Ben de inanıyorum ona sen de inançarş.yaz doktor sonucunu canım gerçi sadece kan vericeksin demi ense kalınlığına bakılmıştı
Doktor baktı ama yine bakılacak full ikili olacak. Yarın ben 3'e kadar buradayım. Kaldığımız yerden devam ederiz. Öptüm seni iyiakşamlar.
Kızlar,
Günaydın
gunaydn cnm. nasılsn. kontrol gunn gelmş görücn bebişi:)
Evet Cardincim, Bugün ikili test var ve ben yine tırs tırsım.
hepimzde oluyo o cnm yaa. bnde de war bir türlü atamıyorm onu. onu görnce geçer cnm. inş. hayrlı sonçlar alırsn bndanda tatlm
Gürdüm gürdüm sanki Hatice'yi gördüm.
ewet bnde gördm sanki
slm cnmnasılsın
Selam tatlım iyiyim klasik bir gün sizin nasıl geçiyor
Selam tatlım iyiyim klasik bir gün sizin nasıl geçiyor
Çalışmayınca da sıkıcı canım ya zaman geçirmek için uğraşlar arıyorum hep kendime,sonuna kadar çalışıcam diyordunaynen cnm yaa yat kalk işe gel. standart . sıkıldm artk zatn bu gidise göre bırakıcm işi cnm
Çalışıyorum.
Çalışmayınca da sıkıcı canım ya zaman geçirmek için uğraşlar arıyorum hep kendime,sonuna kadar çalışıcam diyordun
Kolay gelsin canım
ewet cnm diyodm da problemler oldu. hala sigrtadn haber yok yapıcm dedi konştm üstnden 1 ay geçti hala ses seda yok. niye bosu bosuna çalısıym diyorm. iyice şevkimi kırdı. o yüzden heran çıkablrm bakalm ne olucak.
Israr et Cardin,
Bırakma peşini doğum yapacağını, çocuğun senin ssk'ndan yararlanacağını felan sıkıştır. Yaparsa doğumdan sonra da doğum paranı alırsın 4 ay sonra bırakırsın.
ewet cnm diyodm da problemler oldu. hala sigrtadn haber yok yapıcm dedi konştm üstnden 1 ay geçti hala ses seda yok. niye bosu bosuna çalısıym diyorm. iyice şevkimi kırdı. o yüzden heran çıkablrm bakalm ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?