çift yıllarda yapılan sınavlarda aldığın P3 puanıyla lisans atamaları yapılır buna B grubu denir P3 için genel yetenek genel kültür soruları çözülür
her yıl yapılan kpss sınavında çok fazla puan türü hesaplanır lisans düzeyinden sınava girecekler uzman yardımcılığı, müfettiş yardımcılığı gibi yerelere atanır muhasebe istatistik iktisat gibi derslerden sınava girerler bunda A grubu denir
yani normal atama dedikleri B grubu muhtemelen senin girmek isteyeceğinde o dur onun da bu yıl sınavı yok zaten
Hee bak bunu bilmiyordum. Evet ben sadece yetenek genel kültür sorularını çözüyorum. Ama yazdıklarını bilmiyordum iyi bari birşey kaçırmamışım. Seneye artık. İyi oldu öğrendiğim. Hatice ben toplantıdaydım bir yemek yiyeyim geleyim sonra konuşuruz.
günaydın kışlar kandılınız mübarek olsun
Kızlar neredesiniz?
Merak ediyorum sizi?
slm canım naber dün acilen konyaya geldim
Anladım zaten umarım kötü birşey yoktur.
merak etceğini tahmin ettiğim için girdimcanım pazartesi görüşürüz
günaydın kışlar kandılınız mübarek olsun
Whitewish hesap ver neredesin sen? Bir Haticeyi merak et bir seni merak et öldüm öldüm bittim.
Haklısın tatlım sabah annem aradı canım sıkıldı sana gelicem diye ben de bişey oldu sandım meğer gezesi gelmişondan hiç giremedim sen nasılsın
İyiyim bende Hatice de yoktu anladım zaten birşeyler olduğunu onun için Konya'ya gitmiş. Sen nasılsın? Senin için de endişelendim acaba eşiyle bir problem mi oldu dedim? Ne yaptınız? Konuştunuz mu?
Ben de size alışmışım kimse olmayınca canım sıkıldı.
Bende de o oluyor canım kimse olmadı net başındaysam bekliyorum,konuştuk şükür iyi geçtiherşeyi iki arkadaş gb dertleşir gb konuştuk sonunda da özetle uzlaştık inşallah pratikte de başarılı oluruz Hatice niye gitmiş ki Konya ya,
bu arada regl geldi mi canım
Birşey demedi sadece merak etmeyelim diye haber verdi. Yok ilaç bittikten en fazla 15 gün içindeymiş. Ama iştahım açıldı bir açıldı ilaçtan sorma çok da şişkinliğim var.
Orta yolu bulmanıza sevindim. Ama daha çok yolun başındasınız çok da normal yaşadıklarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?