Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Doktora gittiğim gün 7 de evdeydim. 7 de bir yatmışım sabah 6'ya kadar. Ben de yavaş yavaş düzgün şeyler yemeye çalışıyorum ama arada kaçıyor.

Kaçıyor yaa yani canın istiyor mesela 3.ayda hiç tatlı yemiyordum içimden gelmiyordu ama 4.aya bir girdim sürekli tatlı istiyorum bide geç yatıyorum normalde ben haliyle acıkıyorum

Kaçıyor yaa yani canın istiyor mesela 3.ayda hiç tatlı yemiyordum içimden gelmiyordu ama 4.aya bir girdim sürekli tatlı istiyorum bide geç yatıyorum normalde ben haliyle acıkıyorum

Tatlı daha çok bulantımı bastırıyor iyi geliyor. Özellikle büskivi felan. Ama engelliyorum. Sabah kahvaltım şöyle: İki dilim ekmek belki o da. Ceviz, fındık, süt, peynir, çeri

10 gibi meyva belki büskivi.

12'de yemek. patlıcan varsa patlıcan pilav ya da sevdiğim iki çeşit yemek fazlası ağır oluyor. 3'te gene meyva. Akşam yemeği az çorba ve yemek ya da çok çorba menüye göre. Acıkırsam meyva, ceviz böyle işte. 2 lt su.

Senin çok iyi ben o kdar aralık veremiyorum ki 2 saatte bir acıkıyorum,sabah kahv.2 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,bal,ceviz bazen haşlanmış yumurta
öğlen,sabah yumurta yemediysem omlet yapıyorum yediysem bir gün önceden yaptığım yemek yoksa simit dışardaysam ona göre bişey ama bazen birileri geliyor ya da ben anneme falan gidince hamur işi yeniyor.
acıkınca ya meyve ya tatlı bişeyler sütün yanına bisküvi vs.de olabiliyor
Akşam ne yemek varsa çok fazla pilav yemiyorum ekmek pek yemiyorum balık haftada 2 gün et öyle sebze ve baklagil kalan günler yiyorum
Yemekten sonra acıkırsam meyve ya da bol sütlü az cornflakes ya da küçük bir sandviç tabi akşam bi yere gitmediysek ve kimse gelmediyse yoksa çerez vs.gidiyor.

Arada yediğim çikolata vb.şeyleri de sıkıştırabilirim bi yerlere

Seninki de bana yakın aslında. Çerez ve çikolatayı saymazsak.

Günaydın iyi haftalar mutlu aylar kızlar
Nasılsıniz bir hafta aradan sonra

Korkma canım hersey yolunda gidicek icini rahat tut hem cinsiyetini de ogrenirsin belki.
Bizimki de iyi herhalde hareketlerini takip ediyorum hep maşallah bizlere

Ödemim gitmeye başladı White,

Hiç inanmıyordum gideceğine o derece. Bayram öncesi olmayan pantolonlarım oluyor şimdi. Hatta geçen gece karnı dümdüz oldu tırstım.

Bulantı, halsizlik, uyuma gidiyor yavaş yavaş.

Aman maşallah diyelim ne güzel canım şimdi en rahatlicagin zamana geciyorsun.gobisin hemen cikmicak demek ki .benim de rakamlar sureklı artıyor

Aman maşallah diyelim ne güzel canım şimdi en rahatlicagin zamana geciyorsun.gobisin hemen cikmicak demek ki .benim de rakamlar sureklı artıyor

Hiç inanmıyordum geçeceğine ama geçiyormuş. Hafif çıkıntı oldu ama kilom aynı pantolonlarım oluyor sadece düğmeleri açık bırakıyorum. Ben iştahsızım White yiyemiyorum. O ilaçlar da iştahımı kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…