Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Siz anladığım kadarıyla dolduracağınız haftayı söylüyorsunuz demi.mesela sen şimdi 18+2 sin 19.haftadayım mı diyorsun :44: o zaman ben 25.haftadayım sizin yorumunuza göre ,sat ın ne?

ewet cnm bn öyle diyorm genelde doktor öyle diyodu ondan zatn bnde öyle didiyorm :)) bnm sat 3 temmuz tatlm

ewet cnm bn öyle diyorm genelde doktor öyle diyodu ondan zatn bnde öyle didiyorm :)) bnm sat 3 temmuz tatlm

Tamam şimdi oldu 18+2sin yani sen canım aramızda 6 hafta 3 gün var o zaman.Ben direk haftama göre söylüyorum gittiğim doktorlar da hep öyle söylüyorlar.

ewet mesela bnm doktor bnm tarihe göre direk 19 diyo cnm. hepsi farklı demek ki

Aynen canım bana direk 24-5 tesin diyor mesela ondan ben önden hesaplamıyorum çünkü daha 24+6,24+7 var sonra 25 geliyor.Öyle hesaplayınca doğum zamanımda öne geliyor çünkü.
Dün de hastaneye gidince doktor ultrasonda bakmak istedi fırsattan istifade görmüş oldum oğlumu gerçi çok kısa bir süreydi ama olsunn

biz büyütüyoz :)) bz erkn doğurucz o zamn sennle arayı kısaltıyorz cnm :)) ayy kıyammm miniğe nasıl büyümştr şimdi o bn çok merak ediyorm o haftaları masallah cnm bnm

biz büyütüyoz :)) bz erkn doğurucz o zamn sennle arayı kısaltıyorz cnm :)) ayy kıyammm miniğe nasıl büyümştr şimdi o bn çok merak ediyorm o haftaları masallah cnm bnm

burçları aynı mı olucak acaba sizin koç olucak sanırım senin demi cardin,bganın da koç a mı denk geliyor acaba?
Yaa aynen canım o kadar merak ediyorum ki büyümüş baya ama hem çok kısa tuttu doktor hem de siyah beyazdı usg ondan sadece boyut olarak görebildim.
Bu arada kaynanam gelicekti ya usg ye sanırım gelmicekler.Eşim dedi pzt.yetişin doktor saatine yazlıktan dönüceklermiş o gün yetişemeyiz demiş kaynanam eşim de bozuldu baya kadının verdiği değer bu kadar neyse yetişebilirlerse gelicekmiş inşallah yetişemezler tabi.

Benim Koç'ta Boğa'da olabilir. 28. Nisan doğum tarihimiz.

Ya White kızma ama eşin de bir garip. Ultrasonda ben bile zor görüp anlıyorum onlar ne anlayacak. Artı ben o anları sadece eşimle yaşamak isterim.

Benim Koç'ta Boğa'da olabilir. 28. Nisan doğum tarihimiz.

Ya White kızma ama eşin de bir garip. Ultrasonda ben bile zor görüp anlıyorum onlar ne anlayacak. Artı ben o anları sadece eşimle yaşamak isterim.

Benim annem geldi ya ondan canım,özensinler istiyor merak etsinler vs.ama onlardan da böyle bişey gelmiyor çünkü benimkiler hep bişeyler yapalım alalım halindeler.

:)) ewet cnm bnmki koç olucak bga anu bilmiyorm belki de aynı olur :) masallah kuzuma şimdi 1 ay sonra mı görüceksn cnm. bu arada hastane işini ne yaptn tatlm. yazık yaa kadında üzülmüştr oralarda şimdi :)) bncede cnm yaa yetişemesnler. bizimkilerden hiç öyle bir teklf bile gelmedi :)

Benim annem geldi ya ondan canım,özensinler istiyor merak etsinler vs.ama onlardan da böyle bişey gelmiyor çünkü benimkiler hep bişeyler yapalım alalım halindeler.

Aslında eşine de üzüldüm. İşte olmayınca heves olmuyor. Eşim'de bana sürekli annesinin pek birşey yapmayacağı tarzı pompa yapıyor ya da ben mi alınıyorum bilemedim.

Benim annem gelmek istedi ama ben karşı tarafa da hak doğacak diye "olmaz" didimdi.

Kendi doktoruma pzt.gidicem canım tahlil için gitmiştim bazı doktorlar illa usg de görmek istiyorlar ya yalan söylüyorum sanki ondan baktı ben de bahaneyle görmüş oldum.
Yaaa acayip üzülmüştür onlar da teklif etmiyorlar ki zaten eşim illa gelsinler istiyor sanıyor ki çok önemsiyorlar ama iyi oluyor ben deyince ayrımcılık yapılıyor diye kızıyor böyle böyle anlasın aradaki farkı

yani cnm eşit olmak gerekiyo bu konular hassas biraz.

işte cnm eşn üzülüyo onlar umursamıyo bile çok merak etse bir gün önceden gelrdi ama istese işte. olana kadar görürüm mantığı ile gidiyo belkide. anlasn tabiki. üzlmştr ama içten içe bu duruma, sana belli etmesede çünkü sana söylemesede haklı olduğunu biliyodr cnm eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…