Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Elevitten bahsetmiyoruz bu arada demi demir ilacından bahsediyoruz ferro sandoz muydu neydi benimki senin ki ne?

Elevit'ten demir ilacına geçiş yaptım ben. Demir ilacını ilkinde de iki gün felan içebildim. Sonra kesmiştim doktoruma sorarak. Mevcut bulantılarıma o da eklenince çekilmez bir hal almıştı. Ferrum Fort benimki. Seninkini kullandım. Onu yazıyordu istemedim. Kabus gibi o ilaç.

Bir dediğim gb.dene bak canım çünkü ilk ben de gündüz almıştım baktım bulantı yapıyor yatmadan önce alıyorum hemen yatağımın başında duruyor zaten hem unutmuyorum hem de bulantı yapmıyor.Sen elevit i geçen ay kullandın mı anlamadın nasıl elevitten demire geçtin :44::44: ben iki aydır ikisini birlikte kullanıyorum.

Muhtemelen. Çok yürümem taraftarı değildi. "Neden yürümek istiyorsun" dedi. "Tıkanıyorum artık" dedim. "Çok yorma kendini" dedi ama beni kırmamak için. Ben de onu dinliyorum. Geçen hafta aynıydım tartıda. Bakalım folik asit de ödem yapıyormuş. Son iki kaldı bitsin bakalım nolacak.

Demiri Bir dediğim gb.dene bak canım çünkü ilk ben de gündüz almıştım baktım bulantı yapıyor yatmadan önce alıyorum hemen yatağımın başında duruyor zaten hem unutmuyorum hem de bulantı yapmıyor.Sen elevit i geçen ay kullandın mı anlamadın nasıl elevitten demire geçtin ben iki aydır ikisini birlikte kullanıyorum.

Olabilir ben kesmiştim hemen foliği 12.haftaya girince,yürüyüşü bekle bakalım önümüzdeki ay verir bence

Yok yok muhabette önce Elevit'den bahsettim. Sonra mide bulantısı için demir ilacına geçtim. İkisini de dün kullanmaya başladım.

Yok yok muhabette önce Elevit'den bahsettim. Sonra mide bulantısı için demir ilacına geçtim. İkisini de dün kullanmaya başladım.

Hmm karıştırdım hepsini
Ben de sağlık ocağını aradım dedim 21.haftam haftaya tetanoz için bugün gel yapalım dedi böyle iğne,ilaç olaylarında da tırsıyorum yaa

Hmm karıştırdım hepsini
Ben de sağlık ocağını aradım dedim 21.haftam haftaya tetanoz için bugün gel yapalım dedi böyle iğne,ilaç olaylarında da tırsıyorum yaa

Aynen çok tırsıyorum bende. Nedense sağlık ocaklarına karşı bir antipatim var. Zaten doktoruma da soracağım. Ne zormuş anne olmak değil mi?

günaydın cnm. aa bnde 2 kasımda gidicm :). bnde hiç birsey yapmadı cnm yaklasık 20 gündür kullanıyorm.

Günaydın Cardin.

Bir günde mahvoldum ben.
Sen 2 Kasım, ben 5 Kasım White muhtemelen 10 Kasım.

White senin kontrol kaçta. Bizi habersiz bırakma.

ewet sıra sıra :) bn çok sükr iyim yaa. masallah iştahmda br açık hep yiyesm war :)) elevt içerkn bnde zorlanıyorm hem büyük hemde tadı iğrenç gelyo bna. geçer cnm yaa braz daha sabret

11 Kasım canım benim de kaynanamlarda gelsinler die eşim öyle istedi

Onlarda mı gelecek kontrole? Yok yok ben dünkünü sordum. Dün denetim vardıya sanki dün yaşanmamış gibiyim. Bugün gidecksin sandım bir an için.

ewet sıra sıra :) bn çok sükr iyim yaa. masallah iştahmda br açık hep yiyesm war :)) elevt içerkn bnde zorlanıyorm hem büyük hemde tadı iğrenç gelyo bna. geçer cnm yaa braz daha sabret

İlaç konusunda bende sıkıntılıyım maaelsef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…