Adam bir de avukat kendi işçisinin hakkını vermiyor. Başka işçilerin mi hakkını savunacak.
Aynen ya adi herif sevmem avukatları zaten
Israr et Cardin,
Bırakma peşini doğum yapacağını, çocuğun senin ssk'ndan yararlanacağını felan sıkıştır. Yaparsa doğumdan sonra da doğum paranı alırsın 4 ay sonra bırakırsın.
İşte ondan yapmıyor ya zaten en sıkışık zamanında bırakıp gidiceksin böylelerini
herseyi konustm cnm bunlarıda söyledm. ekm ayıda böyle geçti. kasımda bakalm ne olucak. genelde ofise gelmiyo pek. gelsn yine konusucam cnm. artk zoraki işe geliyomusm gibi oluyo. bilmiyorm ne olucak sonunda.
sonunda öyle olucak zatn cnm. bir yerden sonra tak diyo artk.
Allah yardımcın olun canım.
Hayırlısı ne ise o olsun. Çok zor böyle şeyler. Hemde doğum üstü çok zor.
Kızlar
Birşey öğrendim sizinle de paylaşayım. İş yerinde bir arkadaşın eşi hamile 7 aylık. Şeker yüklemesi yapılmış. Şeker çıkmış. Üstelik kız şimdiye kadar 4 kg almış 50 kg. Nedenini sordum. Kendi memur olduğu için 5'te geliyormuş iki saat eşinin gelmesini bekliyormuş. Bu arada hep abur cubur yemiş yemeğe kadar ondanmış.
Yani abur cubur yenmeyecek.
saol cnm hayrlısı artk. ewet çok zor cnm
aaa kötüymüş. arada onu bnde yapıyorm öğrendiğim iyi oldu yapmıym bndan sonra.
Olsun bozma moralini. Hep çevremde gördüğüm doğum öncesi herkeste bir sıkıntı var maddi olarak ama gelen minikler bereketi ile geliyormuş.İçin rahat olsun.[
inş. cnm yaa. hersey yolunda gitsn sağlıklı olsnda. tek sıkıntı o olsn.
Olsun bozma moralini. Hep çevremde gördüğüm doğum öncesi herkeste bir sıkıntı var maddi olarak ama gelen minikler bereketi ile geliyormuş.İçin rahat olsun.[
inş. cnm yaa. hersey yolunda gitsn sağlıklı olsnda. tek sıkıntı o olsn.
Amin inşallah.....
Ben de daha dikkat edeceğim.
Amin inşallah.....
29 ekmde tatilmsnz cnm
29 ekmde tatilmsnz cnm
Evet ama ben çalışacağım. Ertesi gün otorite denetimi var bizde.
Evet ama ben çalışacağım. Ertesi gün otorite denetimi var bizde.
kötüymş cnm. sennde işin hep yoğn genelde. dikkat et kendine cnm
Maşallah canımGünaydın kızlar.
Dün ikilimizi yaptırdık çok şükür. Sonuçlarımızı Cuma günü alacağız. Miniğim hareket ediyordu. Ağzını açıp kapatıyordu. Biz görünce koptuk tabi.
Maşallah canımölçümleri yapıldı mı inşallah güzel sonuçlar alicaksin cuma ya da canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?