Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

anlasılıyomu çok net bilmiyorum cnm sonra yine atarm değişk seklde:)) tam yandan çeksem daha iyimş aslında neyse bir dahakine öyle atarm artk

saol cnm :) snden de bekliyorz :)

hemen yazıyorum 9 ekim hastane kontrolüne gttim suyum az az geliodu doktorum yatısımı werdi ogün aksam sancım olmadığı için suni sancı werdiler ve öldüm resmen hiç acılmam yoktu ve 2 gün üst üste o sancıyı cektim artık bagrdım eşime cıkar burdan dedim cıkarsan cocugun hayatı tehlikeye grcek falan dediler sinirlendim cıktım hastaneden ogün aksam 6 da geldik eve ondan sonra sancım vardı suni sancı sebebiylede gece 4e kadar cektim osancıyı ve agrlastım iice eşim 2 gün hastanede bekledi uykusuz die biraz daha bekledim uyusun die ve gece annembna bakmaya odaya geldi cokmu dedi ewet dedim apa topar hastaneye gttik ve baska hastaneye tbi 5bucuk gibi gene suni sancı werdiler ama rahimim 4 cm acılmıstı ewde sancıyla beklememin avantajdı sancılarımdk da bi geliodu cunkudaha sonra 12ye ceyrek kala ıkınmam geldi doktora lavoboya gtcem diorum sacmalama dedi baktı cocuk gelio dedi ıkın falan ondan sonra doğumhaneye 2ciıkınmamada saat 11.45 de grdim 5dkkada doğurdum:d cıktım doktor ilk doğuma göre harikasın dedi. ve ben cok korkuodum sezeryan istiodum arkadaslar sadece suni sancı canınızı yakıo normal doğumda hiç bişiy yok ve onu canlı canlı görmek herseye değer kızımız beren 2900 doğdu ve doktor bana ultrasyonda 3800 demişti biraz cıtı pıtı kızım var darısı bekleyen annelerimin basına

Eklentiler

• $988318_10201539857691212_700783994_n.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $1375021_10201539859171249_195209967_n.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 52

Nisacım geçmiş olsun canım Allah hayırlı,sağlıklı ömür versin bebeğine
Okurken yaşar gb.oldum resmen ben de en çok normal doğum için bundan korkuyorum ya rahim açılmazsa falan diye zor olmuş ama sonu güzel olmuş canım darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla büyüt tatlım kızını

cnm doğumda hiç bişiy yok inan suni sancı deilde kendi sancın olsa 10 tane doğurursun emin ol benimde acılmıodu birden acıldı rahim ve en cok normal doğumdan korkan bendim..

cnm doğumda hiç bişiy yok inan suni sancı deilde kendi sancın olsa 10 tane doğurursun emin ol benimde acılmıodu birden acıldı rahim ve en cok normal doğumdan korkan bendim..

Gerçekten mi?ben de korkuyorum ya sancıyı anlamazsam ya açılmaz da rahim keserlerse ne bileyim bir sürü olasılık kafamı karıştırıyor en kolayı diyorum epidural sonra yine normal daha sağlıklı geliyor falan daha var ama insan şimdiden korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…