Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

evdeki durumlar nasıl canım

Dün konuştuk daha doğrusu ben konuştum çünkü ablamda olacaktık akşam tatsız durmak istemedim,bu akşam oturup sorunlarımızı konuşmayı teklif ettim iki arkadaş gb.sen bana karını anlat ben sana kocama dedim bakalım ne çıkıcak ortaya diye,bakalım inşallah iişe yarar

çok iyi olmuş canm olması gerekn bu işte ama akşam konuşurkende gerginlik çıkmasın

Günaaayyydddıııınnnnnnnn............

Günaydııınn dün çok fena yedim ve kendime çok kızdım ama sabah 1,5 saat yürüdüm kahvaltıda da sadece elma yiyorum öğlen salata akşam balık hafif tutucam bugünü ki dengelesin

Günaydın tatlişkolarımmm

Olur arada öyle kaçamaklar.

bendede bi anormallik var her zamanki gibi yiyorum bugün 300 gr daha fazlayım 66,8

Ödem yapmıştır çok su iç.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Güzel yöntem "bana karını anlat ben sana kocamı" tuttum.

çok iyi olmuş canm olması gerekn bu işte ama akşam konuşurkende gerginlik çıkmasın

Yok canım bilerek dışarıda yiyelim yemek dedim bu arada rüyalardan anlar mısın hatice:44:

İvet bende ona dikkat edin diyecektim ki Hatice demiş Whitewish akıllı davranmış zaten.

Kızlar ya yine bir rüya gördüm ben hayır olsun anlar mısınız rüya tabirinden :44:

Şimdi hayırlara vesile olsun diyerek başlayayım anlatmaya
ben hastanedeyim doğum yapmışım ablam var yanımda her yer pembe kızım olmuş nasıl tatlı kalkık burunlu,yüzü gözü inanılmaz güzel,emzirmem gerek yeni doğdu ya göğülerim küçük ama benim şişmemişler hiç sol göğsüme alıyorum kızımı süt gelmiyor endişeye kapılıyorum sonra hemşire geliyor serum vericekmiş bebeğime hani emmeyince serumla besliyorlar ya bebeği neyse kızım huysuzlanıyor istemiyor falan sonra yüzyüze geliyoruz orda görüyorum güzelliğini sonra hemşire diyor ki süt gelir göğsünden bekle diyor ve bebeğim ammeye başlıyor bakıyorum süt akıyor bu sefer damla damla süt iniyor aşağıya böyle işte

Hatice birimiz kahve falı bilir misin diyoruz birimiz rüyalardan anlar mısın? Artık bize nasıl enerji veriyorsannn

benim müthiş bi enerjim vardır mutluysamda sinirliysemde karşımdaki enerjimi hisseder bende karşımdakini hissderim mesela birirnin beni sevip sevmediğini ne düşündüğünü hissederim çoğunlukla doğru çıkar
aslında bi kaç kez kahve falı bakmıştım arkadaşlarla sırf gırgırına çoğu şeyi biliyordum yani hiç tanımadığım birisi oyle demişti ama sonradan pekte uygun bişey olmadığını öğrendim bi daha hiç bakmadım
rüya yı da nasıl yorumlarsan oyle çıkar derler

hayırdır İnşallah çok güzel bi rüya canım şu anda geçmişte yaşadığın kötü tecrübenden dolayı içinde bi endişe var acaba yine aynı şeyi yaşarmıyım diye ama Allah ın izniyle yaşamayacaksın endişelenmeni gerektircek bişey yok yani rızkıyla bereketiyle güzel bi kızın olur İnşallah

Amin canım ya hepimizin inşallah,çok etkisinde kalıyorum bazı rüyalarımın hayırlara vesile olsun inşallah

Bende benzerini gördüm kürtajdan sonra bende anlatayım bir 15 dakika müsade edin azıcık işim var geliyorum.

Demek ki bende hissetmişim kahve falı baktığını laaapp diye sordum çünkümseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…