anladığım kadarıyla 2inci 3 ay sıkıntısız diğerleri biraz sıkıntılı neyse Rabbim nasip etsin İnşallah ta sıkıntı geçer
Bekliyorum
deldim beeenn
canım senin dediğin gibi zayıflamaktan başka herşeyi konuşuyoruz
Öyle oldu bende menü yazmaz oldum ama dikkat ediyorum çikolatayı da kestim. Ama yarın menü paylaşamaya yeniden başlayacağım. Bugünü tam bitireyim.
tamam bende oyle yapıyım bari
napsam ki bu akşam:44: son zamanlarda izlediğin güzel bi film var mı tavsiye edebileceğin
zor canım ya puzzle sıkar beni o kadar sabırlı değilimPuzzle alsana kendine oyalar seni.
Yalnızlık çok zor bilirim.
Evet
Ada yabancı film çok beğendim. Sinemaya gitmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki....
zor canım ya puzzle sıkar beni o kadar sabırlı değilim
bilgisayarda oyalanıyorum ama yakında gözlerim bozulmaz inşallah
ben sinemaya gitmeyi pek sevmiyorum canım ya yüksek ses çok rahatsız ediyor beni çıkınca hep başım ağrır
biz evde izleriz filmi daha doğrusu izlerdik eşimle ahh ahhh eskiden tabi
cnm nfilm bu mu
Lincoln Six Eco (Ewan McGregor) ve Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) görünüşe göre ütopik ama dışa kapalı bir tesiste yaşamaktadırlar.Dikkatle kontrol edilen bu ortamın tüm diğer sakinleri gibi, onlar da Ada ya gönderilmek için seçilmeyi umutluyorlardır; söylentiye göre burası gezegendeki son kirletilmemiş bölgedir.Ama aslında kendilerinin birer klon olduklarını ve ölmeleri yaşamlarından daha değerli olduğunu keşfettiklerinde cüretkar bir kaçış planlarlar.Bilmedikleri bir ortamda, bir zamanlar yuvaları olan kurumun sinsi güçleri tarafından amansızca takip edilen Lincoln ve Jordan, Ada hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geride kalanları kurtarmak için hayatlarını riske atarlar.
Ben bayılıyorum puzzla elimde 2000 lik var kısmetse ona başlayacağım.
Biz de ede izliyoruz. Daha güzel oluyor.
Tammmmmm üstüne bastınnnn
Hatice bana müsaade ben çıkıyorum. Yarın görüşürüz inşallah.
İyi akşamlar.
tamam canım görüşürüz iyi akşamlar çikolata yok ona göre
Amin insallah canim.tesekkurler güzel dileklerin icin.allah hepimize o mutlulugu nasip etsin.ben yakinlarda bi doktora gitmeyi planliyorum.testlerimi yaptirip muayene olcam.zaten jansizim bu yuzden demir+folik asit+b12 kullanmaya basladim
amin cnm inş. sağlık olsunda olur elbet sen moralini yüksek tut bak kızım olcak kzımı beşik kerti veririm sanaD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?