Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Umarım yoktur bende ondan korkuyorum ama annesi ile ilgili sıkıntı olması ihtimalini kondurmak istemiyorum.

Senin de kandilin mübarek olsun.

İyiyim sen nasılsın?

Ölüyorum sıkıntıdan. İş yapamıyorum uğraşacak birşey yok. Kimse yok. Kendime kızıyorum "gittiğin topiği kurutuyorsun" diye.

Hava burada da öyle her an patlayacak gibi.

Bazen olur öyle bugün bozmuş olsan bile devam et. Bırakma.

Benimde kilomda değişiklik yok pantolonlarım bol. Giymekten mi bol kilo mu verdim bilmiyorum.

Ceviz ye iştahını keser.

kesmiyor ya daha doğrusu o kadar miskinim ki amaaan ne yediysem yedim moduna geçtim 1,5 hafta dikkat ettim ya beden iflas etti yeter artık özüne dön diye sanırım yaa regl olucam onun verdiği şeyler bunlar,ofiste muhabbet edecek kişiler yok mu? benim son çıktığım iş yeri tam kabustu hiç tutmazdı muhabbetlerimiz bide ben onlara çok farklı kalıyordum öyle görüyorlardı 10 saat işkence oluyordu çoğu gün

Olsun yine de bırakma mevsim geçişinden de iştahın açılmış olabilir. Nasıl olsa bozdum deme devam et kaldığın yerden.

Maalesef muhabbet edecek kişiler yok aksine bir kaşık suda boğacak kadar sevmezler beni. Gebelikten sonra bende saldım dört ucunu zaten.

off sinir oluyorum böyle tiplere bizde de eskiler ve yeniler vardı patron yalakaları eskiler onlarla aynı gidersen iyisin ama farklıysan kötüsün düşündükçe sinir oluyorum.
Gebelik belirtilerin ne zaman başlamıştı bga cım hatırlıyor musun

Maalesef onlardan olamıyorum olamadığım için de böyleyim ayrık otuyum. Hatırlamaz mıyım?

Reglim geçti ilk önce test yaptım çift çizgi. Ertesi gün kan testi veee hamileyim. Hemen doktorumdan randevu. İyiydim ilk br hafta on gün ama ondan sonra aşırı mide bulantısı ve kusma sanırım 6 - 7. haftalar. Taa ki kalbi durana kadar.

Peki reglin gecikmeden önce mesela benim regl olacakmışım gb göğüslerim şişmişti,kasıklarımda hafif ağrı vardı ve otobüs,metro falan indikten sonra mide bulantım oluyordu

benide ekleyin kızlar oğlum 3 yaş 4 ay geçti ikinci için zayıflamam lazım bugün bitki çayına başladım yılbaşın akadar 20 kg verirsen hamile kalıcam inş:))))

Peki reglin gecikmeden önce mesela benim regl olacakmışım gb göğüslerim şişmişti,kasıklarımda hafif ağrı vardı ve otobüs,metro falan indikten sonra mide bulantım oluyordu

Regl öncesi hiçbir şeyim yoktu olduysa da ben anlamadım. Ten anladığım şey reglimin gecikmesi.

benide ekleyin kızlar oğlum 3 yaş 4 ay geçti ikinci için zayıflamam lazım bugün bitki çayına başladım yılbaşın akadar 20 kg verirsen hamile kalıcam inş:))))

Hoşgeldin.

Hoşgeldin Allah bağışlasın canım inşallah ikinci de sağlıklı olur,biz de henüz bebiş yok.
Haftalık kilo takibi ve hedefle gidiyoruz pzt.günü herkes kilonusunu ve bi sonraki pzt kaç olmak istediğini yazıyor istersen pzt günkü kilonu ve haftaya pazartesi kaç olmak istediğini yaz ekleyeyim

Regl öncesi hiçbir şeyim yoktu olduysa da ben anlamadım. Ten anladığım şey reglimin gecikmesi.

Hmm acaba her gebelik belirtisi falan o ankine göre değişir mi? merak ettim.Biz korunmayı bıraktık demiştim ya hesapladım yumurtlamamın son günlerine denk gelmiş ilk korunmayı bıraktığımız zaman hani çok zor bi olasılık ama tutmuş olabilme olasılığı ne acaba hiç belirtim yok yani ne regl olacakmışım gb ne de başka bişey sadece 2 gündür aşırı uyku halindeyim ve iştahım açıldı :44:

Senin hamileliğin daha önce sonlandırıldığı için sen benim yaşadıklarımı yaşamadın daha ileri gebelik haftasında sonlandırılanlarınkini bn yaşamadım. Ama ne kadar erken olursa insan daha az yara alıyor.

Olabilir belli olmaz bu işler hem biliyorsun operasyondan sonra daha kolay hamile kalınıyor. Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur.

Ama kişiden kişiye değişiyor. Bende regl belirtileri vardı ama regl yoktu. Uykuya birşey diyemem çünkü her zaman çok uyurdum bir değişiklik olmadı o konuda.

Tabi canım ya kesinlikle katılıyorum ben hiç o havaya girememiştim bile ama düşünme bunları o kadar iyi olacak ki herşey bu yaşadıklarımız ilerde böyle olmuştu diye sadece ağzımızdan çıkan sözler olarak kalıcak

Başlığı görür görmez geldim :)
eylül gibi bizde bebiş için çalışmalara başlamayı düşünüyoruz, bu süre içinde bende zayıflamak istiyorum şuan 71-72 kg civarıyım
benide listeye alırmısınız

geçen sene kk sayesinde 70 ten 65 e düşmüştüm sonra kışın gene aldım kiloları, hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum

sıcağı sıcağına bugun yediklerimide paylaşayım
sabah: 1 kase special k ve süt
öğlen: mercimek çorbası ve ıspanaklı börek (iş yerinde bugun hamur işi çıktı az yemeye çalıştım ama)
akşam: akşam yemeği daha belli değil eşim bugun evde yemeği o hazırlıcakmış sürpriz dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…