Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Günaydın kızlar,

Dün alışverişe çıktık eşimle. Artık düğmelerini kapatmadığım sürece oluyor pantolonlarım. Bir de botları ağır geliyordu. Hafif bot aldık, ikide hamle taytı aldım. Üstüme triko elbise, bol trikolarım vardı zaten. Öyle giymeye başladım. Bir ikide sweet, elbise tarzı birşey alırım diyorum. Bakalım.

Günaydın canım

Güle güle kullan aldıklarını,senin karnın çok çıkmıcak o zaman.Ben genelde tayt giyiyorum üzerine de bol şeylerden ya da kot pant.ve üstler ama tayt en rahatı bence

Günaydın canım

Güle güle kullan aldıklarını,senin karnın çok çıkmıcak o zaman.Ben genelde tayt giyiyorum üzerine de bol şeylerden ya da kot pant.ve üstler ama tayt en rahatı bence

Karnım çok çıktı. Sadece karnım var zaten. Bende tayt giyiyorum. Bugün başladım daha doğrusu. Böyle devam ederim inşallah. Bence de tayt çok rahat. Ama bir göbek var oooo.

Karnım çok çıktı. Sadece karnım var zaten. Bende tayt giyiyorum. Bugün başladım daha doğrusu. Böyle devam ederim inşallah. Bence de tayt çok rahat. Ama bir göbek var oooo.

Eeee koymadın fotonu bilemiyoruz ben 3.5tan itibaren pantolonlarıma girememiştim kapanmıyordu.Herkesin değişiyor zaten ve her ay da değişiyor aslında mesela bu ay karnım daha sivri önde duruyor ben her ay çekiyorum resmimi

Ya aklıma geliyor da vakit bulamadım. Koyarım bir ara. Benim hala kapanıyor da sıkıştırmak istemiyorum. Ondan giymiyorum. Bende çok göbek var. Aşırı bence. Bugün 14:00'ten sonra yokum.

kızlar buda kızımı yeni halleriEki Görüntüle 850254

Isırırım o yanaklarını ısırırım. Maşallah çok tatlı annesi.

Kıyamam,melekler görünür derler onlara gülümserlermiş,belli bir süre zaten çok yakınını görebiliyor ya bebekler ondandır annesi

sadece annelerini görürmüş derle annelerin sakalarında işaret bulunurmuş bebek bilsin die eşim sebeklikler yapıo nie görmüon beni falanD: die.

Önceden göbeğin varmıydı,benim göbeğim yoktu ondan birden kıyafet sıkıntısı yaşadım mesela bide karnım büyük tabi o da var

sadece annelerini görürmüş derle annelerin sakalarında işaret bulunurmuş bebek bilsin die eşim sebeklikler yapıo nie görmüon beni falanD: die.

Herkes ayrı bişey demiş demek ki babanem derdi melekleri görürler diye.
Görme yetileri henüz tam oluşmadığı için seçemiyorlarmış en net halleri 6.aydan itibaren olurmuş ben de çok meraklıyımdır okuyorum devamlı bebek gelişimini 3.aydan sonra kısmetse biraz daha tanımaya başlar etrafı seslerden falan,darısı başımıza inşallah
Dışarı ne zaman çıkıcaksınız 20sinde mi 40ında mı

cnm 1 hafta sonra sağlık ocağına gitceğin için cıkıosun zaten kızım 1 aylık olmasına 1 haftası var 2 kere sağlık ocağına gttik ozman cıktık bide büyük dedsi ismini ve ezan okudu ozaman cıktık

Yok yok onlar dışında hani gezdirirler ya bebegi aile ve yakinlara falan onu dedim.mevlut yapicak misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…