kendi doktoruma tel.de söyledm cnm. tekrr yaptr dedi korkulucak birsey yok dedi bna. ama yine içm rahat olsn yaptırıym bi bakıym. ewet görücm yarın bnde :)) inş. yine iyi bir doktora denk gelrsn tatlm arastrdn mı hastane doktorlarını. netten yorumlarınada bak hastane doktrlarnn cnm.
Yok ben moralimi bozmuyorum. Genel moraller bozuk.
Biz havacılık sektöründe belli otoritelerden yetki alarak çalışabiliyoruz. Dün gelen otorite bir kısım yetkimizi askıya aldı.
Senin görevin neydi canım tam olarak orda,ücretlere yansıyor mu bu kısıtlamlar
İlk gebeliğimde bir kez gitmiştim aslında ordan kalan bir antipatim var ama eltim o doktora gitmişti onlar baya araştırmışlardı doğumunu da bu doktor yaptırdı tabi şu an ki doktorum gb olamaz ama mecburum yani istenilen tutar çok yüksek.son ay gidip de hadi beni doğurt da diyemem kabul etmiyorlarmış öyle zaten saçma da olur
Haklısın için rahat etsin canım iyice insanın kafasına herşey takılıyor yoksa
Ben mühendisim. Yok yansımıyormuş. Yansırsa zaten ayvayı yediğimizin işaretidir.
snnde bnm gibi olmş bnmde kuzenm gittiği için bnde gidiyorm. yeni yeni ısınmaya basladm bnde doktora daha sıcak artk önceki gitmelerime göre. ewet tutar asırı yüksekti cnm. haklısnda bi git bakalm memnun kalırsn inş. ewet hersey takılıyo walla.
dün ona dolapta yer açtm kıyaftleri için bazılarını astm falan ay bir kars ne kadar tatlı duruyolar :)) beşik işinide hallettk cnm. kuzenlerm sağolsn almşlar istediğimi bu hafta içinde getrickler çoğu eksiğim bitti gibi. ıwır zıwr kaldı kıyafet gibi.
Ne güzel destek görmek canım benim sadece annemler yapıyor,babam karyola dolabı yapıcak,beşiği de alıcaklar sağolsunlar.Önümüzdeki ay onlar gelir herhalde ev küçük zaten şimdiden doldurmayalım diyoruz,sen erkenden bitirdin eşya işini
Ben şimdilik poşette tutuyorum aldıklarımı,dolaba koydum öylece yıkanıp ütülenicekler çünkü dolabı falan gelsin kısmetse öyle yerleştiririm diyorum.
Ne güzel destek görmek canım benim sadece annemler yapıyor,babam karyola dolabı yapıcak,beşiği de alıcaklar sağolsunlar.Önümüzdeki ay onlar gelir herhalde ev küçük zaten şimdiden doldurmayalım diyoruz,sen erkenden bitirdin eşya işini
Ben şimdilik poşette tutuyorum aldıklarımı,dolaba koydum öylece yıkanıp ütülenicekler çünkü dolabı falan gelsin kısmetse öyle yerleştiririm diyorum.
İyi o zamanbence de yansımasın masraf çok,geçen hesapladık 2000 e yakın şimdiden gitmiş para
Ayyy hesaplamak istemiyorum ruhum daralıyor çünkü. Biliyorsun bizim başka sıkıntılarımız da var. Daha da daralıyorum.
Maşallah ne güzel. Siz ikinizde ilerlediniz alışverişte. Cardin hele tamamladı gibi.
ewet cnm destek görmek gerçkten güzel. bnmde annemler falan kuzenler yapıyolar sağolsnlar birseyler. bnde meraktan posetlerden çıkartp yerlestrdm bi güzel doğuma yakın yıkayp ütülr yine aynı seklde yerlestririm cnm. kıyafet olarak çok az war işte onları yavastn gördkçe alıyorm bnde. bi karşlr ama fiyatları kendnden büyük :))
Ayyy hesaplamak istemiyorum ruhum daralıyor çünkü. Biliyorsun bizim başka sıkıntılarımız da var. Daha da daralıyorum.
Maşallah ne güzel. Siz ikinizde ilerlediniz alışverişte. Cardin hele tamamladı gibi.
Sorma yaa gerçekten öyleler boylarından büyük fiyatları,ben de bir iki şeyi değiştiricem.Baktık ki maşallah oğlum biraz yapılı doğucak gb.bazı şeyler çok küçük geldi gözümüze onları değiştiricem hani giyse bile 1-2 hafta anca giyer.
Zaten artık 0-3 ay almıcam 3-6 arası bakıcam ya da 0-3 ayların biraz daha büyük olanları oluyor onlardan alıcam.
Ben de kısmetse önümüzdeki ay bir hastane çıkışını yıkar ütülerim diyorum çanta hazırlarım ne olur ne olmaz kalanını da doğuma yakın yaparım diyorum ben de.İnsan bir an önce giydirmek istiyor demi
ewet cnm hepsini küçük alma. bnde ilk etapta giysn diye bir kaç tanesini 50 56 cm. aldım zatn o kadar oluyo boyları doğduğnda. masallah diyim kuzuya :) ewet bncede çanta hazr olsn ne olur ne olmaz sıkılrsa erkn gelr bebiş bilinmez. aynen tatlm yaa giydirmek içn can atıyorm. inş. görürz o günleri
İnşallah canım yaakilosuna kaç demişti en son gittiğinde doktora,hani önden gidiyor ya bebeklerin kilosu doğum zamanını etkilemezmiş yine normal haftana göreymiş organ gelişimi,Allah nasip ederse benim normal doğum olmayabilir dedi doktor kilolu doğarsa
snde alırsn cnm. tek basıma olsam alamazdm bu kadar zatn. bn anca ufat tefek alablyorm elime para geçtkçe. saolsnlar yardm ediyolar.
İnşallah canım yaakilosuna kaç demişti en son gittiğinde doktora,hani önden gidiyor ya bebeklerin kilosu doğum zamanını etkilemezmiş yine normal haftana göreymiş organ gelişimi,Allah nasip ederse benim normal doğum olmayabilir dedi doktor kilolu doğarsa
Ben Şubat'ta felan başlarım diyorum. Aaa Cardin Ocak'ta CNR'da Bebek Fuarı var aklında olsun.
Onu bekleyeceğim birazda.
White,
Haftasonu bebek görmeye gittiğimiz arkadaşımız bebek iri demişler. O da herşeyi büyük almış. Aldığı herşey büyük gelmiş. 0 ay alsan bile 3. aya kadar giydirebiliyorsun. Ben öyle bir hediye aldım. "İyi ki böyle aldın. Herşeyimiz büyük giydirecek eşyamız kısıtlıydı" dedi. Haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?