Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Herşeyimiz büyük değil zaten ama mesela tam böyle 1-1,5 ay sonra giyeceği şey küçük kalır canım yoksa hepsini değiştirmem zaten.
Kesin şu kilo doğar zaten diyemiyorlar bide usgde ki kiloyla çıkıncaki tutmuyor genelde ama 11 gün ilerde gidiyormuş büyüklüğü maşallah ben 5 kiloya yakın doğmuşum baba 4 kiloya yakın doğmuş bizden de küçük bişey çıkmaz herhalde diyorum
Bebek nasıl buarada ark.ın bişey dedi mi neden gelmedin falan diye

en son 2 kasmda gittim cnm. boyuna uzun dedi bnmde 18 cm boyu kilosuda 221 gram. :)) çok güzl hersey normal diyo açıklaması bu :)

Maşallah canım bebişine bizim boy ölçülmüyor artık bacaklarını kafasının üstünde tuttuğu için yalnız bir kaç gündür kasık ağrım oluyordu doktora söyledim gidince bakalım dedi pozisyonun belki kafasını sokmuştur içeri dedi bi baktık poposunu dayamış oturuyor herhalde bazen çok ağırlık oluyor kasıklarımda

He yok. Birşey demedi. Çok tatlı maşallah küçücük.

Herkes yeni yeni gidiyor anladığım kadarıyla. Bu biraz hastane deki ziyaret gibi oldu. O akşam çalışmasaydım gidecektim de çalıştım gidemedim. Birşey demedi. Bir görsen küçücük çok tatlıydı.

Bizim doktorda bize aynı şeyleri söyledi.

Bu arada akşam tartıldım ben hala kilo almadım kızlar.

Oyy maşallah ne tatlıdır şimdi yani herkes toparlanmasını bekliyordur annenin sonuçta bir kendine gelme süreci oluyor seninki de öyle olmuş oldu,kız mı erkek mi bebek,neler almışlar neler yapmışlar anlat biraz

Maşallah oğluşuna üçümüzünde tombik bebekleri olucak desenize

Kilon da inşallah az az gider hep öyle canım,sen dikkat de ediyorsun az yiyorsun,ben bu ay 2700 almışım.
Doktor dedi bu aydan itibaren zaman çok çabuk geçer hiç anlamadan son ay biraz sabırsızlık oluyor diyor ben de sabırsızlık hep var tabi bilmiyor

Erkek bebek. Aynen bende toparlamasını bekledim. Sezeryandı çünkü. Arkadaşım biraz mantıklı davranmış. Odasında beşiği hariç yatak almış ona bildiğin bazalı büyük odası gibi. Dolabı da aynı şekildeydi. Eşya olarak çok almış ya da çoğu hediye gelmiş. Bir görsen o kadar çok gelmiş ki inanamazsın. Beşiği kendi odalarında. Ama ana kucağı gibi birşey var. Bebek hep oda uyuyor. Mis gibi kokuyordu. Çok tatlıydı. Maşallah çok da sakin bir bebek. Arkadaşıma annelik çok yakışmıştı.

Evet evet üçümüzünkide toraman olacak maşallah. Olsun ama erkek dediğin iri olmalı kız değil ki çıtı pıtı olsun.

Almıyorumki. Ödem de gidince 68-69 kalmışım. Yiyemiyorum. Yani yiyemediğim dediğim ekmek, tatlı, hamur işi içim almıyor. Hele anlatmıştım ya ilkinde hamur işinden tiksindim. Dün aynı börek geldi. Çok kötü oldum. İçim kalktı. Arkadaşım da birşeyler hazırlamış yiyemedim. "Sen diyet mi yapıyorsun" dedi. "Yok" dedim böyle böyle. "İyi yapıyorsun sana bir yararı yok onların" dedi.

bak sn kuzuya annesini rahatsz ediyo :)) yerm bn onun poposunu yaa masallah. :) bakalm bizmkide belki bir daha ay ölçlmez herhalde. ama seklleri çok tatlı yaa nasıl rahat takılıyolar orada :)) seklden sekile giriyolr

Yatak almış derken korkuluklu değil mi yatak :44:
Ben evlenirken de herkes dedi ki işte şunları şunları çok alma getirirler kimse de getirme ondan şimdi hiç dinlemiyorum kimseyi gelirse artı olur çeşit olur diyorum.

Zaten tatlı,hamur işi yemezsen çok almazsın canım daha iyi boşver yani kötü olman iyi değil de yememen iyi böylelikle dikkat de etmiş oluyorsun.Benim eltim de inanılmaz dikkat ediyordu yalan olmasın belki 10 kiloyla bitirmiş gebeliğini

bak sn kuzuya annesini rahatsz ediyo :)) yerm bn onun poposunu yaa masallah. :) bakalm bizmkide belki bir daha ay ölçlmez herhalde. ama seklleri çok tatlı yaa nasıl rahat takılıyolar orada :)) seklden sekile giriyolr

Evet yaa cardin dün testlerimi ve usg leri düzenledim doktora gidicez diye 1 ay da nasıl değişim oluyor ya yani gerçekten büyük bir mucize Allah'ın bize sunduğu,nokta kadardan büyü şimdi ona mı benziyor buna mı diye konuş yani anlatılmaz bir duygu bu gerçekten.

Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar

Beşiği var. Birde bazalı yatağı. Şimdilik annenesi yatıyor. Bildiğin yatak. Bende dinlemiyorum kimseyi başkasına güvenerek iş yapılırsa zaten oo. En iyisini yapıyorsun.

O da iyi bitirmiş 10 kilo. Doğumda da hemen hemen hepsi gitmiştir zaten. Bak bugün yemekte canınız istemez diye umarak söylüyorum tarhana çorba (hiç sevmem işyerindeki tarhanayı yiyemedim), tavuk sote (garipti içim almadı), spagetti (kesinlikle yiyemem işyerinde) zeytinyağlı fasulye onu çok yedim mesela. Ekmekle yiyeyim tutsun dedim. Yemeğin sonuna bir baktım ekmek kalmış. Bilerek ve isteyerek yapmıyorum yani. Şerbetli tatlı vardı. Onları da genelde mısır şurubuyla yapıyorlar diye yemiyorum. Ama canım istedi yedim. Bilerek özellikle yapmıyorum ama içim almıyor işte.

ewet cnm yaa inanılmaz bir mucize. Allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. masallah tatlım. aminnnnn.

kızlar bugün asure günün baslangıcı. bugün alıs veriş yapın yani azar azar mutfak için öte beri alın berektli oluyomuş. belki biliyosnzdr ama bilmiyosanz hatrlatıym dedim.

Amin White amin.

Arkadaşım ultrason görüntülerinden bir çerçeve yapmış. Ben bebek albümü yapmayı istiyorum. Bakalım. Sanırım ben biraz fazla temkinliyim.

Hatırlattığın iyi oldu Cardin. Alışveriş kısmını unutmuştum. Alayım bu akşam.

Sen bişey yemiyorsun ki canım peki akşama kadar bununla mı duruyorsun o kadar da eziyet etme kendine meyve falan ye bari,kuruyemiş al yanına süt,yoğurt... tatlıyı da veriyorlar ara öğünlerde kek,sütlü tatlı gb.şeyler hamilesin sonuçta yicen ki bebişin sağlıklı olsun annesi

eltim 37-38 yaşlarında dikkat ediyor baya normalde de ediyormuş zaten eşim diyordu kilo alcam diye yemez o diye.doğumdan sonra da işte biraz göbek falan kalmıştı o da gitmiş sayılır artık diyete başlamış sanırım.

Amin White amin.

Arkadaşım ultrason görüntülerinden bir çerçeve yapmış. Ben bebek albümü yapmayı istiyorum. Bakalım. Sanırım ben biraz fazla temkinliyim.

Ben de istiyorum albüm de usg görüntüleri siliniyor diye okumuştum bi yerde bilmiyorum ama yine de net.Temkinlilik hiç bitmiyor ki canım doktor bile bişey diyor daha erken bunları konuşmak için diyor mesela,bide kızlar bana dedi ki 27.haftaya kadar yaşamsal fonksiyonunu kazandı demeyiz bebeğe dedi o nedenle 6.aydan itibaren ağır iş,ani hareketler vs.yapma dedi artık kendine daha dikkat etmen gerekiyor dedi

Bilmiyordum onu canım normal alışveriş mi benim de bugün canım çok aşure istedi yaa yapan olsa da yesek

ewet cnm alın. cnmda bir istiyo ki daha yapan getirn olmadı :))

Bende anneme sordum. Cumartesi yapacakmış. Çok canım çekiyor benimde.

Olur mu aslında çok yiyiyorum. Aralarda sürekli meyva yiyiyorum. Bilerek yapmıyorum zaten içim almıyor. Sabahları ceviz, fındık, 2 tane yumurta, peynir vb. Geldiğimde 10'da meyva. 11:30'da yemek bugün hakikaten aç kaldım ama yemek kötüydü.

Sonra akşama kadar meyva. Çok acıkırsam az ekmek arası. Evde zaten çorbam, yemeğim hepsi oluyor. Bol bol da yoğurt yiyiyorum. Bugün böyle oldu. Diyorum ya ekmekle yiyeyim dedim. Gömülmüşüm sadece yemeğe ekmek vb. şeyi içim almıyor. Zaten gidince de anlatacağım doktoruma. Ama dediğim gibi canım şerbetli istedi. Hoop yedim. Akşam iki Pinguin gömdüm. Uyudum.

Bilerek ve isteyerek birşey değil.

Ben hep yüreğim ağzımda yaşıyorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
ewet cnm. mesela seker tuz nohut fasulye pirinç vb gibi seyler açık warsa öylede alablrsn azar azar. berekt getiriyomuş. aynen bnmde çok istiyo çokta sewerm

Bilmiyordum onu var evde ama alayım bari yine de,aynen yaaa cardin eskiden yapan çok oluyordu kimse getirmiyor artık gerçi apt.da da komşuluk yok bizim öyle

ne güzel yapan warmş snde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…