Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Aslında eşine de üzüldüm. İşte olmayınca heves olmuyor. Eşim'de bana sürekli annesinin pek birşey yapmayacağı tarzı pompa yapıyor ya da ben mi alınıyorum bilemedim.

Yaa kızlar bayramda gidince kadın dedi ki ilk torununa bu bakmış zamanında ondan çok düşkünmüş ona ikinciye onun kadar sevgi gösteremiyormuş,ilki onun ilk göz ağrısıymış falan filan bu laflar denir mi bana,kim olsa kendi üzerine alınır.Bunu eşime söyleyince annesini savunmuştu görsün böyle işte bir yandan üzülüyorum bir yandan da bazı şeylerin farkına varmasını istiyorum.

Aman onar hep analarını savunurlar. Bilerek veya bilmeyerek maalesef patavatsızlık yapıyorlar işte.
Annemler geldi ondan yazamadım canım ben

Olsun ne zaman müsait olursan o zaman gel.

Aman onar hep analarını savunurlar. Bilerek veya bilmeyerek maalesef patavatsızlık yapıyorlar işte.

Olsun ne zaman müsait olursan o zaman gel.

Sinek küçük ama mide bulandiriyor işte.
Cardin de gitmiş. Sonuçlarımı aldım hersey normal kanım biraz düşük çıkmış demir kullanmama rağmen, şekerim de düşük korkmustum yüksek cikar diye

Haklısın benzerlerini bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Ama işte elden birşey gelmiyor. Torba değil ki ağızlarını büzelim mutlaka söylüyorlar birşeyler.

İkiniz aynı anda gitmişsiniz. Geldiğimde kimse yoktu. Çok sevindim canım. Hatta ben sen sonuç almaya gittin sandım. İnşallah hep böyle gider sonuçların.

Benimde tansiyon 9-4'tü. Şimdi şimdi açıldı gözlerim.

Amin canım hepimizin iyi gitsin inşallah herşeyimiz
Yorgunluk,yiyip içtiklerin falan etkilemiştir belki arada düşmesi normaldir herhalde neyse ki yarın cumt.dinlenirsin bol bol

bakıyor demi doktorun gittiğinde,takip et not al söylersin doktoruna canım

Kendi de ölçüyor. Bizde söyledik. Ama hem, tuzlu ayran hariç, yapılacak birşey yokmuş hemde "gebelikte severiz düşük tansiyonu" dedi. Sağlık ocağındaki hemşire de aynısı söyledi. Cardin'in doktoru da öyle demiş.

Aynen canım bol bol ayran iç benim de kan düşük doktor dedi kırmızı et ye,yiyorum da aslında oğlum bolca kullanıyor demek ki kanımı

İçiyorum aslında. Beslenmeme çok dikkat ediyorum zaten. Ufak tefek kaçamaklar hariç.

Maşallah oğluna. Erkeklerimiz toraman olacak galiba.

Son düzenleme:
İçiyorum aslında. Beslenmeme çok dikkat ediyorum zaten.

Maşallah oğluna. Erkeklerimiz toraman olacak galiba.

herhalde bakalım kendi doktorum ne dicek sonuçlarıma.
Ben de dikkat ediyorum koyun eti hayatta yemezdim onu bile yiyorum çok sık değil ama yiyorum haftaya bölüyorum sebze mi,eti mi,balığı mı,baklagili tabi std.gitmiyır her zaman

White,

Detaylı ultrasonu kaça yaptırdın?

Aynen bende öyle herşeyden yemeye çalışıyorum. Hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum sadece. İçim de almıyor zaten.

Son düzenleme:
White,

Detaylı ultrasonu kaça yaptırdın?

Aynen bende öyle herşeyden yemeye çalışıyorum. Hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum sadece. İçim de almıyor zaten.

Normal muayenede baktı canım detaylıya 20.haftada ekstra almıyor yani.
Uzak durabiliyorsan ne güzel ben tatlı hamur işi yiyorum ama abartılı yemiyorum hiçbir şeyi abartmıyorum zaten midem sıkışmaya başladı artık yemeklerden sonra sindirmem zorlaşıyor artık

Biz yine ikili test yaptıracağımız yere gideceğiz muhtemelen ondan sordum.

Ya ilkinde yemek yiyemiyordum ya birgün işyerine kol böreği geldi. Bende açım. Kalan hepsini bana verdiler. Ben bir gömüldüm. O zaman tiksindim hala da hamur işinden tiksiniyorum.

Tatlı da canım çok nadiren çekiyor. Hep ekşi istiyor canım. Hayatım boyunca yaz kış soğuk su içmeyen ben şimdi soğuk su içiyorum.

Değişiyor işte canım gebelikte damak tadı da ben çiğ köfte nadiren yerim ama senin zamanlarında inanamazsın sürekli çiğ köfte yemek istiyordum.Herkese ve her haftaya göre değişiyor işte.
Yine başka yere göndericekse alabilir belki canım

Bu aralar benimde canım çiğköfte çekiyor limonlu limonlu zor tutuyorum kendimi.

Kesin alacak da seninle doktor fiyatlarımız kafa kafaya gidiyor ya ondan sorayım dedim.

Kaçtım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…