inş. cnm. alsnlar tabiki cnm yaa. bzmkilernden de ses yok. geçen bna diyo kaynvalde nerde yapıcn doğumu diye dedim özelde orayı istiyorz. niye devlette yapmıyosn diyo dedim onun içn çalısıyorm zatn o yüzden özeli istiyorm. hem bir sürü eksiği var nasıl alıcz bnde bilmiyorm dedim hiç ses yok. bnde sunu alırm falan hiç demedi. bnde beklemiyorm zatn. söyleynce yinede tuhaf oldum.
Ben eşime söylüyorum. Kadın hep ev düzüyor kendine torun gelecek birşeyler alayım derdin de değilki.
tuhaflar yaa. bide kendi anneme bakıyorm daha şimdiden birseyler örmeye yapmaya basladı birseyler. hevesli çok ama bnlarda hiç yok. karsıdan sewerler ancak. tek avantajm biraz uzak olmam o kadar sık gidende biri değilm aynı seklde de dewam eder bu
White'ın kontak kuramadık bugün?
Ya benimkisi ilgildiri sevgi doludur hakkını yiyemem ama çere çöpe çok para harcıyor. Hani geliri belli halı almış evine evindekiler yeni onları atıyor yenisini alıyor mesela. Para toplama huyu yok. Hadi torun olacak birşeylr yapayım demiyorsun e yaşlıyım artık para biriktireyim de. O da yok. Ben de sevmiyorum bu huyunu. O aldığını da mesela bir kaç sene sonra atacak.
Giremedim tam sohbete de ondan canım
İyi demişsin ben söyledim bir daha söylemiyorum sadece izliyorum bakalım napıcaklar
Cardincim bence iyi kaynana yok gerçekten ve ne varsa kendi annelerimizde var.
ilgnç biriyms gerçkten hep kendine. belkide sürprz yapp alır birseyler sasrtr sni cnm:))
Giremedim tam sohbete de ondan canım
İyi demişsin ben söyledim bir daha söylemiyorum sadece izliyorum bakalım napıcaklar
Cardincim bence iyi kaynana yok gerçekten ve ne varsa kendi annelerimizde var.
Kayınpederime acıyorum adam 62 yaşında çalışıyor. Yazık o hep kendine kendine.
aynen tatlm yaaa kendi annen gibi olamazlar zatn. bnde öyle bakıyorm cnm. gerçi ewlenrkn oğluna birsey yapmadıda torununa mı yapıcak. ay cuma günü günahada soktu bni :)))
Dedim dedim "yapsınlar dedim işleri ne" dedim. Kendi anneme de söyledim. Ben yukarı da anlattığım huyuna çok sinir oluyorum.
Cuma cuma hepimiz günaha girdik. Hayır üç kuruş sevabımız varsa da onlara verdik onu.
ben bayramda olanlardan dolayı acayip soğudum zaten ondan ister yapsınlar ister yapmasınlar eşim düşünsün.
seninki de cinsmiş maksat para harcamak olsun işte
ayy yazık adama. kadına para yetştiremyo napsın. allah yardımcısı olsn nediyim cnm. zor
kızlar doktor yatş pozsyonlarıyla ilgili birsey söyledimi size?
Bizim de olsun yaşlandıklarında soracağım ama ben neden biriktirmedin halı mı sana ilaç parası olacak diye. Kızı da öyle. Kızına verdiğimiz harçlığı beğenmedi bayramda ortalığı yıktı. Eee sende benim evime ilk defa geldin hani hediyem. Ama ben yapamıyorum. Yakıştıramıyorum kendime. Sorsan çok tutumludur ama.
cnm ne ekerlerse onu biçerler. gerçkten tuhaflarmş. herkesde var demekki bi tane.
Yokkkk. Bana "rahat ol herşey serbest" dedi. Ben sırt üstü yatarım zaten. Yanlara dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?