Evet canım gereksiz strese de gerek yok.
Bu arada yarin kacta randvun ben sanırım doktoru degistiricem bu aydan sonra mecbur
17:00'de randevum. Hayırdır yine ne oldu?
Ayda bir gidiyoruz ya doktora Allah nasip ederse bir sonraki ay 7.ay olucak ve doğum için konuşmamız gerekiyor doktorla çünkü özelde biliyorsun fiyatları bu ay konuşucaz yüksek derse özel hastaneye gidicem ondan canım
2500 TL diye biliyorum. Bir de hastane fiyatı üstüne. Sorma ya o konu bizde de sıkıntılı ama nasip bakalım.
Aynen ben de öyle biliyorum 4000 e geliyor ondan konuşmamız gerekiyor hastane ve doktorla
Bakalım biz ne yapacağız. Tek şansım doktorumun üniversite hastanesinde olması belki orada olur doğum diyorum.
Sen rahatsın o konuda o zaman ben de hiç değiştirmek istemiyorum ama mecburen
Bilmiyorum rahat mıyım? Çok ödememiz var bizim de.
Tabi ki en azından çok vermiceksin doğuma aileler yardım etmez mi maddi olarak
Şaka yapıyorsun değil mi?
Kendi ailen için diyorum eşinin tarafı yapmıcak belli de belki seninkilerden destek gelir
Ben isteyemem ki? Benim o konuda onlara kırgınlıklarım var. Aramızda yaşananlardan dolayı hiç ailemden para istemem.
Anladım canım belki sen istemeden teklif ederler bekle bakalım zaman var nasılsa,bu arada nisa doğum yaptı galiba
Tırnağın varsa kaşınıyorsun White. Ya onu bunu alır, alacaktır ama para yardımı bebeğin takısı olur öbür türlü sanmıyorum.
Evet benim de aklımdaydı unuttum sonra. Kesin doğurmuştur artık.
Haklısın canım aile desteği gerçekten önemli böyle zamanlarda.Ne mutludur şimdi nisa darısı başımıza
Amin inşallah.
Ya şu dava ve avukat ücreti olmasaydı hiç sıkışmayacaktık. O mahvediyor bizi. Bir de üstüne dolandırılınca kredi çektik. Yoksa ev kredisi hariç borcumuz harcımız yoktu. Rahat rahat özel hastane de bile doğururdum ama kısmet böyleymiş.
Haklısın canım üst üste geldi sizin bebeğin uğurlu gelir belki dur bakalım hiç beklemediğin yerden destek gelir içini rahat tut sen
Sağlıklı olsun da White para kazanılır, ödenilir bir şekilde. Ama insan takıyor ister istemez. Herşey güzel olsun dört dörtlük olsun istiyor.
Haklısın canım aynen katılıyorum insan herşeyden ve iyisinden istiyor.
Mesainin bitmesine az kaldı
İvet az sonra çıkacağım. Bakalım her doğuran arkadaşım bebek bereketiyle gelir diyor o bereketi bekliyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?