Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

cnm epidurali önermiyorum ben kolay kolayda olma derim normal doğumda kesik oluo ewet ama doğum sırasında bebek kafayı cıkardığı zaman emin ol onları hissetmiyosun ayrıca uyuysturuyolar dediğim gibi onlar kolay gelio.

Kestiler mi sende de? acısı daha kötü oluyor diyorlar,epidural elleri falan bağlıyorlar ya ondan o sıkıntı nasıl çekilir bilmiyorum da 2-3 günde kalkıyor ameliyat olanlar

Kestiler mi sende de? acısı daha kötü oluyor diyorlar,epidural elleri falan bağlıyorlar ya ondan o sıkıntı nasıl çekilir bilmiyorum da 2-3 günde kalkıyor ameliyat olanlar

cnm kesi oluo genelde ama dediğim gibi acısını anlamıoysun ben doğum yaptığım gün yatmadım hemenkalktım ertesi günde taburcu oldum.

cnm kesi oluo genelde ama dediğim gibi acısını anlamıoysun ben doğum yaptığım gün yatmadım hemenkalktım ertesi günde taburcu oldum.

Ben acısında değilim hani sancının da acısında değilim de ben çok sabırsız biriyim geldi mi gelcek mi o stresi nasıl yaşarım kestiremiyorum bide diyelim su geldi ya da sancı başladı doğum sancısı mı nasıl anlarım falan ya geç kalırsam gb.korkularım oluyor düşününce

cnm ben su hatayı yaptım sancım 2 gün sonra gelcekken doktor yat dedi bayrama asistanlara kalma dedi benim sancım gelicekmiş zaten bos yere suni sancı yedim beline vuruo agrı kasıklara genelde 3 dkkya veya 5 dakkaya düşünce gtmeni tavsiye ederim doktora yoksa afedersin acı cektiriyolar gelen parmak la bakıo giden iice canın acıo dediğim gibi sancın sıklastıgı zaman git emin ol ozzaman kolay oluo ayrıca suyun gelirse hemen git bekleme bebğin hayatı söz konusu o su sayesinde doğum gercekleşio

Yaa işte beni de bu telaş korkutuyor nisa diğeri diyorum saatin belli günün belli yatıyorsun alıyorlar tamam sonra 2-3 gün acısını çekiyorsun ama hani telaş yok,diğer türlü gece olursa sabah erken olursa vs.yani yaşamayı çok istiyorum o doğum anını ama kendimi açıkcası kestiremiyorum doktorla konuşucam zaten bunları Allah nasip eder de o günlere gelirsek

cnm allah sabrını werio sen merak etme hiçhemen birden gelmio ki sancı önce 2 satte bi sonra 1 satte bi öle öle düşüo birden lak die olmuoki sancı bende cok istiyodum sezeryan falan ama iiki normal doğum yapmısım diorum böle ayakta sapa sağlam duramasdım yoksa

Haklısın canım bi cesaret gelir belki nasipse o güne canım.
Eee asıl en güzel anı anlat ilk çıkınca bebeğin ne hissettin,ağladın mı?ben kesin ağlarım,eşinin ailelerin tepkisi ne oldu

Haklısın canım bi cesaret gelir belki nasipse o güne canım.
Eee asıl en güzel anı anlat ilk çıkınca bebeğin ne hissettin,ağladın mı?ben kesin ağlarım,eşinin ailelerin tepkisi ne oldu

doktor cıkardı kordonunu kesmeden bak bu seninçirkin kızın dedi gösterdi ağladım benim mi bu dedim kordonu kesti yanımdaki küvete yatırdılar ben ona bakıyorum o bna sonra cıkarken kucagıma verdiler mis kokuodu eşim doğum panosunda doğum yaptı yazısını görünce inanmamıs aramıs yukarı yaptı demişler gene inanmamıs anneme aratmıs dısardan arıyorum doğum yaptımı demiş ewet demişer ondan sonra geldiler yanıma eşim bi sımsıkı sarıldı öptü bebeğimizi de öptü birazda duygulandı arkasını döndü öle annem ağladı kaynanam yoktu

Çok güzel bir an nisacım gerçekten okurken gözümde canlandırabiliyorum inşallah Rabbim bize de nasip eder
erkekler pek çaktırmıyorlar ama onlar da çok duygulanıyorlar demi,ben ablamın doğumuna girmiştim inanılmaz bir andı ve kendi bebeğimin doğumunun vereceği heyecanı düşünemiyorum bile.
Doğum çantanı falan da sorucam da arkadaşım gelicek cevap yazamıcam şimdilik çıkmam gerek netten,gel fırsat buldukça olur mu böyle duymak ayrı bir heyecan veriyor

tmm cnm inş. bebek uyuduğu zmanlar gelmeye calsıırım görüşürüz...

Eklentiler

• $20131012_124203.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 78
Niye cesaret dedin anlamadım şiştim iyice demi

Maşallah'ı göbüşe ve bebeğine demiştim.

Cesaret çektiğin fotoya demiştim ben utanırım da.

Eller bağlamak mı?

Ben almayayım. Klostrofobi var bende.

Bunun için normal doğum istiyorum işte. Kürtajdan sonra da hemen ayaklanmıştım. O zaman koymuştum kafaya normal doğumu.

masallah cnm yaa allah nazardan saklasın. biraz zor olmuş yaa bakalm biz nasıl yapıcz bnde çok korkuyorm bnde normal düşünüyormda bakalm.

cnm konusmaları okudktan sonra anladm senn resmn olduğunu :) masallah tatlm snada baya büyümş göbş:) çok tatlı olmş. bnde o seklde çekp koymaya cesaret edemedm :) ara ara bunu yapalm yaaa güzl birseymş çekp paylasırz öyle. nisanın yazılarını okurkende çok duygulandm yaa allah bizede o günleri görmeyi nasip eder inş. cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…