günaydın cnm. ay şimdi okudm haberi ya ve tırstm içmicem bugün bnde doktora gidince sorucm 10 gün daha war ama olsn.
Günaydın,
Dün aradım doktorumu muadil olan herhangi birini kullanabilirsin dedi. Bugün alacağım bende.
herseyden korkuluyo artk. bnde gidince sorucam
Sor bakalım ne diyecek. Ne var ne yok Cardin?
gidince sorucm cnm. aynı cnm yaa git gel işe nedense sıkılıyorm bu aralar çalısmaktan. cok tatl girdi ya araya we yine girick. adapte olamıyorm. sni sormalı senn nasıl gidiyo
Al benden de o kadar. Offf
bitsede çıksam diye bakıyorm artk cnm. birseyler aldn mı bebişe hiç :)
bitsede çıksam diye bakıyorm artk cnm. birseyler aldn mı bebişe hiç :)
Günaydın kızlar, ben de okudum haberi arada kaldım açıkçası doktorlara sormak gerek bi.su an kullanmıyorum ama belki önümüzdeki ay verir yine.
Günaydın kızlar, ben de okudum haberi arada kaldım açıkçası doktorlara sormak gerek bi.su an kullanmıyorum ama belki önümüzdeki ay verir yine.
Yok tatlım cinsiyetini bilmiyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii
doğru haklısn. bnde kasım ayında baslıcm yawastn almaya artk. ıwırı zıvırı alıymda büyükleri en sona bırakıcm. hala moblya konusnda kararsızm gerçi 1 2 ay daha geçsn karr weririm herhalde:))
Ben bebek odası almayı çok istiyordum da sanırım bütçem yetmeyecek.
Ben de bu ay alışveriş yaparim diyordum annem şehir dışında ondan alamadik 6.aya girince alincak gb.duruyor.Allah nasip ederse de 7.ayda da yatagi, besigi falan halledilir diyorum kismet
bnde artk istiyorm cnm alıs verş yapmak. alırsn cnm annn gelnce yine. snde büyükleri en sona bırakmısn bnde öyle yapmayı düşünüyorm
belki o zamana kadar yoluna girr cnm daha wakt war. belki alırsn yine
Tabi kismetse bebek arabasını falan en son ay aliriz diyorum.bu arada cinsiyet kesinlesti mi
İnşallah tek duam o zaten Cardin.
Dün akşam eşime dedim. "Babannesinden beşik istiyorum ve bebek bohçası istiyorum" dedim. Tamam söylerim dedi.
İnşallah tek duam o zaten Cardin.
Dün akşam eşime dedim. "Babannesinden beşik istiyorum ve bebek bohçası istiyorum" dedim. Tamam söylerim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?