Benim 3.ayin icinde istahim açılmaya baslamisti canim hatta ilac daha da acti ama herkesin farklı geçiyor gebeligi sn besinsiz kalma yeter bebegin gelisiminde cok onemliymis canimHiç inanmıyordum geçeceğine ama geçiyormuş. Hafif çıkıntı oldu ama kilom aynı pantolonlarım oluyor sadece düğmeleri açık bırakıyorum. Ben iştahsızım White yiyemiyorum. O ilaçlar da iştahımı kesiyor.
Benim 3.ayin icinde istahim açılmaya baslamisti canim hatta ilac daha da acti ama herkesin farklı geçiyor gebeligi sn besinsiz kalma yeter bebegin gelisiminde cok onemliymis canim
Ceviz, yoğurt, meyva, sebze et yiyiyorum ama çok iştahlı değilim sadece. Ama yiyiyorum.
Balık çok tüket canım etten daha da önemliymiş,süt hergün iç,peynir,yumurta mutlaka ye senin kendi bedeninin de eksiğini kapatabilmesi için kalsiyuma önem vermek gerekiyormuş bide mercimek çok faydalıymış et kadar proteine sahipmiş
Yumurta hariç hepsi ok. Ama yumurtadan çok tiksiniyorum.
Yiyebilsen keşke doktor haftada en az 4 demişti ama hergün yiyebilirsen çok iyi demişti sen de omlet falan tüketmeye çalışsan hiç mi yiyemiyorsun benim için de et öyle ama bazen itiyorum resmen ağzıma bebeğe faydası olucak diye
Doktoruna söyle yerine geçicek bişeyler söyler canım
Gidince söyleyeyim. Onun dışında herşey ok. Az da olsa yiyiyorum.
Eeee White naptın tatilde?
Hiçbişey canım ilk iki gün k.v.lere gittik sinir olup geldim iyice soğuyorum yani.2.gününden sonra İzmir deydik evde pinekleyerek geçti havada bir tuhaftı zaten sen neler yaptın
Kaynanalık yapmaya başladı iyice diyeyim soğutuyor kendinden başka bişey değil saçma sapan laflar yani canım bide eltim de gelmişti acayip sıkıldım.Geçmiş olsun dikkat et hasta olma sakınBen hep yattım. Grip oldum. Ondan gideceğimiz birkaç yer vardı. Eşim götürmedi daha kötü olurum diye. Ben de dinlendim bol bol.
Hayırdır ne oldu?
Kaynanalık yapmaya başladı iyice diyeyim soğutuyor kendinden başka bişey değil saçma sapan laflar yani canım bide eltim de gelmişti acayip sıkıldım.Geçmiş olsun dikkat et hasta olma sakın
Boşver takma. Yapacak birşey yok. Anlayamadığım bir nedenle bir süre sonra hasetlikleri kalkıyor. Kıskanıyorlar herhalde.
Sağol sende dikkat et salgın varmış.
Kendisi bilir ben iyi olana iyiyimdir ona göre de mesafemi ayarlarım.
Aynen sıkı giyinmek gerek hava aldatıyor bide bol bol meyve suyu yap iç,mandalina,limon vs.nar çok tüketme rahmi kasıyormuş ben ne ollur ne olmaz yemiyorum hiç
Aynen öyle yapıyorum narı da çok yedim hatta. Sonrada okudum öyleymiş. Nasip ya. Doktorum da herşey serbest demişti.
Benim de hep göbeğime baktı. Ondan sonra baş ağrısıyla geldi grip ondan bildim nazar etti dedim hep.
Bir nazar boncuğu tak en iyisi canım,benimkisi de diyor ki ilk torunun yeri ayrı oluyormuş o baktığı için ikinci var eltimin ona ilkine davrandığı gb davranamıyormuş bakar mısın lafa ben hamileyim denir mi öyle laf,eşime söyledim ne biçim bi laf bu diye aman hiç laf söyletmiyor anasına yanlış anlamışsın diyor iyice sinir oluyorum bu sefer
Hani bir zamanlar moda olan nazar boncuklu kolyem var üstümde ama biz buraya taşındığımızdan beri garip farkındayım. Çekemiyor sanki. Eşimin odasını boyatacakmış falan filan bebek geliyor diye. Ya bebek sana gelmiyor ki evine geliyor. Sen neden telaşlanıyorsun. Düşük yaptığımda yaptığın muhabbeti yapsana "onu alacaktım, bunu yapacaktım". Tam hamile kadına yapılacak muhabbet işte.
Ama nerede takmıyorum. Umursamıyorum daha doğrusu.
Seninkide patavatsızlık yapmış. Ama hepsi böyleler emin ol. Ama sakın eşine değme. Laf söyletmiyorlar çünkü. Sizin aranız açılmasın
boş yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?