bnları bnde yazdm cnm bn 2 3 tanede çıtçıtlı uzun kollu bady ekledm
pijama tk 5 tane yazdm şimdilk
havlu
zıbın tk iç ve dış ( buda çok giydiriyolar yeni doğduğnda cnm )
battaniye kalın ve penye bnde aldım
araç gereç olarakta
tırnak makası
burun aspiratörü
emzik ve zinciri + kutusu
biberon aldım cam küçük boy
Bizim annenemiz önceden hazırlamıştı. Bataniye (polar), ISMEK kurslarına gittiği için bir sürü battaniye işledi. Nevresim dikti. Bebek arabası ve beşik de tamam gözüyle bakıyorum. Benden de bu kadar. Ama annem almaya çok meraklıdır. Gözü de doymaz muhtemelen bana pek birşey kalmaz. Kaynana da açılışı arabayla yaptığına göre diğer ıvır zıvır da alacak sankimse.
Bizim annenemiz önceden hazırlamıştı. Bataniye (polar), ISMEK kurslarına gittiği için bir sürü battaniye işledi. Nevresim dikti. Bebek arabası ve beşik de tamam gözüyle bakıyorum. Benden de bu kadar. Ama annem almaya çok meraklıdır. Gözü de doymaz muhtemelen bana pek birşey kalmaz. Kaynana da açılışı arabayla yaptığına göre diğer ıvır zıvır da alacak sankimse.
evet iç zıbın hem hastane çıkışında var hem de ayrı aldım,havlu aldım bornoz giymiyor dediler ondan bitek havlu aldım.
Araç gereç henüz almadım,emzik doktorlar tavsiye etmiyorlar ondan zorda kalmadıkça almam diyorum bakalım,biberon,küvet vb.şeyleri almadık henüz.yatak,uyku seti alınıcak,beşik,karyola ve dolabı vs.oh ohhh daha bi sürü şey var.
Senin aldıkların da genelde mavili mi ben almıcam dedim hep mavili şeyler aldım yaa yok çünkü erkeğe ya mavi ya krem yapmışlar renkliler de çok kötü geldi gözüme bide kipada da var bebek reyonunda güzel şeyler oluyor
Valla benim kaynana bi doğum parasının yarısını vercek galiba ne soruyor ne de şunu alıcam diyor neyse zamanı gelince ben biliyorum diyeceğim lafı takamıcam artık onları bebeğim sağlıklı olsun da alınıyor nasılsa bir şekilde.
Yelek,hırka annem örüyor onları,babam mobilyacı dolapla yatağı o yapıcak kısmetse bide ben emzirme koltuğu olsun diye berjerlerden alıcam ikea da buldum bitane hem rahat hem de odaya sığacak gb.
:)) yok cnm bn karısık rek aldım sarı renkte var beyaz mavi yeşl. sarılık içn ilk etapta sarı giydirmek iyi geliyoms bnde öyle aldım. emzk bnde istemiyorm ama yine bulunsn dedim. hmmm bna yakn pek kipa yok tatlm yaa. gerçkten bitmiyo cnm yaaa baya war yinede alıncak. geçen doktora gittiğimde doğm üzretlerinide konustm bn normal 440 tl sezryn 850 hersey içnde çok iyi geldi bna ücretler sz konustunz mu hiç.
snde sanslısn güzel cnm:) böyle olması güzel yaa saolsnlar yardımcı oluyolar.
Valla benim kaynana bi doğum parasının yarısını vercek galiba ne soruyor ne de şunu alıcam diyor neyse zamanı gelince ben biliyorum diyeceğim lafı takamıcam artık onları bebeğim sağlıklı olsun da alınıyor nasılsa bir şekilde.
Yelek,hırka annem örüyor onları,babam mobilyacı dolapla yatağı o yapıcak kısmetse bide ben emzirme koltuğu olsun diye berjerlerden alıcam ikea da buldum bitane hem rahat hem de odaya sığacak gb.
Şaşırdım açıkçası. Dün akşam gelirken eşimle birbirimize girdik. Neden istiyormuşum? Ya alacak durumları yoksa falan filan. Kızlar üzmeyin kendinizi. Belki size de sürpriz yaparlar. Bende beklemiyordum.
Sağlıklı olsunlar da hepsi yalan.
aynn cnm yaaa bizimkide hiç lafını bile etmiyo anca ne aldn göriyim falan. bnde lafı koyuyorm annem saolsn kuzenlerle diyorm ekskleri alıyorz işte. eltimle altlı üstlü oturuyolar o bile saolsn yapıyo birseyler aramzda çok iyidr. o hiç yaa sanki konsunn çocuğu oluck o kadar uzak. hastane parasını bile babam diyo bn vericm. onlardan hiç bir atak yok smdiye kadar.
Özel doktor fiyatı mı bubiz bu ay konuşucaz kendi doktorumla da büyük olasılık 2.500 kendi alır diye düşünüyorum hastane de 1.500 alsa 4.000 tl olur.Bide özel hastaneye sorduk normal 1.600-2.000 arası sezeryan da 2.000-2.400 arası ocak ayı öncesi fiyatlarıymış senin neden ucuz o kadar ki :44::44:
Özel doktor fiyatı mı bubiz bu ay konuşucaz kendi doktorumla da büyük olasılık 2.500 kendi alır diye düşünüyorum hastane de 1.500 alsa 4.000 tl olur.Bide özel hastaneye sorduk normal 1.600-2.000 arası sezeryan da 2.000-2.400 arası ocak ayı öncesi fiyatlarıymış senin neden ucuz o kadar ki :44::44:
Ben de işte mecbur değiştiricem hiç istemiyorum aslında değiştirmeyi ama prof.lar çok alıyor ya 2.500 den aşağı yokBenimki de tahmini bu kadar olur. Belki bu yüzden üniversite de doğurabilirim. Bakalım kısmet o günler gelsinde.
Ben de işte mecbur değiştiricem hiç istemiyorum aslında değiştirmeyi ama prof.lar çok alıyor ya 2.500 den aşağı yok
Öyle tabi ben de takmamaya çalışıyorum zaten ben mesafemle belli edicem onlara 1 aydır hiç aramadım bak bayramdan beri daha pzt.konuştuk normlde arardım her hafta böyle böyle koyucam mesafeyi
Bizimki ne aldın diye bile sormuyor eşim de kalkıp ultrasona çağırıyor onları iyice sinir oluyorum tek bildikleri herşey çok pahalı fazla bişey almayın bi bozucam bi gün o olucak yani
ewet cnm özel hastane gittiğim yatş bölümüne gittik orayla konustk. sadece doktor mesai saati dısında gelrse biraz fark alıyomş yani bn 1000. üstünde çıkmam normal olursa sezrynda en fazla yine o seklde olursa 1.500 tl olur cnm
Ben zaten aramıyordum. Hep mesafeliyim. Gereklilikleri yerine getiriyorum sadece. Ama genel prensibim eşimin ailesi benim aileme nasıl davranılmasını istiyorsam onlara da öyle davranıyorum. Birşey almasalardı da lafımı söyler ama yine aynı saygıyı gösterirdim.
Benimkilerde sormuyor. Beni de aramıyorlar. Takmıyorum. Ama öyle birşey derlerse alırlar da ağzının payını. Onlara ne parama güvenirim alırım. Hele bir desinler.
Hangi hastane bu çok az geldi bana :44::44: burda özel hast.bile 2000 alıyor medical park bana en yakın olan çok iyiymiş o zaman senin
medi life cnm. bnde kuzenden biliyorm o çok memnun o yüzden bnde oraya gidiyorm yakn hemde bna arabayla 15 dk sürüyo
Çok iyi valla canım şanslısın
Hangi hastane bu çok az geldi bana :44::44: burda özel hast.bile 2000 alıyor medical park bana en yakın olan çok iyiymiş o zaman senin
Yaa ben klasik gelin kaynana muhb.lerini sevmem hiç ve öyle olmaması için de hiç kendimi ben gelinim falan öyle düşünmedim yani sevmem de öyle şeyleri zaten kendi annem babamla nasılsam onlarla da öyleyim ama baktım gördüm ki ben öyle oldukça kaynanalık yapılıyor bana ve herşey büyük oğlana toruna yapılıp bize yapılmadığını görünce tavrım haliyle değişiyor bide soğudum mu ben soğuyorum ya insanlardan eski samimiyetim kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?