Özel sigortaya da aynı parayı daha fazlasını veriyorsun. Ben düşündüm onu. Hatta eşim dedi ki " o kadar para vereceksek ben Florance Nightgale'i eve getiririm"
Hayırlısı bakalım biz ne yapacağız.
Günaydın kızlaaaarrrr
Canım üçlü,dörtlüyü istemedi doktor,ikili sonucu ve test sonuçlarım iyi olduğu için gerek yok bence demişti.
Dün de bebeğimi gördümmaşallah kocaman olmuş,iri bir bebek olacak dedi doktor annesine çekmiş demek ki görseniz toplamış ayaklarını kafasına doğru çekmiş maşallah 971 gr.olmuş 11 gün önden gidiyormuş yüzü,gözü oturmuş iyice tombiğim benim
Tabi doğum parasını da konuştuk doktor 3000 alıyorum hastaneler de 1700-1800 gb.alıyorlar dedi yani 4800 e geliyorbu nedenle bu h.içi hastane doktoruna geçicez mecburen
günaydın cnm. masallah yaaa allah nazardan korusn. yerm bn yaaa miniğim bnim :)) bncede tatlm baya bi pahalıymş. bnm ucuzluğnn sebebi hastane doktoru olması cnm onuda son gittiğimde öğrendm yaaa :)) öğrenmm gerekenleri söylüyodu zatn hiç aklıma bile gelmedi uzman mı değilmi diyeD kendime gülüyorm yaaa. herseyn yolunda gitmesinede sevndm cnm
Evet cardincim yaa çok tatlıydı maşallahyarın hastaneye başlıcaz biz de çok geç kalmadan gidelim dedik,2 günde bir ultrasona girmek zararlı olur mu acaba :44::44:
Burda da hastane 2000-2400 arası alıyor onu vericez artık ama 4800 çok fazla
Özel sigortaya da aynı parayı daha fazlasını veriyorsun. Ben düşündüm onu. Hatta eşim dedi ki " o kadar para vereceksek ben Florance Nightgale'i eve getiririm"
Hayırlısı bakalım biz ne yapacağız.
nasılsn cnm nasıl gidiyo
Morallar bozuk işle ilgili sıkıntılar oldu. Çalışma yetkimiz askıya alındı. Şimdi toplantıya gireceğiz.
kötüymş cnm. hayrlısı olsn ne diyim
Kimseler yok
günaydn cnm. nasılsn
İyiyim canım sen nasılsın?nasıl geçiyor günün
Günaydın kızlar,
Ben onlineım ama çok yoğunum. Nasılsınız?
Günaydın kızlar,
Ben onlineım ama çok yoğunum. Nasılsınız?
Doktoruna söylemiş miydin değerini,benim de kanım düşük çıktı sağlık ocağındaki doktor düşük demişti ama kendi doktorum normal dedi 11 in altına düşme dedi.saol cnm bnde iyim. iyi gidiyo yarn doktora gidicm bnde dewlet hastanesine. kan tahlili yaptırıym su karaciğerle ilgili bakıym düşmşmü değerler. hemde bebişimi göriyim :))
İyiyim canım yoğun başladın haftaya sen,kolay gelsin
Doktoruna söylemiş miydin değerini,benim de kanım düşük çıktı sağlık ocağındaki doktor düşük demişti ama kendi doktorum normal dedi 11 in altına düşme dedi.
Ben de bugün hastane doktoruna gidicem artık oraya gidicez
Sen de mi görüceksin bebişini de ben de görücem bugün
Teşekkür ederim kızlar,
Çalışma yetkimiz askıya alındı. Moraller bozuk. Off.
Teşekkür ederim kızlar,
Çalışma yetkimiz askıya alındı. Moraller bozuk. Off.
kötü olmuş ama sn bozma moralini bebişte mutsz olmasn sonra cnm.
Nasıl çalışma yetkiniz alındı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?