Elevitten bahsetmiyoruz bu arada demi demir ilacından bahsediyoruz ferro sandoz muydu neydi benimki senin ki ne?
Elevit'ten demir ilacına geçiş yaptım ben. Demir ilacını ilkinde de iki gün felan içebildim. Sonra kesmiştim doktoruma sorarak. Mevcut bulantılarıma o da eklenince çekilmez bir hal almıştı. Ferrum Fort benimki. Seninkini kullandım. Onu yazıyordu istemedim. Kabus gibi o ilaç.
Bana da 4.aya girince vermişti belki sana da o zaman verir yürüyüşü,ben de tam tersi karnım dışında şişlik hissetmiyorum hatta 3 haftadır ölçülerim aynı ama tartıdaki rakam uçmuş durumda biraz daha dikkatli gidicem bu ay bakalım etkilicek mi?
Bir de elevitten bahsetmiyoruz demi ben demir ilacı için dedim onları ferro sando gb.bişey mi ilacının adı?
Muhtemelen. Çok yürümem taraftarı değildi. "Neden yürümek istiyorsun" dedi. "Tıkanıyorum artık" dedim. "Çok yorma kendini" dedi ama beni kırmamak için. Ben de onu dinliyorum. Geçen hafta aynıydım tartıda. Bakalım folik asit de ödem yapıyormuş. Son iki kaldı bitsin bakalım nolacak.
Bir dediğim gb.dene bak canım çünkü ilk ben de gündüz almıştım baktım bulantı yapıyor yatmadan önce alıyorum hemen yatağımın başında duruyor zaten hem unutmuyorum hem de bulantı yapmıyor.Sen elevit i geçen ay kullandın mı anlamadın nasıl elevitten demire geçtin :44::44: ben iki aydır ikisini birlikte kullanıyorum.
Yok yok muhabette önce Elevit'den bahsettim. Sonra mide bulantısı için demir ilacına geçtim. İkisini de dün kullanmaya başladım.
Hmmkarıştırdım hepsini
Ben de sağlık ocağını aradım dedim 21.haftam haftaya tetanoz için bugün gel yapalım dedi böyle iğne,ilaç olaylarında da tırsıyorum yaa
Gittiğimde 11+1 günlüktüm. Ultrasonda da tam o kadar çıktı. Bu iyi birşey dedi. Sonradan çünkü bebeğin gelişimine göre önden ya da arkadan gidebiliyormuş. Ama ilk dönemler uyumlu olması iyiymiş. Yok henüz çok erken cinsiyet için dedi.
Çok şükür rahatladım. Evet artık 5 Kasım'da gideceğim nasipse. Elevit bende mide bulantısı yaptı birde ishal gibiyim. Sizde de oldu mu?
Günaydın bu arada.
Hmmkarıştırdım hepsini
Ben de sağlık ocağını aradım dedim 21.haftam haftaya tetanoz için bugün gel yapalım dedi böyle iğne,ilaç olaylarında da tırsıyorum yaa
günaydın cnm. aa bnde 2 kasımda gidicm :). bnde hiç birsey yapmadı cnm yaklasık 20 gündür kullanıyorm.
günaydın cnm. aa bnde 2 kasımda gidicm :). bnde hiç birsey yapmadı cnm yaklasık 20 gündür kullanıyorm.
Aynen çok tırsıyorum bende. Nedense sağlık ocaklarına karşı bir antipatim var. Zaten doktoruma da soracağım. Ne zormuş anne olmak değil mi?
Günaydın Cardin.
Bir günde mahvoldum ben.
White senin kontrol kaçta? Bizi habersiz bırakma.
Günaydın Cardin.
Bir günde mahvoldum ben.
Sen 2 Kasım, ben 5 Kasım White muhtemelen 10 Kasım.
White senin kontrol kaçta. Bizi habersiz bırakma.
11 Kasım canım benim de kaynanamlarda gelsinler die eşim öyle istedi
ewet sıra sıra :) bn çok sükr iyim yaa. masallah iştahmda br açık hep yiyesm war :)) elevt içerkn bnde zorlanıyorm hem büyük hemde tadı iğrenç gelyo bna. geçer cnm yaa braz daha sabret
Onlarda mı gelecek kontrole? Yok yok ben dünkünü sordum. Dün denetim vardıya sanki dün yaşanmamış gibiyim. Bugün gidecksin sandım bir an için.
İlaç konusunda bende sıkıntılıyım maaelsef.
Yok canım dün gittik kontorle,diğerine evet onları da çağırdı eşim
Yok canım dün gittik kontorle,diğerine evet onları da çağırdı eşim
iyimş :) bzmkilern geliceğini hiç sanmam. gelmesnlerde :) zatn
Benimkiler gelir. Ama ben istemem. Hatta annem gelmek istedi ona da "hayır" dedim. Diğer tarafa da hak doğuyor o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?