Âmin canım inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin istediğin zamanda evladını kucağına alabilirsin,inşallah biz de güzel haberlerimizi paylaşırız burdan
Ben korunmayı bıraktım canım bakalım ne zamana denk gelirse tabi önce eşiyle aramı düzeltmem gerek çocuk yapabilmek için
Insallah sen de diledigin zamanda hamile kalip sorunsuz bi sekilde bebegine kavusursun canim.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler :) guzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum
arkadaşlar hamilelikte nasıl kilo veriyorsunuz 7-8kg verenler var inanamıyorum
sonradan alırsınız ama dengelenir kaldığınız kiloyla doğuma gidersiniz..
darısı başıma valla bu bebekte çok isterim almamayı..bırakın almamayı 10-12 kiloya razıyım göbek atarım valla
ama dikkat ederek tabi kusup hayatım zindan olacaksa istemem..
Ben kürtaj oldum canım 7.haftada sonra mol gebelik diye birşey çıktı bekleme sürem vardı bıraktık korunmayı artık nasip,devam etseydi seninle aynı gün doğumu olacaktıinşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım
amin cnm inş. sağlık olsunda olur elbet sen moralini yüksek tut bak kızım olcak kzımı beşik kerti veririm sanaD:
amin cnm inş. sağlık olsunda olur elbet sen moralini yüksek tut bak kızım olcak kzımı beşik kerti veririm sanaD:
Ben kusmaktan ve mide bulantısından yemek yiyememekten verdim.
Hamilelerin duaları kabul olurmuş bize dua eder misin?
Bende ondan çok korkuyorum işte normal zamanda küçücük bişeyden midem bulanır benim hamile olsam naparım bilmiyom:44:
kaç haftalık canım bebişin
Valla bende öyleydim hala öyleyim diyorum ya benim iki ay çok kötüydü. Ama keşke yaşasaydı ben gene razıydım. Neyse nasip değilmiş. Alışıyorsun ki önceleri miden bulanıyor yiyemiyorsun sonra açlıktan miden bulanıyor ikisi bir olunca daha kötü. Bazen yediklerini çıkarıyorsun ki en kötüsü yediğini kusmak. Boş mideyle kusmak birşey değilmiş. Ama alışıyorsun ve çok ama çok uyuyorsun.
Hatice hamile kalınca bizde öyle hamilelik takvimi yapacağız.
18 haftalık cnm
Bende ondan çok korkuyorum işte normal zamanda küçücük bişeyden midem bulanır benim hamile olsam naparım bilmiyom:44:
günlüğünü görmemişşim canım bebeğinin şimdi herbişeyini öğrendim
bence korkma cnm en ağır geçirenlerden biriyim bende 2013 ekim ayı anneler topiğinde 4 ay hiç bişiy yiyemedim istifar istifar uyudum hep ama bunlar hamileliğin tuzu bibieri şuan ise cok güzel yiyorum atlatıyorsun her ayın bir güzelliği war ilk üç ay öle geçio sonraki 3 ay tekmeler son üç ayı daha yaşamadık bakalım:)
anladığım kadarıyla 2inci 3 ay sıkıntısız diğerleri biraz sıkıntılı neyse Rabbim nasip etsin İnşallah ta sıkıntı geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?