İyiyim tatlım sen? Benim akşama kadar çıkar. Hastanenin web sitesinde takipteyim.
saol cnm bnde iyim. sıkıcı birgün bugnde. hmm güzelmş. inş. güzel çıkar sonuçlar
Evet havalar soğudu artık. İnşallah tatlım. Senin keyfin mi yok?
ewet cnm soğudu walla. birazck cnm işle ilgili ofisteki av. arkası patronmz işten çıkardı dün ona biraz cnm sıkıldı. bugünde buraya gelickmş sanırm bnde konusucm bakalm.
Aa niye çıkardı ki? Birşey mi olmuş? Bence de sen bir daha dene şansını olmaz ise sen de bir süre sonra çıkarsın.
işle ilgili tartşmışlar cnm. bastan duruşmalara il dısına çıkarmıyodu öyle anlasmıslar. şimdi anlasmaya uymuyomş patron öyle tartşp sonnda çıkarmşbakalm gelsn cnm konusucm
Herkes için hayırlısı olsun. Senin yorumun nedir? Benim arkadaşımla ilgili Cardin?
amin cnm. bnde whitn söylediğine katılıyorm cnm. yakınsa gitmen gerekyo bncede bn olsam bnde kırılrdm. ama uzaksa o kadarda problem değil. bnmde öyle bir ark. var. arada konusurz işte netten falanda . bnm ewime düğünüme gelmemş. doğm yaptı bni ewine çağıyo kırılıyomş bna gelmediğim için. aranzdaki diyoloğu bilemm ama uzaksa takma hiç gidersn müsait bir zamnında tatlm
slm kızlarr hamilelikler nasıl gidio bakalım benim kızıma beşik kerti coğalıyor desene
3oğlanD:Eki Görüntüle 853124
Aa niye çıkardı ki? Birşey mi olmuş? Bence de sen bir daha dene şansını olmaz ise sen de bir süre sonra çıkarsın.
Eki Görüntüle 853136 Eki Görüntüle 853137
bunlarda kzımızın cektiğimiz fotoları daha coğunu koyamıyorum kızlar.
bga cnm bn çıkıyorm şimdi gelmk üzere av. gidince girerm artk. grşrz.
Aynen sen sadece yakınlık derecene göre karar ver bgacım
slm kızlarr hamilelikler nasıl gidio bakalım benim kızıma beşik kerti coğalıyor desene
3oğlanD:Eki Görüntüle 853124
bebişimin fotosunu koydum kızlar bakın:d bga cım hayırlı olsun benim kzın beşik kertileri coğalıo desne:d.
Canım yaaa maşallahAllah nazardan saklasın toparlanmış iyice nisacım,aynen dediğin gb. 3 ünden birini seçersin artık erkeklerimizden
Görüşürüz.
Gidiyorum bu hafta sonu. Küsecek yoksam.
Ya Nisacım çok tatlı. Hele esnediği fotoğrafa bayıldım.Maşallah cimcimeye. Kızın çok şanslı talibi çok üstelik üç böceğin içinde bir çiçek.
canım bandanalı falan varda koymuo pci ya:::::S onlara bayılırsın hele
Aman boşver çok yükleme nazar felan değer. Ben çok korkarım nazardan. Maşallah kızına. Alacaksın sıkıştır sıkıştır ağlat ağlat dur. Isır ısır yanaklarını dur.
yaa bi ısırırsın ya altını deiştirtmio sıpadD: yok cnm yüklemicem bnde inanırım nazara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?