Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Lab.da var demek ki canim hepsi bi anda cikti seker yuklemesi ddemişsin ben de merak ediyorum kac cikicak 7 kasim da yaptiricam ben daha kismetse 3.ayda iyiydi şekerim ama bakalım ne cikicak.
Bide bebegini hareketli görmek cok güzel bir duygu demi insan herseyden arinıyor onu görünce maşallah

masallah miniğine:)) sonuçlarda iyi çıkar inş. cnm. haberlerini bekliyorz.

İnşallah Cardincim

Cuma günü çıkacak sonuçlarımız.

Şunu demek istedim.Ne kadar zayıf olursan ol az kg almış olsan da abur cubur şekeri tetikliyor demekki. Aman dikkat.

Ya sen ne diyorsun hareketlerini görünce koptum White. Başka bir moda geçtim.

Neredeydin sen? Merak ettim.

Alışveriş Merkezine gittim ablam aradı sabah hem fiyatlara bi baktım ama cok yoruldum acayip bir bel ağrım var.
Abur cubur yemiyorum ama cikolata cok canim isterse biskuvi yiyorum o da normaldir herhalde.
Bak biraz daha netlessin o zaman daha da kaptiriyorsun kendini büyüdükçe hareketleri de netlesiyor mükemmel bir duygu bence ve artık daha bir anne moduna geciyorsun.mucize resmen peki cinsiyet bisey demedi mi

Sormayı unuttum ki! Hareketlerini görünce elim ayağım birbirine girdi. Unuttum. Artık 5'inde kontrol de inşallah. Ya çok farklıymış White. Şimdiye kadar birşey değilmiş. Hareketlerini görünce bir başka.

insan herseyi unutuyor.bize dr.videoya cekti hareketlerini gecen ay verdi 5.aydan itibaren daha netlesiyormus bebekler yuzu gozu daha bir oturuyor Allah nasip ederse inşallah kucağımıza aldığımızı dusunsene cok heyecanlı
Aylik kontrole gecmediniz mi

Bize de verdi. Evde tekrar tekrar izledik. Çok tatlıydı ya.

İnşallah White'ım inşallah o günleri de görürüz.

Geçtik geçtik araya ikili test girince 15 günde kontrol gibi oldu.

Bize de verdi. Evde tekrar tekrar izledik. Çok tatlıydı ya.

İnşallah White'ım inşallah o günleri de görürüz.

Geçtik geçtik araya ikili test girince 15 günde kontrol gibi oldu.

ben de tel.e aldim acip acip izliyorum.herkeste ayni etki yapiyor demek ki
Bak şimdi ayliga gecince zaman gecmicek gb gelcek hep gormek isticeksin

ben de tel.e aldim acip acip izliyorum.herkeste ayni etki yapiyor demek ki
Bak şimdi ayliga gecince zaman gecmicek gb gelcek hep gormek isticeksin

Aaa bak o aklıma gelmedi. Dur bende kaydedeyim. Şimdilik 15 günde bir ya anlamadım daha birşey. Ayyy ben birde çok evhamlıyım yerim kendimi.

Bir akşam göbeğim dümdüz oldu. Ne bulantı ne bir rahatsızlık hissi. Eyvah birşey oldu dedim. Eşime de söyledim. O da habire sormaya başladı. Pişman oldum söylediğime. Neyse ertesi gün midem bulanınca rahatladım.

White,

Demir hapını öğlen aç karnına içiyorum. İki gündür unutup akşam yatarken içiyorum. Birşey olmaz değil mi?

Cevabı biliyorum ama evham böyle birşey.

Yok canım olmaz saatli degil ya gece alicaktin vazmi gectin, demiri dogumdan sonra da kullanicakmisiz.
Evham bende de var canım yaa ne yazik ki bazen kızıyorum kendime ama istemsiz oluyor
Ben de dun yeni bi kitap aldim onu okuyordum dogum sekillerini ve nasıl oldugunu yazıyor bir tırstım normal dogumdan acisinda falan degilim de bekleme süresi, ya yetisemezsek hastaneye ya rahim acilmazsa falan resmen korkuttum kendimi

İlk önce eczacının dediği şekilde denedim. Baktım sorun olmuyor öyle devam ettim. Yazdım zannediyordum unuttum herhalde.

Ben hiç öyle şeylere girmiyorum bilmemek en iyisi cehalet mutluluktur. Yaşayıp göreyim.

Ben meraklıyım ya bide kitap hamilelikten doğuma ve doğum sonrasına ait bilgiler var ondan sıra doğuma gelince okudum tabi
karnın hiç çıkmadı mı şimdi senin

Şimdi şimdi başladı artık. Aa karnın çıkmış diyorlar.Kilo almadım sadece.

Ben şimdi bakıyorum resimlere 3.ayda çok büyük karnım diyordum meğer çok azmış ben her çarşambayı tartı ve ölçü günü yaptım.Haftalık bakıyorum kiloma ve karnımı,popoyu ve kalçayı ölçüyorum şimdilik karın dışında artış yok ama şişkinliği yavaş yavaş hissetmeye başladım ve hayatımda ilk kez 69 kilo oluyorum

Ben tartılmıyorum istemiyorum tartılmak. Benim ölçüm işyerindeki abla. "İyi gidiyorsun hiç kilo almadın" diyor. Eşimde benzer şeyler söylüyor.

Bir de durum hep değişiyor. Geçen hafta evdeydim hergün wc'ye giderdim. Şimdi 3 gündür tık yok. Onun göbeği mi bebeğin göbeği mi bilmiyorum.

Bence gayet iyi gidiyorsun neredeyse ayda bir kiloya denk geliyor değil mi?

Doktor da başlıcak tartmaya strese bak sen o zaman kontrollü oluyorsun bakınca ama sen bilirsin yine de çünkü ben hiç anlamadım mesela geçen ay vücudumda değişim yok herkes diyor ki göbeğin olmasa hamile demeyiz sana ama geçen ay tam 4 kilo aldım
Doktor dedi ki yavaşla çok almışsın.
Bak 3.-4.ay arasında 2 kilo aldım 4.-5. ay arasında 4 kilo aldım bakalım bu ay kaç kilo alıcam şimdilik iyi gidiyor bu hafta 500 gr.almışım haftalık 400-500 al demişti doktor da.
İlk 63.5 ile başladım onu baz alırsam 5.5 kilo aldım ama 2.ayımda 60.5 kiloydum burdan hesaplarsam da 8.5 kilo almışım

Ayy tartsa ne olur White akşam üstü gidiyorum iki litre su içmişim yemek yemişim. Odasında da hiç tartı görmedim. Zaten kontrollüyüm şöyle iştahım yok. Birde midem küçülmüş sanırsam. Pazartesi menüde balık vardı. Çok yemişim ağır geldi. Sadece balık ve salata yedim ama az ve sık yediğim için çok geldi.

Verdiğin kg'yı baz almıyorlar hamile kaldığın kg'ye bakıyorlar. Ondan bence iyi.

Valla inşallah böyle gidersin canım ama ben de ilk başlarda oh diyordum yediğim gidiyor az yiyorum iştahımda açık değil ama sonra bir düğme var sanki o düğmeye basılıyor bakalım yaşayıp görücez seninkini de
Doktorda tartılmak çok sinir bozucu zaten aynen akşam üstü gidiyorsun yemek yemişsin su içmişsin kıyafetlerin üzerinde ayakkabı falan çıkıyorsun 1.5 kilo fazla ama doktor ona bakmıyor işte kıyafete en ince şeyleri giyip gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…