O zaman bir yandan da iş bakman gerekli İst.da alternatifin daha çok aslında
Doğum izninden dönünce bakmaya başlayacağım zaten. Çok mutsuzum burada. Gerçi ben nereye gitsem mutsuz olurum. Her yer çakallarla dolmuş.
Ben en son inanılmaz sorunlu bir iş yerinden çıktığım için seni çok iyi anlıyorum canım ama dediğin gb.nereye gitsek aynı sorunla karşılaşıcaz gb.gerçekten zor insanın istemeden işe gitmesi
İyiyim canım sen nasılsın?inşallah rahat kullanır600-620 civarındaydı 575 e aldık biz canım,şu hem puset hem port bebe olanlar vardı ya onlardan almak için bakıyordum herkes 6 aylıktan sonra o arabaların ağır geleceğini ve taşımanın zor olacağını söyledi.Bu chiconun baston tipiymiş ama yeni olarak puset eklenmiş,görüntüsüne değil rahatlığına bak dedi herkes bir sürü yorum okudum herkes memnun bak ilk kullanımı böyle
Eki Görüntüle 842637
sonra 6ay - 1 yaş arası puset çıkıp böyle oluyor
Eki Görüntüle 842639
soldaki gb.ve geriye tam şekilde yatabiliyor kademeli ayarlanıyor yani,herkes tavsiye etti bakalım kullandıkça görücez
merhaba hanımlar nasılsınız
merhaba hanımlar nasılsınız
hayırlı olsn cnm. güle güle kullan. bunun pusetsz halini biliyorm o seklde bile baya giden bir arabaydı. güzel bir secm bncede. bnde p.tesi günü öyle gezdk mağazaları ama almadık araba sadece baktık. bnm aldıklarım hastane çıkısı organk olanndan aldık , emzk, ateş ölçer vs gibi küçk seyler cnm. insan nasıl heveslenyo yaa dayanamayp hepsini alası geliyo. yavastan başladık işte. birde beşik beğendk onuda almayı düşünüyorz önümzdeki ay.
Haticecim nerelerdesin bıraktın bizi iyiceben de iyiyim şükür şişiyorum her geçen gün senin nasıl gidiyor
slm cnm. iyim saol sni sormalı bayadır yoktun. nasıl gidiyo.
yok canlarım bırakmadım da çok yoğundum tayin dilekçemi verdim ne zormuş yaa
çok iyiyim evime gitmeme az kaldı İnşallah heyecanla cevap bekliyoruz bebişler nasıl kaç haftalık oldular
Gerçekten çok sevindim senin adına canım evimdeyimmm diye yazarsın inşallah en kısa zamanda
Bebişlerimiz iyi maşallah büyüyorlar.Ben 6.ayıma giriyorum 4 gün sonra nasipse,bga 13. cardin de 16.haftasına giriyor ya da girdilertam hatırlayamadım şu an sen de yetiş arkamızdan
Sağol canım yaa herkes çok tavsiye edince buna döndüm dün de yine baktık annemler falan çok beğendiler.
Güle güle kullansın bebişin canım,biz de dün aldık hastane çıkışlarını bir kaç alt üst falan daha emzik vs.onlara geçmedim.Beşiği de sonlara doğru alayım diyorum ama benim alışveriş sıralamam kafamdaki gb.olmuyorondan bişey diyemiyorum artık
yok canlarım bırakmadım da çok yoğundum tayin dilekçemi verdim ne zormuş yaa
çok iyiyim evime gitmeme az kaldı İnşallah heyecanla cevap bekliyoruz bebişler nasıl kaç haftalık oldular
allah kolaylık versn cnm. biran önce yoluna girr inş. hersey. bnm 18 haftalık oldu cnm büüyüyolar onlar cnm. whiit 23 sanırm bga 15 olması gerekiyo :)) allah sanada nasp eder inş. tatlm kısa zamanda.
teşekkürler tatlım güzel dileklerin ve duaların için
zaman ne çabuk geçiyor ya daha dün gibi hepinizin hamilelik haberlerinizi aldık şimdi 18 haftalık Maşallah
İnşallah bende en kısa zamanda güzel haberler verebilirim size
şimdi hepiniz işin eğlenceli kısmına geçtiniz bulantılar bitti vucut alıştı artık tadını çıkarın
İnşallah canım
oo Maşallah ne zaman büyüdüler ya hele senin bebiş 6 ay diyosun ya vay canına
ben bu hızla gidersem zor yetişcem size Allah aratmadan verir İnşallah
yazdıklarınızı okuyamadım ne alemde hazırlıklar?? kaç kilo aldın
inş. cnm verrsn hayırlısyla. ewet herseye alıstk kilolarda geliyo her ay :) bide ona alısablsek süper olucak:))
o kilo olayı çok fena ya dün birisiyle konuştum 32 kilo almışinş. cnm verrsn hayırlısyla. ewet herseye alıstk kilolarda geliyo her ay :) bide ona alısablsek süper olucak:))
Aynen canım bana da geçmiyor gb.geliyordu ama bir bakıyorum geriye ilerlemişiz.Bugün tartıldım 69.9 olmuşum 63.5 la hamile kalmıştım hızlı bir şekilde kilo alıyorum hele bu aydan sonra daha rakam artıcakmış bebiş büyüdüğü için fizikte çok değişikliğim yok kocaman karnım dışında hani görenler karnın olmasa hamile demeyiz diyorlar ama bundan sonra artık yüzümden falan anlaşılır diye düşünüyorum,senin ne alemde kilo durumu verebildin mi biraz daha
o kilo olayı çok fena ya dün birisiyle konuştum 32 kilo almış
bu aylardan sonra kilo alımı daha fazla olacak sanırım
ben bi ara 63 e düştüm sonra konyaya gittim yine kilo aldımşimdi 66 yım
bi 60 a düşseydim çok mutlu olacaktım ama artık bıraktım kilo verme işini motivasyonum düştü şu taşınma işini halledebilirsem bebiş oluncaya kadar spora gitmeyi düşünüyorum ama riskli olur mu ondanda emin değilim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?