Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bilmiyordum onu var evde ama alayım bari yine de,aynen yaaa cardin eskiden yapan çok oluyordu kimse getirmiyor artık gerçi apt.da da komşuluk yok bizim öyle

al cnm bnmde war ama yinede alıcm. bizmde hiç yok yaa 2 senedr oturuyorm daha biriyle samimiyt kuramadm hepsi cins. asure falan getririp weriyolr tanımadığmz kişilr ama bn yiyemyorm tanımadğm kişlrde. onu tanımam we ewini görmm lazm konu mutfak olunca yiyemiyorm o konuda çok titizm.

Yani ben de bir oturuşta tabak tabak yiyemiyorum ama 2-3 saatte yemek harici şeyler yiyorum akşam yemeklerim biraz daha az oluyor o da artık midemi sıkıştırıyor yediklerim hele üstte duruyorsa iyice sıkışıyor midem ondan ama bir iki saat sonra meyve,aperatif bişeyler illa ki yiyorum.Muz da çok faydalıymış ben hergün yemeye çalışıyorum.

Hepimize aşure getiren birileri olsun

Bilmiyordum onu canım normal alışveriş mi benim de bugün canım çok aşure istedi yaa yapan olsa da yesek

Evet özellikle mercimek, bulgur gibi şeyler alıyorsun. Bereket derler.

ewet cnm. mesela seker tuz nohut fasulye pirinç vb gibi seyler açık warsa öylede alablrsn azar azar. berekt getiriyomuş. aynen bnmde çok istiyo çokta sewerm

Bilmiyordum onu var evde ama alayım bari yine de,aynen yaaa cardin eskiden yapan çok oluyordu kimse getirmiyor artık gerçi apt.da da komşuluk yok bizim öyle

Hadi kızlar atlayın gelin Cumartesi bize annem çok güzel yapar. Ben ondan başka kimseden yemem zaten.

ayy acıktrdnz bni yaa :) bn ofiste kendm yapıyorm birseylr ew gibi olmuyo tabiki dısardanda pek yememeye çalısıyorm. ewet asure getirn bize. suan werseler tabak tabak yerm herhalde o derece :))))

Al benden de o kadar bildiğim insanlar yapıcak,annem,babanem,bakalım annem yapıcaktı ama yapma sanırım hala kaynanam da yapar aslında ama yeni geldiler yazlıktan yapar mı bilmem

Hadi kızlar atlayın gelin Cumartesi bize annem çok güzel yapar. Ben ondan başka kimseden yemem zaten.

keske geleblsek yaa ne güzl olur walla :)) 3 hamileye asure verseler görüntü nasıl olur acaba. iştahı kapalı olann bile açılır :))

ayy acıktrdnz bni yaa :) bn ofiste kendm yapıyorm birseylr ew gibi olmuyo tabiki dısardanda pek yememeye çalısıyorm. ewet asure getirn bize. suan werseler tabak tabak yerm herhalde o derece :))))

iyice coşturduk kendimizi

Bende başkasının özellikle aşuresini yiyemem. İlla anneminki olacak.

Muzu bende hergün yemeye çalışıyorum. Potasyum kaynağı. Bir de sürekli meyva yiyiyorum. İçimi serinletiyor.
keske geleblsek yaa ne güzl olur walla :)) 3 hamileye asure verseler görüntü nasıl olur acaba. iştahı kapalı olann bile açılır :))

iyice coşturduk kendimizi

süper cnm yaaa. bn ewe gidnce aksam mutfaktn çıkamıyorm oturmm 8 9 biraz tv hemn yatıyorm zatn yorucu.

Evet ya gebelikte çalışmak zor bence,ben o konuda şanslıyım yemeğimi kendim yapıyorum ama gün içinde istediğim zaman tabi,çalışmanın da avantajı istediğini alabiliyorsun işte rahat rahat hem artı hem eksi ikisinde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…