Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bugünde hava süper yaaa kendimi dısarı atasım war. bu haftada bitmek bilmedi. şimdiden tatl moduna girdm bn hiç çalısasm yok

Düşünsenize daha kaç ay öncesinde ne kadar karamsardık ve nelerden bahsediyorduk başka forumda şimdi ne kadar güzel birşeyden bahsediyoruz

aynen cnm. allah bir daha o günleri yasatmasın. şimdi böyleysek birde olunca konusmalarmz daha da tatlı olur sanırm :)) düşünmesi bile nasıl heycan weriyo insana :)

bugünde hava süper yaaa kendimi dısarı atasım war. bu haftada bitmek bilmedi. şimdiden tatl moduna girdm bn hiç çalısasm yok

Evet canım bayramda da güzel olucak gb.bir süre daha gider herhalde böyle,kızlar ben yemek yapayım ordan aşımı olup geleyim görüşürüz

Düşünsenize daha kaç ay öncesinde ne kadar karamsardık ve nelerden bahsediyorduk başka forumda şimdi ne kadar güzel birşeyden bahsediyoruz

Çok şükürrrrrr.

Bende

Evet canım bayramda da güzel olucak gb.bir süre daha gider herhalde böyle,kızlar ben yemek yapayım ordan aşımı olup geleyim görüşürüz
Görüşürüz.
Cardin ben de çalışayım ama açık burası.

White,

Ne farkettim bu yeni demir ilacı bende mide bulantısı yapmıyor. Bendeki halsizlik, bulantı Elevit kaynaklı.

Daha erken değil mi bu tanı için canım 1 hafta falan kullan bakalım bide içeriğine baksana bulantı yazıyor mu vitamin sonuçta o.
Demir yapıyor çünkü onu biliyorum

Daha erken değil mi bu tanı için canım 1 hafta falan kullan bakalım bide içeriğine baksana bulantı yazıyor mu vitamin sonuçta o.
Demir yapıyor çünkü onu biliyorum

Bulantı hatırlamıyorum yazıyor muydu? Bakmıştım ama iyide bu sabahki halsizlik ve koku hassasiyeti ilk defa böyle oldu. Bende ondan bildim.

Bulantı hatırlamıyorum yazıyor muydu? Bakmıştım ama iyide bu sabahki halsizlik ve koku hassasiyeti ilk defa böyle oldu. Bende ondan bildim.

o hep oluyor ki canım mide ekşimen olcak falan yani hamilesin ve normal bunlar vitamin bulantı yapmaz die biliyorum ama sen bir sor istersen dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…