Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

GÜNAYDIN KIZLARRRRR

yarın hafta sonu süper yaaaa. 2 gün eşmle vakt geçiriyorm yaaa dünyalar bnm oluyo :)) we kızlar iş konusunuda hallettm en geç ocak ayında işten ayrılıyorm. o yüzdende mutluym üstümden büyük yük kalktı. suan kafam çok rahat. huzurluyum.

Günaydın Cardin,

Evet haftasonu geldi çok şükür. SSK konusunda yapıcı olmadı sanırım patronun. Neyse kısmet böyleymiş. Hayırlısı olsun.

Günaydın canım,neden çıkıcaksın peki o zaman bide madem boynunun borcu geçmişi de yatırsın ssk nı.

Bga sonucunu aldın mı öğleden sonra alıcam ben de

Günaydın canım,neden çıkıcaksın peki o zaman bide madem boynunun borcu geçmişi de yatırsın ssk nı.

Bga sonucunu aldın mı öğleden sonra alıcam ben de

cnm çok sorunlar oldu o yüzden sevkm kırıldı soğudum o yüzden çıkmak istiyorm. geçmişi ödemiyo işte bu kadarını yapıyo. dedi ama söznde durur mu bilmiyorm artk cnm.

cnm çok sorunlar oldu o yüzden sevkm kırıldı soğudum o yüzden çıkmak istiyorm. geçmişi ödemiyo işte bu kadarını yapıyo. dedi ama söznde durur mu bilmiyorm artk cnm.

Anladım canım inşallah tutar sözünü.Ocakta zaten 7.ayında falan olcan demi dinlenirsin evde ne güzel

Maşallah canım kısmetse ben de pazartesi 25 olucam gerçekten zaman çabuk geçiyor maşallah

Bende bende Pazartesi nasipse 17. olacağım.

:)) yok cnm aramzda 1 ay var sennle bn suan 19. içindeym diyorm 18+2 fazlada uzak sayılmayz ama yaa :))

Siz anladığım kadarıyla dolduracağınız haftayı söylüyorsunuz demi.mesela sen şimdi 18+2 sin 19.haftadayım mı diyorsun :44: o zaman ben 25.haftadayım sizin yorumunuza göre ,sat ın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…