Offf çok almış o yaa ben 80 e kadar bekliyorum almayı ki alınır da çünkü bebek de oluyor 3.5 sıvısı,plesanta,rahim ağırlığı derken nerdeyse 5 kilosu onların oluyor bir dağılım yapıyorlar göğüsler bile kilo oluyor ama dikkat etmek gerek tabi yine de.
İyi düşmüşsün aslında ama çok da almamışsın yine 63 olursun hele taşınırken gider bence kilolar,spor gebelik için risk olmaz tabi de sonrası için kilo alımında eksi olur bence çünkü ilk 4 ay nerdeyse yürüyüş vermiyor doktor bide düşünsene Allah korusun benim gb.2 ay yatarsan ondan sıkılaşmışken birden artar kilon o zaman
işte benim kafamı bulandıran yürüyüş bile vermiyor doktor hamile olduğunu bilmeden spor yapmak zarar verir mi acaba?
bide okuduklarıma göre daha çok genetik ama çatlamamak için bişey yapıyormusun
Hmm tabi diyelim regl olma zamanına 1 hafta falan kaldı hafifletirsin sporu çünkü öncesinde daha yeni döllenme oluyor bişey olmaz herkes spor yapıyor çünkü ama için rahat etmezse önce bir doktorla konuşursun bide işin özü Allah ömür vericekse ne yaparsan yap bişey olmuyor canım.
Çatlaklar evet genetikmiş şükür ben de şimdilik bişey yok krem sürüyorum ben ama şu pahalı olanlardan almadım vaseline kullanıyorum bazen de zeytin yağı kaşıntım oluyor mesela hafif hafif sürterek kaşıyorum yani olursa son aylarda olur belki
çok doğru bişey soyledin Allah ömür verecekse bişey olmaz neyse evime bi döneyimde bidaha düşünürüz
Ne kadar kaldı tahmini bir süren var mı?
sadece tek imzalık işim kaldı ama o imza ne zaman çıkar Allah bilir
bana çok uzak görünmüyor bence ya bu hafta sonu yada gelecek hafta sonu gibi bu iş biter
bak oyle diyince heycan bastı hani evlilik öncesi tatlı bi telaş heycan vardır ya aynen oyleyim şu sıra
Hiçbir şey kalmamış desene inşallah bu h.sonu olur.
Heyecan olur tabi ne güzel farklı yaşama geçer gb yeniden
İnşallah bu hafta sonu olur canım
aynen bi düğün daha mı yapsak diyoruz
bence de üstüne de bir balayı
bak o benim aklıma gelmemişti
şimdi bakanlığı aradım sanırsam bu hafta sonu taşınabilirim
:118::118: wuuuu süper gerçekten toparla eşyaları hemen
geliyor valla cardin kaç kilo aldın toplamda ay ilerledikçe rakamlarda hızla artıyor
white içim içime sığmıyor çok mutlu oldum hemennn toparlanayım
white içim içime sığmıyor çok mutlu oldum hemennn toparlanayım
cnm walla alıyorm 49 ile hamile kalmıstm suan 55 / 56 arası gidip geliyorm cnm :) bakalım kaçta bitick bu kilolar :))
Biliyorum canım uzun sürmüş baya yarın laflariz artık.Kızlar ben geldim,
Denetim vardı giremedim. Hatice tebrik ederimmmmmmmm.
White ben 15. haftamın içindeyim teyzesi. Ayy aklımda bunlar kaldı. Bende de göbek var şimdilik.
çok sevndm cnm hadi hayrlısı :)) buralarda olsan gelrdm yardıma :) neyse cnm kolay gelsn arada yaz haberlerini ver bize.
toparlanmaya başladım canım pek zor olmayacak sanırımHaklısın canım ben de olsam yerimde duramazdımkolay gelsin herşeyini topla
teşekkür ederim canımKızlar ben geldim,
Denetim vardı giremedim. Hatice tebrik ederimmmmmmmm.
White ben 15. haftamın içindeyim teyzesi. Ayy aklımda bunlar kaldı. Bende de göbek var şimdilik.
Biliyorum canım uzun sürmüş baya yarın laflariz artık.
Gebelik haftalarimizi bi yere yazıcam artik unutuyorum hep
aslında ilk sayfadaki kilo bildirimlerini silip bebiş haftalarını yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?