Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

2500 TL diye biliyorum. Bir de hastane fiyatı üstüne. Sorma ya o konu bizde de sıkıntılı ama nasip bakalım.

Anladım canım belki sen istemeden teklif ederler bekle bakalım zaman var nasılsa,bu arada nisa doğum yaptı galiba

Tırnağın varsa kaşınıyorsun White. Ya onu bunu alır, alacaktır ama para yardımı bebeğin takısı olur öbür türlü sanmıyorum.

Evet benim de aklımdaydı unuttum sonra. Kesin doğurmuştur artık.

Haklısın canım aile desteği gerçekten önemli böyle zamanlarda.Ne mutludur şimdi nisa darısı başımıza

Haklısın canım aile desteği gerçekten önemli böyle zamanlarda.Ne mutludur şimdi nisa darısı başımıza

Amin inşallah.

Ya şu dava ve avukat ücreti olmasaydı hiç sıkışmayacaktık. O mahvediyor bizi. Bir de üstüne dolandırılınca kredi çektik. Yoksa ev kredisi hariç borcumuz harcımız yoktu. Rahat rahat özel hastane de bile doğururdum ama kısmet böyleymiş.

Haklısın canım üst üste geldi sizin bebeğin uğurlu gelir belki dur bakalım hiç beklemediğin yerden destek gelir içini rahat tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…