Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Gelelim menüme:

Sabah: 3 yufkalı börek (Yani bir yufkanın 3/'ü kadar)

Öğle: Mercimek Çorba - bezelye - yoğurtlu salata - makarna almadım - eklere hayır diyemedim

Akşam: Az çorba - 1 lahmacun

Dün yürüyüş yapamadım.

Gün boyu şekersiz çay ve 3 lt su.

çok iyi canım ya ben sana demiştim seninki stresten boyle oldu şimdi ilaçla sıkıntı gidecek

Günaydın kızlarrrr geç kaldım bugün nete girmeye çok da kalamıcam arkadaşım geldi şehir dışından onunla buluşmam gerek

çok iyi canım ya ben sana demiştim seninki stresten boyle oldu şimdi ilaçla sıkıntı gidecek

Doktor da öyle dedi.

A grubundan mı girceksin? ben okumaktan o kadar sıkılmışım ki yüksek lisans bile yapmadım ama seviyosan doktoranı yap ama işi bırakmadan

A grubu ne?

Yok işi bırakmam ama ne bileyim kamuya geçmek için ya da farklı birşey yapmak için bilmiyorum ki kafam çok karışık.

Günaydın kızlarrrr geç kaldım bugün nete girmeye çok da kalamıcam arkadaşım geldi şehir dışından onunla buluşmam gerek

İyi eğlenceler.

Çok sevindim canım şükür bişey çıkmadı neden oluyormuş peki böyle bişey dedi mi

Bazen olabiliyormuş böyle öyle aman aman bir nedeni yok?

Daha bir sürü şey soracaktım unuttum zaten. Kızıyorum kendime. 15 gün sonra kontrolüm vardı o da çıkmış oldu aradan.

Sağol tatlım yarın inşallah sohbetinize katılıcam
Bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…