Sorma benim şu iki gündür inanılmaz yiyesim var zor tutuyorum kendimi hatta tutamıyorum pazar ya da pazartesi olmama gerek benim de verdiğim kiloları alıcam geri ya
Hatice annesinin yanına gitmiş olabilir inşallah bir sorun yoktur
Orta yolu bulmamız da gerçekten çok iyi oldu inşallah böyle devam ederiz arada iki arkadaş toplantıları gerekli sanırımben de eşime onu anlatmaya çalıştım ilk senenin böyle geçebileceğini vs vs.bebek olduktan sonra inşallah daha iyi oluruz diye düşünüyorum,bu arada kandilin mübarek olsun canım bol bol dua et bugün
Selam canım nbr? bilgisayarım kafayı yedi iyice bir giriyor nete bi donup kalıyor yazamadım bi türlü burda çok sıkıcı bir hava var ya bütün enerjim gitti diyetim gitti sporum gitti bugün sürekli yatasım var ve devamlı bişeyler yiyesimWhitewish gel hadi
Selam canım nbr? bilgisayarım kafayı yedi iyice bir giriyor nete bi donup kalıyor yazamadım bi türlü burda çok sıkıcı bir hava var ya bütün enerjim gitti diyetim gitti sporum gitti bugün sürekli yatasım var ve devamlı bişeyler yiyesim
İyiyim sen nasılsın?
Ölüyorum sıkıntıdan. İş yapamıyorum uğraşacak birşey yok. Kimse yok. Kendime kızıyorum "gittiğin topiği kurutuyorsun" diye.
Hava burada da öyle her an patlayacak gibi.
Bazen olur öyle bugün bozmuş olsan bile devam et. Bırakma.
Benimde kilomda değişiklik yok pantolonlarım bol. Giymekten mi bol kilo mu verdim bilmiyorum.
Ceviz ye iştahını keser.
kesmiyor ya daha doğrusu o kadar miskinim ki amaaan ne yediysem yedim moduna geçtim 1,5 hafta dikkat ettim ya beden iflas etti yeter artık özüne dön diye sanırım yaa regl olucam onun verdiği şeyler bunlar,ofiste muhabbet edecek kişiler yok mu? benim son çıktığım iş yeri tam kabustu hiç tutmazdı muhabbetlerimiz bide ben onlara çok farklı kalıyordum öyle görüyorlardı 10 saat işkence oluyordu çoğu gün
Olsun yine de bırakma mevsim geçişinden de iştahın açılmış olabilir. Nasıl olsa bozdum deme devam et kaldığın yerden.
Maalesef muhabbet edecek kişiler yok aksine bir kaşık suda boğacak kadar sevmezler beni. Gebelikten sonra bende saldım dört ucunu zaten.
off sinir oluyorum böyle tiplerebizde de eskiler ve yeniler vardı patron yalakaları eskiler onlarla aynı gidersen iyisin ama farklıysan kötüsün düşündükçe sinir oluyorum.
Gebelik belirtilerin ne zaman başlamıştı bga cım hatırlıyor musun
Maalesef onlardan olamıyorum olamadığım için de böyleyim ayrık otuyum. Hatırlamaz mıyım?
Reglim geçti ilk önce test yaptım çift çizgi. Ertesi gün kan testi veee hamileyim. Hemen doktorumdan randevu. İyiydim ilk br hafta on gün ama ondan sonra aşırı mide bulantısı ve kusma sanırım 6 - 7. haftalar. Taa ki kalbi durana kadar.
Peki reglin gecikmeden önce mesela benim regl olacakmışım gb göğüslerim şişmişti,kasıklarımda hafif ağrı vardı ve otobüs,metro falan indikten sonra mide bulantım oluyordu
benide ekleyin kızlar oğlum 3 yaş 4 ay geçti ikinci için zayıflamam lazım bugün bitki çayına başladım yılbaşın akadar 20 kg verirsen hamile kalıcam inş:))))
benide ekleyin kızlar oğlum 3 yaş 4 ay geçti ikinci için zayıflamam lazım bugün bitki çayına başladım yılbaşın akadar 20 kg verirsen hamile kalıcam inş:))))
Regl öncesi hiçbir şeyim yoktu olduysa da ben anlamadım. Ten anladığım şey reglimin gecikmesi.
Hmm acaba her gebelik belirtisi falan o ankine göre değişir mi? merak ettim.Biz korunmayı bıraktık demiştim ya hesapladım yumurtlamamın son günlerine denk gelmiş ilk korunmayı bıraktığımız zaman hani çok zor bi olasılık ama tutmuş olabilme olasılığı ne acaba hiç belirtim yok yani ne regl olacakmışım gb ne de başka bişey sadece 2 gündür aşırı uyku halindeyim ve iştahım açıldı :44:
Senin hamileliğin daha önce sonlandırıldığı için sen benim yaşadıklarımı yaşamadın daha ileri gebelik haftasında sonlandırılanlarınkini bn yaşamadım. Ama ne kadar erken olursa insan daha az yara alıyor.
Tabi canım ya kesinlikle katılıyorum ben hiç o havaya girememiştim bile ama düşünme bunları o kadar iyi olacak ki herşey bu yaşadıklarımız ilerde böyle olmuştu diye sadece ağzımızdan çıkan sözler olarak kalıcak
İnşallah bayılıyorum senin bu hallerine biz motive etmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?