Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

suan tam fiyatlarını bnde bilmyorm ama o fiyatlara wardı cnm. yinede bi arastrrsn. kaynanan alıyosa iyimş walla :)) bzmkide kaçmaz o kadarına bi küçk altn tamm :)) almazsa sasrmmda alırsa çok sasrırım :)) bayramda bnde giyinmeyi sevmm ama şimdi kıyaft sorunu yasadğmdan alıym diyorm bi uyduramadm birsey cnm. bizde öyle yaa gittiğimz bi onlar war.

baya doluymusnz kızlar yaa okudm yazılarınızı. al birini vur ötekini aynı yaa hepsi. bizim kayın peder daha fena o yönetiyo genelde kaynanaya o para verrse alıcak vermzse neyi alıcak. aman ne ekerlerse onu biçerler. bnm annemlerde daha şimdiden bir sürü sey yapmaya basladılar bunların torunysa onlarnda torunu. hazıra bnde sewerm. bnde ona göre dawranırm anneme 5 gidersm oraya ayda yılda br giderm zatn fazla yakn değilm onlarda gördüğü kadar sewerler bu kadar basit. bnde doluymusm yaaa :)) baya.

Selam kızlar ben geldim.

Dün kontrolümüzü olduk çok şükür. Dediğim gibi doktorum ikili test öncesi son bir kontrol için çağırmış. "Düşüklerin çoğu ilk haftada olur. Artık düşük tehdidin yok" dedi. Elevit ve demir hapı verdi. İkili test için gönderdi. "Bayramdan sonraki hafta olsa geç mi olur" dedim. Olmayacağını söyledi. Az önce randevumu aldım. Oradaki doktora da sordum. O da aynısını söyledi.

Ultrason kontrolünde "rahat olun ikili için bir sıkıntı yok, ense kalınlığı görünmüyor" dedi. "Rahat bir bebeğe benziyor" dedi. Bzim sıpa yan gelmiş yatmış.

Sorularımı sordum rahat olmamı, herşeyin serbest olduğunu söyledi. Benden haberler bu kadar şimdilik.

Cok sevindim canım gözün aydın kac haftalik çıktı bebisin cinsiyet belli degil miymis

gözün aydn cnm. rahat yeri bulmş yatsn tabi annesi :)) çok sevndm senn adına cnm. sende rahatlamısndr artk. aylık kontrole geçtn snde sanırm artk. elevt bnada verdi doğuma kadar kullan dedi.

Cok sevindim canım gözün aydın kac haftalik çıktı bebisin cinsiyet belli degil miymis

Gittiğimde 11+1 günlüktüm. Ultrasonda da tam o kadar çıktı. Bu iyi birşey dedi. Sonradan çünkü bebeğin gelişimine göre önden ya da arkadan gidebiliyormuş. Ama ilk dönemler uyumlu olması iyiymiş. Yok henüz çok erken cinsiyet için dedi.

gözün aydn cnm. rahat yeri bulmş yatsn tabi annesi :)) çok sevndm senn adına cnm. sende rahatlamısndr artk. aylık kontrole geçtn snde sanırm artk. elevt bnada verdi doğuma kadar kullan dedi.

Çok şükür rahatladım. Evet artık 5 Kasım'da gideceğim nasipse. Elevit bende mide bulantısı yaptı birde ishal gibiyim. Sizde de oldu mu?

Günaydın bu arada.

Selam canim maşallah herşey yolunda bak ne güzel rahatla artık
Elevit yapmadı ben de sadece iştahım cok acti dr.fazla kilo almissin bu ay dedi ve elevit i kesip magnezyum verdi.bizimki de büyümüş maşallah 9 gün önde gidiyormuş tosuncuk bir oğlum olcak sanırım
Cd verdi dr.hareketlerini videoya cekmis cok tatli, bir kac kontrol icin test verdi seker vs.yukleme yapilicakmis 24.haftada yaptir gel dedi . Maşallah hepimize

Çok şükür.

Hepimize maşallah. Yok bende hiç iştah açılması yok. Biraz fazla yiyeyim kusacak gibi oluyorum. Elevit sanırım iştahsızlığımı da tetikledi.

Erkek dediğin iri olur boşver sağlıklı olsun da tosuncuk olsun.

Ben 2 aydır eleviti kullanıyorum ama senin ne kadar oldu,doktor zaten verirken biraz iştahını açalım die vermişti ilacı iyi yaptı bakalım açıcak mı senin de

Öğle yemeğinden önce aç karnına dedi eczacı.

Yok farketmiyor ben dedim dr.a gece alıyorum bulantı olmasın die olur dedi,dene bak hiç etkilemicek hem fark etmez ki önemli olan 1-2 saat önce ya da sonra süt vs.içmemek ilacı aldıktan sonra gece alınca hem bunu da engellemiş oluyorsun,sen bilirsin tabi.
Bitki çaylarını da sordum günde 1 bardak istediğini içeblirsin dedi,plates zorlamadan fazla kendini yapabilirsin dedi,yürüyüş zaten var.

Bana yürüyüşü vermedi sankim. Sankim değil öyle. Çok yorma kendini dedi. Öyle yapayım ilacı bari. Ayy nefret ediyorum ilaç içmekten. Birde sanırım artık kilo amaya başladım. Tartılmadım ama şişiyorum artık.

Son düzenleme:
Elevitten bahsetmiyoruz bu arada demi demir ilacından bahsediyoruz ferro sandoz muydu neydi benimki senin ki ne?

Bana da 4.aya girince vermişti belki sana da o zaman verir yürüyüşü,ben de tam tersi karnım dışında şişlik hissetmiyorum hatta 3 haftadır ölçülerim aynı ama tartıdaki rakam uçmuş durumda biraz daha dikkatli gidicem bu ay bakalım etkilicek mi?
Bir de elevitten bahsetmiyoruz demi ben demir ilacı için dedim onları ferro sando gb.bişey mi ilacının adı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…