Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ya bende öyleyim. Bu beş yıl öyle geçti. Çok kötü günlerim de oldu. Ama artık umursamamayı öğrendim. Duymamayı. Çünkü kendimi, eşimi üzüyordum evliliğime zarar veriyordum. O White neler neler dediler cahillikten ya da hasetlikten ama artık umursamıyorum. Sen çok yenisin daha alışacaksın. Eşinin hatırı için -mış gibi yapmayı öğrneceksin.
günaydn kızlar. uzun bir tatiln ardndan çalısmak sıkıyo suan bni. szler nasılsnz umarm hersey yolundadr...

Günaydın Cardincim,

Nasılsın? Ben iyiyim. Yoğun yoğun çalışmaya başladım.

Selam canım iyiyiz sen nasılsın,bebişin nasıl

iyim cnm sükr. oda iyi herhalde arada harktleryle bildiriyo:) arife günü sabaha karsı biraz ağrm oldu doktora gidicktm ama düzldi sonra gerçi o ağrı ara ara oluyo. göbeğimn tam deliği çok geriliyo ne doğrulablyorm o an nede hareket anlamadm gitti. haftaya gidicm bakalm doktora öyle işte cnm. iyi olmana sevndm.

saol iyim cnm bnde. tatlden sonra çalısmak çok zor yaa. allahtn yoğn değilz suan.

Aynen canım annem de aynı şeyi söylüyor herkesin bir kaynana olayı oluyor ben de duymamazlıktan geldim hep diyor dediğin gb.yeniyim ondan çok takıyorum,dolduruyorum kendimi.

Maşallah hissetmeye başladın mı hareketlerini canım ağrılar benim kasıklarımda oluyordu ve hala da ara ara oluyor rahmin genişlemesinden olur dedi doktor kaslar geriliyormuş ama göbek deliğindeki gerginlik bilmiyorum bazen çok kasılıyor karın sanki çatlıcakmış gb.öyle bişey mi

Aynen canım annem de aynı şeyi söylüyor herkesin bir kaynana olayı oluyor ben de duymamazlıktan geldim hep diyor dediğin gb.yeniyim ondan çok takıyorum,dolduruyorum kendimi.

Nacizane fikrim hep şöyle düşün kendi annen olsa batmıyor el işte batıyor. O eşimin annesi, onu sevdiğim için onun hatırına iyi davranmalıyım. Benimkilere yapsa hoşuma gider mi?

Ben hep öyle düşünüp hareke etmeye başladım. Hep eşimin hatırına. Öyle olunca eşin daha mutlu oluyor. Sırf onun gözlerindeki o mutluluğu görmek için bu defa öyle davranmaya başlıyorsun.

Benim de ödemin gitti ayy nasıl korktum Cardin anlatamam. Neredeyse bayram seyran dinlemeden gidecektim doktora. Bende de kasık ağrısı oluyor.

Öyle diyordum ama baktım ki herşeye maydanoz olmaya başladı hani sanki bundan zarar gelmez ne desem oğluma yaptırırım gb.bunlar hoş değil çünkü eltime yapamıyor neden oğlundan uzaklaşmaktan korkuyor anlatabildim mi biraz herkes yerini bilmeliyi bilsin istiyorum ve inan var ya annem aynı patavazsızlıkları yapsa ben anneme söylerim bu el olduğu için söyleyemiyorum eşimle aram bozulmasın diye ama ben baskıyı,yapacağım işlere karışılmasını falan seven biri değilim aksiliğim çoktur o konuda

ewet cnm artk basladm hissetmeye:) dediğin gibi bazen göbek biir davul gibi çok gergn oluyo. ama bu öyle birsey değil cnm. sanki göbeğimn üstnden birisi damarımı çekiyo gibi oluyo ağrısı çok uzun sürmüyo ama anlkta olsa biraz acı veriyo. kuzenime sordm oda doğm yapıck artk. bndede oluyodu dedi doktora sormş göbek deliği bazılarnda dısarı çıkıyo yaa o seklde öyle ağrılar yaparmş. bn yinede bi sorucm bakalm öyle birsey war mı diye. herks birsey söylüyo işte kafa karstırıcı oluyo..

Anladım canım sor bakalım doktora benim göbek deliğim kapandı resmen yavaş yavaş çıkmaya başlıyor dışarı o şekilde ağrım olmadı ama sen sor doktoruna.
Hareketlerini nasıl hissediyorsun ben ilk zamanlarda pıt pıt diye küçük küçük bişeyler oluyordu doktora sormuştum henüz hissetmezsin demişti gerçekten de tam anlamıyla 18.haftamda hissettim resmen içinde gezindiğini hissediyorsun

Ya haklısın sen insan oldukça tepene çıkıyorlar. Yerden göğe kadar haklısın. Ara ara söyle ama kendisine söyle bence yani bir nevi kibar kibar haddini bildir. Anlamaya başlayacaktır seni.

Ya haklısın sen insan oldukça tepene çıkıyorlar. Yerden göğe kadar haklısın. Ara ara söyle ama kendisine söyle bence yani bir nevi kibar kibar haddini bildir. Anlamaya başlayacaktır seni.

Evet zaten bir çıkış yaptım bayramda şok oldu beklemiyordu hiç benden öyle bişey,bide çok yakın olmak istemiyorum en rahatı o olucak çünkü çok kötü bir huyu var oğullarını arayıp gelin böyle dedi böyle yapmadı diye söylüyor yani ben bişey desem arkamdan arayıp eşimi doldurur

sorucm cnm kesn. bnde de o seklde oluyo birde yatnca elleynce karnımı sanki böyle baloncuklar oluyomş gibi geliyo şişip patlıyo gibi:) herkes diyo hissedemesn diye ama hissediyorm özellkle çikolata yediğim zamanda oluyo oda mı mutlu oluyo bnm gibi bilmiyorm değişk birsey yaa cnm:))

Bak o huyu kötüymüş bizimki yapmaz öyle ne olursa olsun aramızda kalıyor. Ondan rahatım ben. Bir de bizde eşimden tırsıyor. Eşim de karıştırtmıyor bize.

Bak o huyu kötüymüş bizimki yapmaz öyle ne olursa olsun aramızda kalıyor. Ondan rahatım ben. Bir de bizde eşimden tırsıyor. Eşim de karıştırtmıyor bize.

Sen rahatsın o zaman güzel bişey eşinden tırsması ben henüz açıkçası bişey dese eşim nasıl tepki verir kestiremiyorum işte tüm bunlara fırsat vermemek için ben mümkün olduğunca mesafeli olucam eskisi gb.gelelim gidelim falan olmak istemiyorum gitsem de gelsem de mesafemiz olsun.

Evet canım bana da diyorlardı daha hissedemezsin diye hissediyorum diyordum ama mesela şimdi aradaki farkı anlayabiliyorum şöyle bi 18.19.haftanda daha net anlaşılır.

Mesafe en güzeli ok nasıl doğru geliyorsa öyle yapacaksın. Herkesin yapısı farklı sonuçta. Birde yaşadıkça anlayıp nabza göre şerbet vermeyi de öğreneceksin. Daha çok yeni senin evliliğin.

Mesafe en güzeli ok nasıl doğru geliyorsa öyle yapacaksın. Herkesin yapısı farklı sonuçta. Birde yaşadıkça anlayıp nabza göre şerbet vermeyi de öğreneceksin. Daha çok yeni senin evliliğin.
Evet canım gereksiz strese de gerek yok.
Bu arada yarin kacta randvun ben sanırım doktoru degistiricem bu aydan sonra mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…