Aynen canım aynı şehirde olsak hep görüşen arkadaşlar olurduk,birlikte büyütürdük oğullarımızı 3 erkek nasıl olurdu bir arada tabi bilemiyorumm
walla 3 erkk fana olurdu :) düşünemiyorm birarada :))
Siz anladığım kadarıyla dolduracağınız haftayı söylüyorsunuz demi.mesela sen şimdi 18+2 sin 19.haftadayım mı diyorsun :44: o zaman ben 25.haftadayım sizin yorumunuza göre ,sat ın ne?
ewet cnm bn öyle diyorm genelde doktor öyle diyodu ondan zatn bnde öyle didiyorm :)) bnm sat 3 temmuz tatlm
zaman bizi biraraya getirir belki tatlm hiç belli olmaz. buradan yazısmamıza rağmn o kadar kanım ısındı ki sizi ark.tan öte dost gibi oldunuz. kimseyle paylasamadığm seyleri burada yazıyorm ve o kadar rahatlatıyosnz ki anlatamm. iyi ki varsınz
Tişikkür ederim. I love you kızlar.
Aynen canım aynı şehirde olsak hep görüşen arkadaşlar olurduk,birlikte büyütürdük oğullarımızı 3 erkek nasıl olurdu bir arada tabi bilemiyorumm
Düşünemiyorum.
Siz anladığım kadarıyla dolduracağınız haftayı söylüyorsunuz demi.mesela sen şimdi 18+2 sin 19.haftadayım mı diyorsun :44: o zaman ben 25.haftadayım sizin yorumunuza göre ,sat ın ne?
İvet benim doktorum da öyle diyor. Hani seninle anlaşamadığımız konu. Ben 15+4'üm 16. haftanın içerisindeyim.
walla 3 erkk fana olurdu :) düşünemiyorm birarada :))
Bendeeeeeee
Tamam şimdi oldu 18+2sin yani sen canım aramızda 6 hafta 3 gün var o zaman.Ben direk haftama göre söylüyorum gittiğim doktorlar da hep öyle söylüyorlar.
Tişikkür ederim. I love you kızlar.
Düşünemiyorum.
İvet benim doktorum da öyle diyor. Hani seninle anlaşamadığımız konu. Ben 15+4'üm 16. haftanın içerisindeyim.
Bendeeeeeee
bnde cnm senn gibi diyorm direk :)) anlamayanlara da 5 aylık diyorm :)
ewet mesela bnm doktor bnm tarihe göre direk 19 diyo cnm. hepsi farklı demek ki
bnde cnm senn gibi diyorm direk :)) anlamayanlara da 5 aylık diyorm :)
Aynen canım bana direk 24-5 tesin diyor mesela ondan ben önden hesaplamıyorum çünkü daha 24+6,24+7 var sonra 25 geliyor.Öyle hesaplayınca doğum zamanımda öne geliyor çünkü.
Dün de hastaneye gidince doktor ultrasonda bakmak istedi fırsattan istifade görmüş oldum oğlumugerçi çok kısa bir süreydi ama olsunn
Siz baya önden götürüyorsunuz
biz büyütüyoz :)) bz erkn doğurucz o zamn sennle arayı kısaltıyorz cnm :)) ayy kıyammm miniğe nasıl büyümştr şimdi o bn çok merak ediyorm o haftaları masallah cnm bnm
burçları aynı mı olucak acaba sizin koç olucak sanırım senin demi cardin,bganın da koç a mı denk geliyor acaba?
Yaa aynen canım o kadar merak ediyorum ki büyümüş baya ama hem çok kısa tuttu doktor hem de siyah beyazdı usg ondan sadece boyut olarak görebildim.
Bu arada kaynanam gelicekti ya usg ye sanırım gelmicekler.Eşim dedi pzt.yetişin doktor saatine yazlıktan dönüceklermiş o gün yetişemeyiz demiş kaynanam eşim de bozuldu baya kadının verdiği değer bu kadar neyse yetişebilirlerse gelicekmiş inşallah yetişemezler tabi.
Benim Koç'ta Boğa'da olabilir. 28. Nisan doğum tarihimiz.
Ya White kızma ama eşin de bir garip. Ultrasonda ben bile zor görüp anlıyorum onlar ne anlayacak. Artı ben o anları sadece eşimle yaşamak isterim.
burçları aynı mı olucak acaba sizin koç olucak sanırım senin demi cardin,bganın da koç a mı denk geliyor acaba?
Yaa aynen canım o kadar merak ediyorum ki büyümüş baya ama hem çok kısa tuttu doktor hem de siyah beyazdı usg ondan sadece boyut olarak görebildim.
Bu arada kaynanam gelicekti ya usg ye sanırım gelmicekler.Eşim dedi pzt.yetişin doktor saatine yazlıktan dönüceklermiş o gün yetişemeyiz demiş kaynanam eşim de bozuldu baya kadının verdiği değer bu kadar neyse yetişebilirlerse gelicekmiş inşallah yetişemezler tabi.
Benim annem geldi ya ondan canım,özensinler istiyor merak etsinler vs.ama onlardan da böyle bişey gelmiyor çünkü benimkiler hep bişeyler yapalım alalım halindeler.
:)) ewet cnm bnmki koç olucak bga anu bilmiyorm belki de aynı olur :) masallah kuzuma şimdi 1 ay sonra mı görüceksn cnm. bu arada hastane işini ne yaptn tatlm. yazık yaa kadında üzülmüştr oralarda şimdi :)) bncede cnm yaa yetişemesnler. bizimkilerden hiç öyle bir teklf bile gelmedi :)
:)) ewet cnm bnmki koç olucak bga anu bilmiyorm belki de aynı olur :) masallah kuzuma şimdi 1 ay sonra mı görüceksn cnm. bu arada hastane işini ne yaptn tatlm. yazık yaa kadında üzülmüştr oralarda şimdi :)) bncede cnm yaa yetişemesnler. bizimkilerden hiç öyle bir teklf bile gelmedi :)
Aslında eşine de üzüldüm. İşte olmayınca heves olmuyor. Eşim'de bana sürekli annesinin pek birşey yapmayacağı tarzı pompa yapıyor ya da ben mi alınıyorum bilemedim.
Benim annem gelmek istedi ama ben karşı tarafa da hak doğacak diye "olmaz" didimdi.
Kendi doktoruma pzt.gidicem canım tahlil için gitmiştim bazı doktorlar illa usg de görmek istiyorlar ya yalan söylüyorum sanki ondan baktı ben de bahaneyle görmüş oldum.
Yaaa acayip üzülmüştüronlar da teklif etmiyorlar ki zaten eşim illa gelsinler istiyor sanıyor ki çok önemsiyorlar ama iyi oluyor ben deyince ayrımcılık yapılıyor diye kızıyor böyle böyle anlasın aradaki farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?