Akşama çeker yarın yüklerim.
Tamam bekliyoruzkontrolde var bugun bebisini gorcen ne güzel
yok cnm gtmedik bi halaya gttik okadar 40ı cıkınca mevlüt yapıcasYok yok onlar dışında hani gezdirirler ya bebegi aile ve yakinlara falan onu dedim.mevlut yapicak misiniz
Kızlar Günaydın,
Tahmininiz doğru çıktı. Oğlumuz oluyor.
Geleyim detaylara: Cinsiyete bakmadan önce baş, bacak. vb ölçümleri yaptı. "Kız ise yandı koca bulamayacak" dedi. Boyumuz çok uzunmuş.
Herşey yolundaymış çok şükür. Tansiyonu felan ölçtü. "Düşük tansiyon hoşumuza gider bizim gebelikte" dedi. Cardin bu cümle özellikle sana.
Onun dışında evde tartıldım akşam. Aynıyım inanamadım. Hatta ödem gittiği için 68-69 arasıyım.
Sabah eşim mesaj attı. Babannemiz bebek arabamızı alacakmış. Ona arabayı almak yakışırmış. Öyle demiş. Annemde beşiği alacak zaten.
Benden haberler böyle.
günaydın cnm. çok sevndm hadi hayrlısı oğulları 3 'ledik güzel. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn. ne güzel bak alıyolar masraflar biraz hafiflemş iyi oldu. tabiki yakısr alsın :) ewet dediğin doğru cnm bnm doktorda öyle demişti :)
Evet erkekleri üçledik Cardin.
Kızı artık Hatice bulur inşallah. 3 erkek içinde 1 kız.
Amin Cardincim amin. Hepimiz inşallah. Ya eşim sabah sms attı. Şok oldum bende. Gönlüm oldu ama çok sevindim.
Merhaba hanımlar, 6 aylık bir tedavi sürecinden sonra bebiş için çalışıcağiz:) dün başladım diyete...
Allahım hepimize yardım etsin
kilom 65 yaş 26
ewet hatice bulsn kızıda :) senn adına gerçekten çok sevndm almaları iyi olmuş. artk sende yavastn minik mink kıyafetler almaya baslarsn cnm çok keyfli ya onun alıs verişi bile :)) biz yarıladk neredeyse alısverişi ama almaya doyamıyosn yaa çok tatlılar.
kızlar yaaa isim hiç düşündünüz mü? biz buaralar bakıyorz bakalım bu işte zor yaaa :)
Kızlar Günaydın,
Tahmininiz doğru çıktı. Oğlumuz oluyor.
Geleyim detaylara: Cinsiyete bakmadan önce baş, bacak. vb ölçümleri yaptı. "Kız ise yandı koca bulamayacak" dedi. Boyumuz çok uzunmuş.
Herşey yolundaymış çok şükür. Tansiyonu felan ölçtü. "Düşük tansiyon hoşumuza gider bizim gebelikte" dedi. Cardin bu cümle özellikle sana.
Onun dışında evde tartıldım akşam. Aynıyım inanamadım. Hatta ödem gittiği için 68-69 arasıyım.
Sabah eşim mesaj attı. Babannemiz bebek arabamızı alacakmış. Ona arabayı almak yakışırmış. Öyle demiş. Annemde beşiği alacak zaten.
Benden haberler böyle.
kızlar yaaa isim hiç düşündünüz mü? biz buaralar bakıyorz bakalım bu işte zor yaaa :)
maşallah maşallah bize erkeklerimiz çoğalıyor kız kime çıkıcak bakalım hatice den ümitliyim ben de artık.
Kaynana atağa geçti desene bizimkilerden tık yok bu h.sonu yazlıktan dönüceklermiş bakalım bişey dicekler mi kiiiiii hiç umudum yok.
Bende çok sevindim. Gönlüm oldu. Gerçekten mi o kadar alışveriş yaptın mı? 7. ayı görmeden yapmak istemiyorum ben. Biraz temkinli gidiyorum.
Ayyy üçümüz de aynı ismi koyalım baribizim mert olcak herhalde canım tam kesinleşmedi ama ağırlık onda duruyor eşime isim beğendirmek zor
Bu arada biz de dün alışverişin bir kısmını daha yaptık ama al al bitmiyor gerçektensen neler aldın canım eksiklerimizi görürüz birlikte
yaptk walla kuzenlerden falanda geldi birseyler annem falanda alıyo saolsunlar :)) bnde öyle diyodm ama görnce dayanamıyorm:)
Benim de sağolsun şimdiye kadar hep annem aldı,bebek arabası ve ufak tefek şeyler hariç bak ben neler aldım;
-2 hastane çıkışı(ikisinde de penye battaniye var)
-3 tulum
-3 patikli alt
-3 kısa kollu çıt çıtlı badi
-1 kadife alt üst
-1 penye alt üst
-1 taşıma battaniyesi kalın
-1 yumuşak dokulu battaniye (ne desem bilemedim)
-1 polar battaniye
-5 çorap
-ağız bezi
-şapkalar
-eldiven
-bebek arabası
-ev tipi ana kucağı( e bebek de indirimde 89.90 a düşmüş tavsiye ederim)
aklıma gelenler bunlar senin liste nasıl
Benim de sağolsun şimdiye kadar hep annem aldı,bebek arabası ve ufak tefek şeyler hariç bak ben neler aldım;
-2 hastane çıkışı(ikisinde de penye battaniye var)
-3 tulum
-3 patikli alt
-3 kısa kollu çıt çıtlı badi
-1 kadife alt üst
-1 penye alt üst
-1 taşıma battaniyesi kalın
-1 yumuşak dokulu battaniye (ne desem bilemedim)
-1 polar battaniye
-5 çorap
-ağız bezi
-şapkalar
-eldiven
-bebek arabası
-ev tipi ana kucağı( e bebek de indirimde 89.90 a düşmüş tavsiye ederim)
aklıma gelenler bunlar senin liste nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?