Hep senin dediğin aklıma geliyor öyle dayanıyorum. Çalışırken zor oluyor White.
İvettt. Sordum onu söyledi. Zaten benim doktorum doğalcıdır. Sevmez krem şu bu.
aynn bnde waseln sürüyorm birde zeytn yağı kullanıyorm her yerime bnada iyi geliyo. bn genelde banyodan sonra sürüyorm 2 günde 1 yani. bnları her gün mü sürmek gerekr bilginiz war mı kızlar çatlak olusmasn diye
ay ne güzl yaa bnm doktor sormasn söylemez pek. sznkiler ne güzl yaa
Mümkünse sabah akşam canım süremiyorsan hergün sür ben mesela sürmediğim zaman hemen kaşıntı başlıyor karnımda gergin hissediyorum
Ben de soruyorum söylüyor. Hepsi aynı merak etme.
hmmm sabahları zor bnm içnde bnde aksmları sürüym o zamn cnm. bnmde karnmda kasıntı oluyo bazn ondan mı acaba. ihmal etmymde süriym. sonradan pismnlık yasamıym. gerçktn görntüsü çok kötü oluyo bazı ark. gördm.
Aynen canım ben de sevmem hiç yazın falan bikiniyle düşünsene hiç hoş değil inşallah olmaz bizde.
Plates e başlamak istiyorum evde kendim yavaş yavaş netten bakıyorum da videolara bildiğiniz var mı kızlar hamile plates i
hmmm sabahları zor bnm içnde bnde aksmları sürüym o zamn cnm. bnmde karnmda kasıntı oluyo bazn ondan mı acaba. ihmal etmymde süriym. sonradan pismnlık yasamıym. gerçktn görntüsü çok kötü oluyo bazı ark. gördm.
:)) insan snr oluyo yaa. söylesler ne olur sanki. hiç birsey sormasn ultrasona sokup çıkarıcaklr :)) 2 dk.da
Aynen canım ben de sevmem hiç yazın falan bikiniyle düşünsene hiç hoş değil inşallah olmaz bizde.
Plates e başlamak istiyorum evde kendim yavaş yavaş netten bakıyorum da videolara bildiğiniz var mı kızlar hamile plates i
ewet cnm görüntü hiç hoş değil. o kadar dikktte ediyorz inş. olmaz bzdede. malesef yok. hem ewde zor olmaz mı cnm
Ben ne zaman başlayayım kızlar.
Ya doktorlar için sanırım bunlar detay geliyor ya da gereksiz ondan.
Ebru Şallı'nınkilere bak istersen.
bnce snde baslamalısn cnm bn 1 aydr sürüyorm. zatn karın ve gögüslern şiştiğini gerldiğini anlıyosn. bnce snde biran önce basla cnm. doktorlara hersey gereksz zatn snr ediyolar bni. bi iyiside denk gelmz bize.
Bilmem şimdi bakıyorum netten de çok zor hareketler değil nefes egzersizleri vs.dışarıda gidemem çok pahalı ne yazık ki
Ben ne zaman başlayayım kızlar.
Ya doktorlar için sanırım bunlar detay geliyor ya da gereksiz ondan.
Ebru Şallı'nınkilere bak istersen.
tam fiyatlarını blmiyormda ewet pahalı olablr cnm. bnde öyle seyleri çok üsenirm yapmayı :))
Başla artık canım sen de sürmeye
Ebru Şallı ya bakıyorum ben de şu an kolay gb.görünüyor denemek gerek bi
Ya biraz daha beklemeyeyim mi?
Ben de üşeniyorum da yapmak da istiyorum
White yürüsene ben korkarım öyle pilates felan.
bnce sür derm cnm bn basladm 1 ay öncesnden. bnmde masallah göbş biraz büyük. zayfm ama göbek önde gidiyo masallh. o yüzden basladm sürmeye.
:)) bga dediği gibi bncede yürümk en iyisi cnm. hem bnde korkarm yanlş bi harekt yaparmda birsey olur diye.
Yürüyorum zaten de belki yaparım evde diyorum platesi de baktınız mı hiç bilmiyorum ama normal plates gb.değil
Yürüyorum zaten de belki yaparım evde diyorum platesi de baktınız mı hiç bilmiyorum ama normal plates gb.değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?