Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

iyimş :) bzmkilern geliceğini hiç sanmam. gelmesnlerde :) zatn

Benimkiler gelir. Ama ben istemem. Hatta annem gelmek istedi ona da "hayır" dedim. Diğer tarafa da hak doğuyor o zaman.

Aynen kızlar benim annem geldiği için onlara hak doğdu geçen ay annem gelmek istedi ben de sevmem öyle şeyleri ama özeniyor diye bişey diyemedim küser çünkü yoksa öyle olunca eşim de kendi annelerine siz de gelin deyip duruyor pek hevesli değiller onlar da ama bilmem gelirler mi

haklısn cnm öyle olunca mecbr diğerleride geliyo. gönülleri olsn . belki görnce daha bi heveslenrler torununa

kızlar yaa bnm göğslerm çok fena acıyo we sızlıyo her zamn olmuyo ama olunca çok fena acı weriyo. doktora gdince sorucm. bu kadar erkn mi oluyo anlamadm

kızlar yaa bnm göğslerm çok fena acıyo we sızlıyo her zamn olmuyo ama olunca çok fena acı weriyo. doktora gdince sorucm. bu kadar erkn mi oluyo anlamadm

Olur canım ya benim hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı 1 aydır falan kesildi ama ara ara sabahları sızlama oluyor bide ateş gb.olur yanıyor gb.

Olur canım ya benim hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı 1 aydır falan kesildi ama ara ara sabahları sızlama oluyor bide ateş gb.olur yanıyor gb.

bnmkiler çok fena oluyo cnm bazen dısarda falan oluyo aman alahm zor dayanıyorm elliyemyormda. çok kötü yani inş. geçer biran önce cnm

bnmkiler çok fena oluyo cnm bazen dısarda falan oluyo aman alahm zor dayanıyorm elliyemyormda. çok kötü yani inş. geçer biran önce cnm

Benim de bazen batmalar oluyor uç kısımlarında biliyorum canım hareket ederken bile acıyor demi,geçiceğini pek sanmıyorum süt doldukça daha da artıyormuş çünkü belki benim ki gb. 4.5. ayında azalır canım

ay inş. cnm yaa en azından birazcık azalsın. aay sonrasıda war dimi çock emnce çatlıcak falan. daha basındayz biz. aynn harekt halndeykn daha çok acıyo

ay inş. cnm yaa en azından birazcık azalsın. aay sonrasıda war dimi çock emnce çatlıcak falan. daha basındayz biz. aynn harekt halndeykn daha çok acıyo

Evet canım ama olsun bunlar güzel şeyler bence bebeğimize hazırlık,ben vaselinin kremini kullanıyorum hem karın hem göğüs e memnunum şu an için zaten olay nemli tutmakmış ne sürersen sür

Bilmeyen birine desen hamile misin der normal kızlar bunları yaşamamız hamilelik belirtisi işte ama görüceksiniz bir ay sonra falan daha rahat hissediceksiniz

Hep senin dediğin aklıma geliyor öyle dayanıyorum. Çalışırken zor oluyor White.

hmm bna birsey demedi. çatlaklar içn mi cnm tavsiye etti

İvettt. Sordum onu söyledi. Zaten benim doktorum doğalcıdır. Sevmez krem şu bu.

Evet canım ama olsun bunlar güzel şeyler bence bebeğimize hazırlık,ben vaselinin kremini kullanıyorum hem karın hem göğüs e memnunum şu an için zaten olay nemli tutmakmış ne sürersen sür

aynn bnde waseln sürüyorm birde zeytn yağı kullanıyorm her yerime bnada iyi geliyo. bn genelde banyodan sonra sürüyorm 2 günde 1 yani. bnları her gün mü sürmek gerekr bilginiz war mı kızlar çatlak olusmasn diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…