Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Doğum izninden dönünce bakmaya başlayacağım zaten. Çok mutsuzum burada. Gerçi ben nereye gitsem mutsuz olurum. Her yer çakallarla dolmuş.

Ben en son inanılmaz sorunlu bir iş yerinden çıktığım için seni çok iyi anlıyorum canım ama dediğin gb.nereye gitsek aynı sorunla karşılaşıcaz gb.gerçekten zor insanın istemeden işe gitmesi

Ben en son inanılmaz sorunlu bir iş yerinden çıktığım için seni çok iyi anlıyorum canım ama dediğin gb.nereye gitsek aynı sorunla karşılaşıcaz gb.gerçekten zor insanın istemeden işe gitmesi

Yapamıyorum çakal insanlarla. Tek şartım karşımdakinin iyi bir insan olması. Ne onların silahlarıyla savaşabiliyorum ne de sessiz kalabiliyorum.

hayırlı olsn cnm. güle güle kullan. bunun pusetsz halini biliyorm o seklde bile baya giden bir arabaydı. güzel bir secm bncede. bnde p.tesi günü öyle gezdk mağazaları ama almadık araba sadece baktık. bnm aldıklarım hastane çıkısı organk olanndan aldık , emzk, ateş ölçer vs gibi küçk seyler cnm. insan nasıl heveslenyo yaa dayanamayp hepsini alası geliyo. yavastan başladık işte. birde beşik beğendk onuda almayı düşünüyorz önümzdeki ay.

Sağol canım yaa herkes çok tavsiye edince buna döndüm dün de yine baktık annemler falan çok beğendiler.
Güle güle kullansın bebişin canım,biz de dün aldık hastane çıkışlarını bir kaç alt üst falan daha emzik vs.onlara geçmedim.Beşiği de sonlara doğru alayım diyorum ama benim alışveriş sıralamam kafamdaki gb.olmuyor ondan bişey diyemiyorum artık

Haticecim nerelerdesin bıraktın bizi iyice ben de iyiyim şükür şişiyorum her geçen gün senin nasıl gidiyor

slm cnm. iyim saol sni sormalı bayadır yoktun. nasıl gidiyo.

yok canlarım bırakmadım da çok yoğundum tayin dilekçemi verdim ne zormuş yaa

çok iyiyim evime gitmeme az kaldı İnşallah heyecanla cevap bekliyoruz bebişler nasıl kaç haftalık oldular

çok iyiyim evime gitmeme az kaldı İnşallah heyecanla cevap bekliyoruz bebişler nasıl kaç haftalık oldular

Gerçekten çok sevindim senin adına canım evimdeyimmm diye yazarsın inşallah en kısa zamanda
Bebişlerimiz iyi maşallah büyüyorlar.Ben 6.ayıma giriyorum 4 gün sonra nasipse,bga 13. cardin de 16.haftasına giriyor ya da girdiler tam hatırlayamadım şu an sen de yetiş arkamızdan

İnşallah canım

oo Maşallah ne zaman büyüdüler ya hele senin bebiş 6 ay diyosun ya vay canına

ben bu hızla gidersem zor yetişcem size Allah aratmadan verir İnşallah

yazdıklarınızı okuyamadım ne alemde hazırlıklar?? kaç kilo aldın

snde saol cnm. aynen sıraya göre istesende gidemiyosn :) gördüğünü alıyosn cnm. miniklermz giysnler bakalm güle güle:)) ekskler doğurana kadar bitmz hiç zaten. yarında asım war olmasndan değilde sonrasndan korkuyorm ağrr diye bakalm ne olucak.

allah kolaylık versn cnm. biran önce yoluna girr inş. hersey. bnm 18 haftalık oldu cnm büüyüyolar onlar cnm. whiit 23 sanırm bga 15 olması gerekiyo :)) allah sanada nasp eder inş. tatlm kısa zamanda.

Son düzenleme:
allah kolaylık versn cnm. biran önce yoluna girr inş. hersey. bnm 18 haftalık oldu cnm büüyüyolar onlar cnm. whiit 23 sanırm bga 15 olması gerekiyo :)) allah sanada nasp eder inş. tatlm kısa zamanda.

teşekkürler tatlım güzel dileklerin ve duaların için

zaman ne çabuk geçiyor ya daha dün gibi hepinizin hamilelik haberlerinizi aldık şimdi 18 haftalık Maşallah

İnşallah bende en kısa zamanda güzel haberler verebilirim size

şimdi hepiniz işin eğlenceli kısmına geçtiniz bulantılar bitti vucut alıştı artık tadını çıkarın

inş. cnm verrsn hayırlısyla. ewet herseye alıstk kilolarda geliyo her ay :) bide ona alısablsek süper olucak:))

Aynen canım bana da geçmiyor gb.geliyordu ama bir bakıyorum geriye ilerlemişiz.Bugün tartıldım 69.9 olmuşum 63.5 la hamile kalmıştım hızlı bir şekilde kilo alıyorum hele bu aydan sonra daha rakam artıcakmış bebiş büyüdüğü için fizikte çok değişikliğim yok kocaman karnım dışında hani görenler karnın olmasa hamile demeyiz diyorlar ama bundan sonra artık yüzümden falan anlaşılır diye düşünüyorum,senin ne alemde kilo durumu verebildin mi biraz daha

inş. cnm verrsn hayırlısyla. ewet herseye alıstk kilolarda geliyo her ay :) bide ona alısablsek süper olucak:))
o kilo olayı çok fena ya dün birisiyle konuştum 32 kilo almış

bu aylardan sonra kilo alımı daha fazla olacak sanırım
ben bi ara 63 e düştüm sonra konyaya gittim yine kilo aldım şimdi 66 yım
bi 60 a düşseydim çok mutlu olacaktım ama artık bıraktım kilo verme işini motivasyonum düştü şu taşınma işini halledebilirsem bebiş oluncaya kadar spora gitmeyi düşünüyorum ama riskli olur mu ondanda emin değilim :44:

kızlar başka belirtiler olmadan önce hamileliğinizi hissettiniz mi var mı boyle bişey biyerde hamilelik belirtilerinde yazmışlar

Offf çok almış o yaa ben 80 e kadar bekliyorum almayı ki alınır da çünkü bebek de oluyor 3.5 sıvısı,plesanta,rahim ağırlığı derken nerdeyse 5 kilosu onların oluyor bir dağılım yapıyorlar göğüsler bile kilo oluyor ama dikkat etmek gerek tabi yine de.

İyi düşmüşsün aslında ama çok da almamışsın yine 63 olursun hele taşınırken gider bence kilolar,spor gebelik için risk olmaz tabi de sonrası için kilo alımında eksi olur bence çünkü ilk 4 ay nerdeyse yürüyüş vermiyor doktor bide düşünsene Allah korusun benim gb.2 ay yatarsan ondan sıkılaşmışken birden artar kilon o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…