Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bencede uyusun hemen büyüsün:))))

kıyamam yaa nasıl güzel kokuyordur o şimdi mis gb.
Nisacım böyle gidiyorsa kilolar ben hiç kasmayayım emzirmek de çok kalori yakıyormuş bide ilk 4 ay rejim yapmayın diyorlar süt için iyi beslenmek gerekiyormuş.
Ben de 63.5 tum hamile kaldığımda şimdi 69 um 80 i bulurum ben de

Cardincim tuvalet işi bende de fena karın büyüdükçe daha da artıyor dışarı çıktım mı illa bir cafe falan ziyaret ediyorum ben mecburen
Benim de iştah bu ay sanki geçen aya göre daha az sanırım elevit i kesmenin etkisi bana inanılmaz iştah açıklığı yapmıştı.

aynen wc işi fena bide ewe giderkn yolm uzun fena oluyo bazen gelnce :)) dısarda hiç sorma zatn kötü :)) bnm iştahm iyi masallah hep yiyesm geliyo. bilyorm kaç kilolara çıkarm. nisa güzl wermş bzde emzirnce gideer belki hemen cnm. yasayp görücz.

yok tatlım rejim yapmıyorum aksine camış gibi yiyiyorum..

Bugün kimsecikler yok
Neyse ben yazayım yine de en son alicam dediğim sey bebek arabasiydi ilk onu almis oldum
Dun tatil diye bakalım dedik eşimle ve aldık ciktik chiconun liteway plus diye yeni bir arabasi çıkmış bir sürü mağaza gezdik hepsi onu tavsiye etti ilerisi için özellikle ağır taşıması zor araba almayin dediler vs.hem fiyati da uygundu aldik ciktik.

Bende çalışıyorum.

Nasılsın? Güle güle kullansın paşamız. Kaça aldınız White?

İyiyim canım sen nasılsın?inşallah rahat kullanır 600-620 civarındaydı 575 e aldık biz canım,şu hem puset hem port bebe olanlar vardı ya onlardan almak için bakıyordum herkes 6 aylıktan sonra o arabaların ağır geleceğini ve taşımanın zor olacağını söyledi.Bu chiconun baston tipiymiş ama yeni olarak puset eklenmiş,görüntüsüne değil rahatlığına bak dedi herkes bir sürü yorum okudum herkes memnun bak ilk kullanımı böyle

sonra 6ay - 1 yaş arası puset çıkıp böyle oluyor

Eki Görüntüle 842639

soldaki gb.ve geriye tam şekilde yatabiliyor kademeli ayarlanıyor yani,herkes tavsiye etti bakalım kullandıkça görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…