Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Özel sigortaya da aynı parayı daha fazlasını veriyorsun. Ben düşündüm onu. Hatta eşim dedi ki " o kadar para vereceksek ben Florance Nightgale'i eve getiririm"

Hayırlısı bakalım biz ne yapacağız.

Öyle tabi onu parça parça veriyorsun ya batmıyor tabi bakalım yarın gidicez hastaneye kısmetse

günaydın cnm. masallah yaaa allah nazardan korusn. yerm bn yaaa miniğim bnim :)) bncede tatlm baya bi pahalıymş. bnm ucuzluğnn sebebi hastane doktoru olması cnm onuda son gittiğimde öğrendm yaaa :)) öğrenmm gerekenleri söylüyodu zatn hiç aklıma bile gelmedi uzman mı değilmi diye D kendime gülüyorm yaaa. herseyn yolunda gitmesinede sevndm cnm

Evet cardincim yaa çok tatlıydı maşallah yarın hastaneye başlıcaz biz de çok geç kalmadan gidelim dedik,2 günde bir ultrasona girmek zararlı olur mu acaba :44::44:
Burda da hastane 2000-2400 arası alıyor onu vericez artık ama 4800 çok fazla

masallah tatlım. ewet geç kalmadan gidn cnm. hiç bilmiyorm tatlm sorsaydn keske. yani bu fiyatlar uygn 4800 çok fazla tatlm

Günaydın kızlar,

Ben onlineım ama çok yoğunum. Nasılsınız?

İyiyim canım yoğun başladın haftaya sen,kolay gelsin

saol cnm bnde iyim. iyi gidiyo yarn doktora gidicm bnde dewlet hastanesine. kan tahlili yaptırıym su karaciğerle ilgili bakıym düşmşmü değerler. hemde bebişimi göriyim :))
Doktoruna söylemiş miydin değerini,benim de kanım düşük çıktı sağlık ocağındaki doktor düşük demişti ama kendi doktorum normal dedi 11 in altına düşme dedi.
Ben de bugün hastane doktoruna gidicem artık oraya gidicez
Sen de mi görüceksin bebişini de ben de görücem bugün

kendi doktoruma tel.de söyledm cnm. tekrr yaptr dedi korkulucak birsey yok dedi bna. ama yine içm rahat olsn yaptırıym bi bakıym. ewet görücm yarın bnde :)) inş. yine iyi bir doktora denk gelrsn tatlm arastrdn mı hastane doktorlarını. netten yorumlarınada bak hastane doktrlarnn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…