Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Mümkünse sabah akşam canım süremiyorsan hergün sür ben mesela sürmediğim zaman hemen kaşıntı başlıyor karnımda gergin hissediyorum

Mümkünse sabah akşam canım süremiyorsan hergün sür ben mesela sürmediğim zaman hemen kaşıntı başlıyor karnımda gergin hissediyorum

hmmm sabahları zor bnm içnde bnde aksmları sürüym o zamn cnm. bnmde karnmda kasıntı oluyo bazn ondan mı acaba. ihmal etmymde süriym. sonradan pismnlık yasamıym. gerçktn görntüsü çok kötü oluyo bazı ark. gördm.

Aynen canım ben de sevmem hiç yazın falan bikiniyle düşünsene hiç hoş değil inşallah olmaz bizde.
Plates e başlamak istiyorum evde kendim yavaş yavaş netten bakıyorum da videolara bildiğiniz var mı kızlar hamile plates i

ewet cnm görüntü hiç hoş değil. o kadar dikktte ediyorz inş. olmaz bzdede. malesef yok. hem ewde zor olmaz mı cnm

Ben ne zaman başlayayım kızlar.

:)) insan snr oluyo yaa. söylesler ne olur sanki. hiç birsey sormasn ultrasona sokup çıkarıcaklr :)) 2 dk.da

Ya doktorlar için sanırım bunlar detay geliyor ya da gereksiz ondan.

Ebru Şallı'nınkilere bak istersen.

ewet cnm görüntü hiç hoş değil. o kadar dikktte ediyorz inş. olmaz bzdede. malesef yok. hem ewde zor olmaz mı cnm

Bilmem şimdi bakıyorum netten de çok zor hareketler değil nefes egzersizleri vs.dışarıda gidemem çok pahalı ne yazık ki

Ben ne zaman başlayayım kızlar.

Ya doktorlar için sanırım bunlar detay geliyor ya da gereksiz ondan.

Ebru Şallı'nınkilere bak istersen.

bnce snde baslamalısn cnm bn 1 aydr sürüyorm. zatn karın ve gögüslern şiştiğini gerldiğini anlıyosn. bnce snde biran önce basla cnm. doktorlara hersey gereksz zatn snr ediyolar bni. bi iyiside denk gelmz bize.

bnce sür derm cnm bn basladm 1 ay öncesnden. bnmde masallah göbş biraz büyük. zayfm ama göbek önde gidiyo masallh. o yüzden basladm sürmeye.

Ok bu hafta sonu başlayayım.

:)) bga dediği gibi bncede yürümk en iyisi cnm. hem bnde korkarm yanlş bi harekt yaparmda birsey olur diye.

Yürüyorum zaten de belki yaparım evde diyorum platesi de baktınız mı hiç bilmiyorum ama normal plates gb.değil

Ben almayayım White.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…