarak kullanıyorum ama oda çok yavaş sayfalar zor açılıyor

yazdıklarınızı okudum da neden sıcak suyla banyo yapılmıyor
Rahmin açılmasına neden oluyormus canim ondan ılık ılık yikanmak gerekiyor. Izinlerin bitti mi senin

White'ın naptın bu saate kadar anlat bakem?

Sıcak mı İzmir?
Cok sicak degil bu hafta hatta rüzgarlı
Bugun aslinda evi temizlemem gerek ama anca mutfagi topladim ve yemek yaptim biraz kasigimda agri gb . değişik bi his var buyuyor sanırım dr.ara ara olur demisti ondan uzaniyorum yarina kaldi isler yani

Olur o konuda sansliyim seninki?sen de ev isi falan yapma sakin

Normal zamanda olmuyor. Ama şu anda işleri eşim yapıyor. Bu haftasonu annem yaptı. Ütüyü de o yapacak.

Ben birtek çamaşır as, bulaşıkları yerleştir, çıkar makinadan, sofra kur topla. O kadar.

Ama normal zamanda elini bile sürmez.

Tadını cikart o zaman benimki de her zaman yapmaz ama yetistiremiceksem ya da sunu yapalim mi birlikte dedim mi yapar

Evet o konuda şanslıyım ama inadı konusunda çok şanssızım
Sen izin kullanmışmıydın :44::44:

Yok canım. Bütçemiz elvermedi ya vazgeçtik gitmekten. Üstüne gebelik de çıkınca hepten vazgeçtik. Bir ay sonra Kurban Bayramı. 10 gün tatil. İleriki günlerin ne göstereceği belli değil. Ondan Aralık gibi kullanayım diyorum iznimi. Nasılsa bayram tatilleri felan epey bir tatil yaptım. Gebeliğin Allah korusun zor günleri olursa iznimi o durumlara saklıyorum. İnşallah olmaz. Kar yağarken evde keyif yaparım.

Gitmeyeceğinizi biliyorum da iznini de kullanmadın ondan sordum genelde yaz sonuna kadar veriyorlar çünkü ya izin hakkını patronlar,öyleyse iyi dediğin gb.bayram tatili fazlasıyla var.El işlerine meraklımısındır elinden gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…