Bilmiyordum onu var evde ama alayım bari yine de,aynen yaaa cardin eskiden yapan çok oluyordu kimse getirmiyor artık gerçi apt.da da komşuluk yok bizim öyle
Bende anneme sordum. Cumartesi yapacakmış. Çok canım çekiyor benimde.
Olur mu aslında çok yiyiyorum. Aralarda sürekli meyva yiyiyorum. Bilerek yapmıyorum zaten içim almıyor. Sabahları ceviz, fındık, 2 tane yumurta, peynir vb. Geldiğimde 10'da meyva. 11:30'da yemek bugün hakikaten aç kaldım ama yemek kötüydü.
Sonra akşama kadar meyva. Çok acıkırsam az ekmek arası. Evde zaten çorbam, yemeğim hepsi oluyor. Bol bol da yoğurt yiyiyorum. Bugün böyle oldu. Diyorum ya ekmekle yiyeyim dedim. Gömülmüşüm sadece yemeğe ekmek vb. şeyi içim almıyor. Zaten gidince de anlatacağım doktoruma.
Bilmiyordum onu canım normal alışveriş mi benim de bugün canım çok aşure istedi yaayapan olsa da yesek
ewet cnm. mesela seker tuz nohut fasulye pirinç vb gibi seyler açık warsa öylede alablrsn azar azar. berekt getiriyomuş. aynen bnmde çok istiyo çokta sewerm
Bilmiyordum onu var evde ama alayım bari yine de,aynen yaaa cardin eskiden yapan çok oluyordu kimse getirmiyor artık gerçi apt.da da komşuluk yok bizim öyle
Yani ben de bir oturuşta tabak tabak yiyemiyorum ama 2-3 saatte yemek harici şeyler yiyorum akşam yemeklerim biraz daha az oluyor o da artık midemi sıkıştırıyor yediklerim hele üstte duruyorsa iyice sıkışıyor midem ondan ama bir iki saat sonra meyve,aperatif bişeyler illa ki yiyorum.Muz da çok faydalıymış ben hergün yemeye çalışıyorum.
Hepimize aşure getiren birileri olsun
al cnm bnmde war ama yinede alıcm. bizmde hiç yok yaa 2 senedr oturuyorm daha biriyle samimiyt kuramadm hepsi cins. asure falan getririp weriyolr tanımadığmz kişilr ama bn yiyemyorm tanımadğm kişlrde. onu tanımam we ewini görmm lazm konu mutfak olunca yiyemiyorm o konuda çok titizm.
Evet özellikle mercimek, bulgur gibi şeyler alıyorsun. Bereket derler.
Hadi kızlar atlayın gelin Cumartesi bize annem çok güzel yapar. Ben ondan başka kimseden yemem zaten.
ayy acıktrdnz bni yaa :) bn ofiste kendm yapıyorm birseylr ew gibi olmuyo tabiki dısardanda pek yememeye çalısıyorm. ewet asure getirn bize. suan werseler tabak tabak yerm herhalde o derece :))))
Evet özellikle mercimek, bulgur gibi şeyler alıyorsun. Bereket derler.
Hadi kızlar atlayın gelin Cumartesi bize annem çok güzel yapar. Ben ondan başka kimseden yemem zaten.
Al benden de o kadar bildiğim insanlar yapıcak,annem,babanem,bakalım annem yapıcaktı ama yapma sanırım hala kaynanam da yapar aslında ama yeni geldiler yazlıktan yapar mı bilmem
iyice coşturduk kendimizi
al cnm bnmde war ama yinede alıcm. bizmde hiç yok yaa 2 senedr oturuyorm daha biriyle samimiyt kuramadm hepsi cins. asure falan getririp weriyolr tanımadığmz kişilr ama bn yiyemyorm tanımadğm kişlrde. onu tanımam we ewini görmm lazm konu mutfak olunca yiyemiyorm o konuda çok titizm.
Yani ben de bir oturuşta tabak tabak yiyemiyorum ama 2-3 saatte yemek harici şeyler yiyorum akşam yemeklerim biraz daha az oluyor o da artık midemi sıkıştırıyor yediklerim hele üstte duruyorsa iyice sıkışıyor midem ondan ama bir iki saat sonra meyve,aperatif bişeyler illa ki yiyorum.Muz da çok faydalıymış ben hergün yemeye çalışıyorum.
Hepimize aşure getiren birileri olsun
keske geleblsek yaa ne güzl olur walla :)) 3 hamileye asure verseler görüntü nasıl olur acaba. iştahı kapalı olann bile açılır :))
iyice coşturduk kendimizi
Bende başkasının özellikle aşuresini yiyemem. İlla anneminki olacak.
Muzu bende hergün yemeye çalışıyorum. Potasyum kaynağı. Bir de sürekli meyva yiyiyorum. İçimi serinletiyor.
hepimz aynıyz. annenn ki baska ollur zatn cnm. sanslısn :)
Bende başkasının özellikle aşuresini yiyemem. İlla anneminki olacak.
Muzu bende hergün yemeye çalışıyorum. Potasyum kaynağı. Bir de sürekli meyva yiyiyorum. İçimi serinletiyor.
Son bir yıldır rahata erdim çok şükür. Özellikle yemek konusunda.
fazla muz yemeğin doğumda zor oluyor kızlar mümkünse kuru üzüm kayısı elma onları yiyin
fazla muz yemeğin doğumda zor oluyor kızlar mümkünse kuru üzüm kayısı elma onları yiyin
süper cnm yaaa. bn ewe gidnce aksam mutfaktn çıkamıyorm oturmm 8 9 biraz tv hemn yatıyorm zatn yorucu.
Nbr nisacım?kızın nasıl? Muz niye zor olsun doğumda aksine ye diyor doktor
süper cnm yaaa. bn ewe gidnce aksam mutfaktn çıkamıyorm oturmm 8 9 biraz tv hemn yatıyorm zatn yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?