White maşallah
Cesaretine de hayran kaldım.
Nisa maşallah ya çok tatlı. Güle güle büyütün. Isırasım geldi cimcimeyi.
Sana da geçmiş olsun.
Gerçekten mi?ben de korkuyorum ya sancıyı anlamazsam ya açılmaz da rahim keserlerse ne bileyim bir sürü olasılık kafamı karıştırıyor en kolayı diyorum epidural sonra yine normal daha sağlıklı geliyor falan daha var ama insan şimdiden korkuyor
Niye cesaret dedin anlamadımşiştim iyice demi
cnm epidurali önermiyorum ben kolay kolayda olma derim normal doğumda kesik oluo ewet ama doğum sırasında bebek kafayı cıkardığı zaman emin ol onları hissetmiyosun ayrıca uyuysturuyolar dediğim gibi onlar kolay gelio.
Kestiler mi sende de? acısı daha kötü oluyor diyorlar,epidural elleri falan bağlıyorlar ya ondan o sıkıntı nasıl çekilir bilmiyorum da 2-3 günde kalkıyor ameliyat olanlar
cnm kesi oluo genelde ama dediğim gibi acısını anlamıoysun ben doğum yaptığım gün yatmadım hemenkalktım ertesi günde taburcu oldum.
Ben acısında değilim hani sancının da acısında değilim de ben çok sabırsız biriyim geldi mi gelcek mi o stresi nasıl yaşarım kestiremiyorum bide diyelim su geldi ya da sancı başladı doğum sancısı mı nasıl anlarım falan ya geç kalırsam gb.korkularım oluyor düşününce
cnm ben su hatayı yaptım sancım 2 gün sonra gelcekken doktor yat dedi bayrama asistanlara kalma dedi benim sancım gelicekmiş zaten bos yere suni sancı yedim beline vuruo agrı kasıklara genelde 3 dkkya veya 5 dakkaya düşünce gtmeni tavsiye ederim doktora yoksa afedersin acı cektiriyolar gelen parmak la bakıo giden iice canın acıo dediğim gibi sancın sıklastıgı zaman git emin ol ozzaman kolay oluo ayrıca suyun gelirse hemen git bekleme bebğin hayatı söz konusu o su sayesinde doğum gercekleşio
Yaa işte beni de bu telaş korkutuyor nisa diğeri diyorum saatin belli günün belli yatıyorsun alıyorlar tamam sonra 2-3 gün acısını çekiyorsun ama hani telaş yok,diğer türlü gece olursa sabah erken olursa vs.yani yaşamayı çok istiyorum o doğum anını ama kendimi açıkcası kestiremiyorum doktorla konuşucam zaten bunları Allah nasip eder de o günlere gelirsek
cnm allah sabrını werio sen merak etme hiçhemen birden gelmio ki sancı önce 2 satte bi sonra 1 satte bi öle öle düşüo birden lak die olmuoki sancı bende cok istiyodum sezeryan falan ama iiki normal doğum yapmısım diorum böle ayakta sapa sağlam duramasdım yoksa
Haklısın canım bi cesaret gelir belki nasipse o güne canım.
Eee asıl en güzel anı anlat ilk çıkınca bebeğin ne hissettin,ağladın mı?ben kesin ağlarım,eşinin ailelerin tepkisi ne oldu
doktor cıkardı kordonunu kesmeden bak bu seninçirkin kızın dedi gösterdi ağladım benim mi bu dedim kordonu kesti yanımdaki küvete yatırdılar ben ona bakıyorum o bna sonra cıkarken kucagıma verdiler mis kokuodu eşim doğum panosunda doğum yaptı yazısını görünce inanmamıs aramıs yukarı yaptı demişler gene inanmamıs anneme aratmıs dısardan arıyorum doğum yaptımı demiş ewet demişer ondan sonra geldiler yanıma eşim bi sımsıkı sarıldı öptü bebeğimizi de öptü birazda duygulandı arkasını döndüöle annem ağladı kaynanam yoktu
Çok güzel bir an nisacım gerçekten okurken gözümde canlandırabiliyorum inşallah Rabbim bize de nasip eder
erkekler pek çaktırmıyorlar ama onlar da çok duygulanıyorlar demi,ben ablamın doğumuna girmiştim inanılmaz bir andı ve kendi bebeğimin doğumunun vereceği heyecanı düşünemiyorum bile.
Doğum çantanı falan da sorucam da arkadaşım gelicek cevap yazamıcam şimdilik çıkmam gerek netten,gel fırsat buldukça olur mu böyle duymak ayrı bir heyecan veriyor
Niye cesaret dedin anlamadımşiştim iyice demi
Kestiler mi sende de? acısı daha kötü oluyor diyorlar,epidural elleri falan bağlıyorlar ya ondan o sıkıntı nasıl çekilir bilmiyorum da 2-3 günde kalkıyor ameliyat olanlar
cnm kesi oluo genelde ama dediğim gibi acısını anlamıoysun ben doğum yaptığım gün yatmadım hemenkalktım ertesi günde taburcu oldum.
hemen yazıyorum 9 ekim hastane kontrolüne gttim suyum az az geliodu doktorum yatısımı werdi ogün aksam sancım olmadığı için suni sancı werdiler ve öldüm resmen hiç acılmam yoktu ve 2 gün üst üste o sancıyı cektim artık bagrdım eşime cıkar burdan dedim cıkarsan cocugun hayatı tehlikeye grcek falan dediler sinirlendim cıktım hastaneden ogün aksam 6 da geldik eve ondan sonra sancım vardı suni sancı sebebiylede gece 4e kadar cektim osancıyı ve agrlastım iice eşim 2 gün hastanede bekledi uykusuz die biraz daha bekledim uyusun die ve gece annembna bakmaya odaya geldi cokmu dedi ewet dedim apa topar hastaneye gttik ve baska hastaneye tbi 5bucuk gibi gene suni sancı werdiler ama rahimim 4 cm acılmıstı ewde sancıyla beklememin avantajdı sancılarımdk da bi geliodu cunkudaha sonra 12ye ceyrek kala ıkınmam geldi doktora lavoboya gtcem diorum sacmalama dedi baktı cocuk gelio dedi ıkın falan ondan sonra doğumhaneye 2ciıkınmamada saat 11.45 de grdim 5dkkada doğurdum:d cıktım doktor ilk doğuma göre harikasın dedi. ve ben cok korkuodum sezeryan istiodum arkadaslar sadece suni sancı canınızı yakıo normal doğumda hiç bişiy yok ve onu canlı canlı görmek herseye değer kızımız beren 2900 doğdu ve doktor bana ultrasyonda 3800 demişti biraz cıtı pıtı kızım var darısı bekleyen annelerimin basına
Oyyy maşallah canımçok tatlı olmuş
ekledim cnm şimdi biraz daha büyüdü bu hastanedeki ilk görüntüleri..
Çok güzel bir an nisacım gerçekten okurken gözümde canlandırabiliyorum inşallah Rabbim bize de nasip eder
erkekler pek çaktırmıyorlar ama onlar da çok duygulanıyorlar demi,ben ablamın doğumuna girmiştim inanılmaz bir andı ve kendi bebeğimin doğumunun vereceği heyecanı düşünemiyorum bile.
Doğum çantanı falan da sorucam da arkadaşım gelicek cevap yazamıcam şimdilik çıkmam gerek netten,gel fırsat buldukça olur mu böyle duymak ayrı bir heyecan veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?