İşten haber gelmişti gidemedim gerçi ama güzel bir yerdi o var bu tarz bir şeyden bahsediyorsan
Evet canım ya bide hareketini hissedince daha da farklı oluyormuş
Aslında doğru bana da iş teklifi geldi. Unutmuştum ben onu. Bende aynı nedenle gidemedim.
Kendileri bereket zaten bence mucizelerimiz bişey gelmese de olur
bu söylediğine katlmamak elde değil cnm :))
Kendileri bereket zaten bence mucizelerimiz bişey gelmese de olur
Düşünsenize daha kaç ay öncesinde ne kadar karamsardık ve nelerden bahsediyorduk başka forumda şimdi ne kadar güzel birşeyden bahsediyoruz
bugünde hava süper yaaa kendimi dısarı atasım war. bu haftada bitmek bilmedi. şimdiden tatl moduna girdm bn hiç çalısasm yok
Evet canım bayramda da güzel olucak gb.bir süre daha gider herhalde böyle,kızlar ben yemek yapayım ordan aşımı olup geleyim görüşürüz
Düşünsenize daha kaç ay öncesinde ne kadar karamsardık ve nelerden bahsediyorduk başka forumda şimdi ne kadar güzel birşeyden bahsediyoruz
bugünde hava süper yaaa kendimi dısarı atasım war. bu haftada bitmek bilmedi. şimdiden tatl moduna girdm bn hiç çalısasm yok
Görüşürüz.Evet canım bayramda da güzel olucak gb.bir süre daha gider herhalde böyle,kızlar ben yemek yapayım ordan aşımı olup geleyim görüşürüz
White,
Ne farkettim bu yeni demir ilacı bende mide bulantısı yapmıyor. Bendeki halsizlik, bulantı Elevit kaynaklı.
Daha erken değil mi bu tanı için canım 1 hafta falan kullan bakalım bide içeriğine baksana bulantı yazıyor mu vitamin sonuçta o.
Demir yapıyor çünkü onu biliyorum
Bulantı hatırlamıyorum yazıyor muydu? Bakmıştım ama iyide bu sabahki halsizlik ve koku hassasiyeti ilk defa böyle oldu. Bende ondan bildim.
o hep oluyor ki canım mide ekşimen olcak falan yani hamilesin ve normal bunlar vitamin bulantı yapmaz die biliyorum ama sen bir sor istersen dr.a
O yanmam var neyse ben mızmız oldum galiba iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?