Geldim,dün çoookk fena kaçırdım ya bugün de aç kaldımyalnız kızlar hem eşimin annesi hem de kendi annem incelmişsin diyorlar spora ağırlık verdim sanırım biraz sıkılaşınca etkisi oldu pantolonlarımdan da hissediyorum
Geldim,dün çoookk fena kaçırdım ya bugün de aç kaldımyalnız kızlar hem eşimin annesi hem de kendi annem incelmişsin diyorlar spora ağırlık verdim sanırım biraz sıkılaşınca etkisi oldu pantolonlarımdan da hissediyorum
Ben bebeğim öldükten sonra çok yalvardım bir kez yüzünü göreyim rüyamda diye. Bir süre sonra rüya gördüm bilmiyorum kaybettiğim bebeğim miydi bilinç altı mıydı rüya şöyle: Doğum yapmışım kanamam var ama yürüyorum. Bir bebek masmavi gözlü bembeyaz tenli sarı kıvırcık saçlı. Eşimin kuzenleri doyuruyor. Yanağının iç tarafına yiyecek koyuyorlar o yeni doğdu ya ondan öyle yiyiyor diyorlar bana. O gün rüyadan sonra ayaklarım yere basmadı sanki gerçek zannettim rüyayı.
Ben bebeğim öldükten sonra çok yalvardım bir kez yüzünü göreyim rüyamda diye. Bir süre sonra rüya gördüm bilmiyorum kaybettiğim bebeğim miydi bilinç altı mıydı rüya şöyle: Doğum yapmışım kanamam var ama yürüyorum. Bir bebek masmavi gözlü bembeyaz tenli sarı kıvırcık saçlı. Eşimin kuzenleri doyuruyor. Yanağının iç tarafına yiyecek koyuyorlar o yeni doğdu ya ondan öyle yiyiyor diyorlar bana. O gün rüyadan sonra ayaklarım yere basmadı sanki gerçek zannettim rüyayı. Bu arada ben erkek bebek istiyordum bebek erkekti.
offf senin yaşadığın gerçekten çok acı olay bir olay canım Rabbim bir daha yaşatmasın sana,hiçbirimize yaşadıklarının etkisinde de kalmış olabilirsin belki beklediğin bebeğin öyleydi,inşallah kalbine göre sağlıklı hayırlı bir bebişin olacak tatlım
İnşallah. Zaman geçtikçe insanın acısı azalır ya yok azalmıyor daha çok artıyor çok özlüyorum, çok üzülüyorum deli gibi yeniden olsun istiyorum böyle karma karışığım işte.
hayırdır İnşallah canım duan kabul olmuş demek ki
İnşallah en yakın zamanda nasip etsin canım doktora ne zaman gitceksin
gunaydın kıslar cok gec kaldım ama 78,9suan kılom dun rahatsızlandım doktora gıttım
Amin inşallah. Bugün öğleden sonraya randevu aldım. Dua edin bana.
Hadi güzel haberlerle gel canım inşallah dualarımız seninle korkma ama içini rahat tut
Korkmuyorum kaderde ne varsa onu yaşayacağız. Bakalım kısmet.
Aynen canım ben öğleden sonra nette olamıcam ama ya akşam ya da sabah okurum haberlerini
dualarım seninleAmin inşallah. Bugün öğleden sonraya randevu aldım. Dua edin bana.
Hatice suskunsun bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?