Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ben de bu ay alışveriş yaparim diyordum annem şehir dışında ondan alamadik 6.aya girince alincak gb.duruyor.Allah nasip ederse de 7.ayda da yatagi, besigi falan halledilir diyorum kismet

Ben de bu ay alışveriş yaparim diyordum annem şehir dışında ondan alamadik 6.aya girince alincak gb.duruyor.Allah nasip ederse de 7.ayda da yatagi, besigi falan halledilir diyorum kismet

bnde artk istiyorm cnm alıs verş yapmak. alırsn cnm annn gelnce yine. snde büyükleri en sona bırakmısn bnde öyle yapmayı düşünüyorm

bnde artk istiyorm cnm alıs verş yapmak. alırsn cnm annn gelnce yine. snde büyükleri en sona bırakmısn bnde öyle yapmayı düşünüyorm

Tabi kismetse bebek arabasını falan en son ay aliriz diyorum.bu arada cinsiyet kesinlesti mi

İnşallah tek duam o zaten Cardin.

Dün akşam eşime dedim. "Babannesinden beşik istiyorum ve bebek bohçası istiyorum" dedim. Tamam söylerim dedi.

inş. cnm. alsnlar tabiki cnm yaa. bzmkilernden de ses yok. geçen bna diyo kaynvalde nerde yapıcn doğumu diye dedim özelde orayı istiyorz. niye devlette yapmıyosn diyo dedim onun içn çalısıyorm zatn o yüzden özeli istiyorm. hem bir sürü eksiği var nasıl alıcz bnde bilmiyorm dedim hiç ses yok. bnde sunu alırm falan hiç demedi. bnde beklemiyorm zatn. söyleynce yinede tuhaf oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…