Eki Görüntüle 853136 Eki Görüntüle 853137
bunlarda kzımızın cektiğimiz fotoları daha coğunu koyamıyorum kızlar.
GÜNAYDIN KIZLARRRRR
yarın hafta sonu süper yaaaa. 2 gün eşmle vakt geçiriyorm yaaa dünyalar bnm oluyo :)) we kızlar iş konusunuda hallettm en geç ocak ayında işten ayrılıyorm. o yüzdende mutluym üstümden büyük yük kalktı. suan kafam çok rahat. huzurluyum.
Günaydın Cardin,
Evet haftasonu geldi çok şükür. SSK konusunda yapıcı olmadı sanırım patronun. Neyse kısmet böyleymiş. Hayırlısı olsun.[/
onu yazmayı unutmusum cnm. onuda çözdük. bu ay içinde yapıcakmş doğuma kadar bn kalmıcam yaa ama o ödücekmiş. boynunun borcuymş bnde tamm dedim. o kadarıda olsn artk :)) dimi cnm
GÜNAYDIN KIZLARRRRR
yarın hafta sonu süper yaaaa. 2 gün eşmle vakt geçiriyorm yaaa dünyalar bnm oluyo :)) we kızlar iş konusunuda hallettm en geç ocak ayında işten ayrılıyorm. o yüzdende mutluym üstümden büyük yük kalktı. suan kafam çok rahat. huzurluyum.
Günaydın canım,neden çıkıcaksın peki o zaman bide madem boynunun borcu geçmişi de yatırsın ssk nı.
Bga sonucunu aldın mı öğleden sonra alıcam ben de
cnm çok sorunlar oldu o yüzden sevkm kırıldı soğudum o yüzden çıkmak istiyorm. geçmişi ödemiyo işte bu kadarını yapıyo. dedi ama söznde durur mu bilmiyorm artk cnm.
Anladım canım inşallah tutar sözünü.Ocakta zaten 7.ayında falan olcan demi dinlenirsin evde ne güzel
Günaydın Cardin,
Evet haftasonu geldi çok şükür. SSK konusunda yapıcı olmadı sanırım patronun. Neyse kısmet böyleymiş. Hayırlısı olsun.[/
onu yazmayı unutmusum cnm. onuda çözdük. bu ay içinde yapıcakmş doğuma kadar bn kalmıcam yaa ama o ödücekmiş. boynunun borcuymş bnde tamm dedim. o kadarıda olsn artk :)) dimi cnm
Eee süper o zaman Cardin. İnşallah sözünü tutar.
Günaydın canım,neden çıkıcaksın peki o zaman bide madem boynunun borcu geçmişi de yatırsın ssk nı.
Bga sonucunu aldın mı öğleden sonra alıcam ben de
Evet dün çıktı. Çok şükür referans aralığında TSH. Senden de güzel haberler bekliyorum.
cnm çok sorunlar oldu o yüzden sevkm kırıldı soğudum o yüzden çıkmak istiyorm. geçmişi ödemiyo işte bu kadarını yapıyo. dedi ama söznde durur mu bilmiyorm artk cnm.
Boşver zaten çıkacaksın ha 2 ay önce ha 2 ay sonra. Ama öderse iyi. Doğumdan sonra da SSK'dan paranı alırsın.
inş. cnm tutar. ewet nasipse 7. ay olucak. zaman çabuk geçiyo tatlm yaa neredeyse yarıladm çarsamba günü tam 20 olucm :))
Eee süper o zaman Cardin. İnşallah sözünü tutar.
Evet dün çıktı. Çok şükür referans aralığında TSH. Senden de güzel haberler bekliyorum.
Boşver zaten çıkacaksın ha 2 ay önce ha 2 ay sonra. Ama öderse iyi. Doğumdan sonra da SSK'dan paranı alırsın.
saol tatlım yaaa inş. unuttm cnm senide iş temposndan jkusura bakma soramadm şimdi yaznca aklıma geldi. sevndm iyi çıkmasına gözün aydın cnm.
Maşallah canım kısmetse ben de pazartesi 25 olucam gerçekten zaman çabuk geçiyor maşallah
Maşallah canım kısmetse ben de pazartesi 25 olucam gerçekten zaman çabuk geçiyor maşallah
saol tatlım yaaa inş. unuttm cnm senide iş temposndan jkusura bakma soramadm şimdi yaznca aklıma geldi. sevndm iyi çıkmasına gözün aydın cnm.
Önemli değil tatlım. Tişikkür ederim.
sanada masallah tatlım. ne güzel yakın zamnlarda doğm yapıcz nasipse :))
Evet ya gerçekten çok güzel olacak ama görüşemeyeceğiz.
sanada masallah tatlım. ne güzel yakın zamnlarda doğm yapıcz nasipse :))
Önemli değil tatlım. Tişikkür ederim.
Evet ya gerçekten çok güzel olacak ama görüşemeyeceğiz.
zaman bizi biraraya getirir belki tatlm hiç belli olmaz. buradan yazısmamıza rağmn o kadar kanım ısındı ki sizi ark.tan öte dost gibi oldunuz. kimseyle paylasamadığm seyleri burada yazıyorm ve o kadar rahatlatıyosnz ki anlatamm. iyi ki varsınz
Sanki gittikçe aramız yakınlaşıyordaha çok değilmiydi ben mi karıştırıyorum hep
Bende bende Pazartesi nasipse 17. olacağım.
Aynen canım aynı şehirde olsak hep görüşen arkadaşlar olurduk,birlikte büyütürdük oğullarımızı 3 erkek nasıl olurdu bir arada tabi bilemiyorumm
zaman bizi biraraya getirir belki tatlm hiç belli olmaz. buradan yazısmamıza rağmn o kadar kanım ısındı ki sizi ark.tan öte dost gibi oldunuz. kimseyle paylasamadığm seyleri burada yazıyorm ve o kadar rahatlatıyosnz ki anlatamm. iyi ki varsınz
:)) yok cnm aramzda 1 ay var sennle bn suan 19. içindeym diyorm 18+2 fazlada uzak sayılmayz ama yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?