Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Sanmıyorum da normalde regl belirtilerim 1 hafta önceden olurdu benim bu ay neden böyle oldu bilmiyorum neyse çarş yada perş doktora gidicem ben de döl yatağına falan bakıyor benimki herşey yolunda mı diye seni muayene etmedi demi henüz 3 ay sonra etmesi gerek sanırım

Hoşgeldin.

çünkü üzüntü üzüntüyü çekiyor canım hayallerinde hep güzel kareler olsun

Bir tanesin sen.

Gittiğimde baktı kontrol etti Zaten iki ay sonra kontrol vardı 15 gün kalmıştı kontrole o kontrolü de yapmış oldu. Bir daha kontrol için gitmeme gerek kalmadı. Beta bildirimine devam ve regl olursam / olmazsam onu bildireceğim.

O kadar soracağım şey vardı ki hepsini sormadan geldim. Not almamıştım unuttum.

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun hakkında inşallah sağlıklı bir gebeliğin ve bebişin olur
İlk denemeniz mi kaç yıllık evlisiniz? biz haftalık takip ediyoruz canım pzt.den pzt.ye herkes kilosunu hedef kilosunu yazıyor ben de geçen hafta iyiydim ama şu 2 gündür bozdum yarın yeniden asılıcam benim de 5 kilo falan vermem gerek,hatırlıyorsan pzt gunu olan kilonu yaz ya da bu pzt.tartılıp söyle canım

çok teşekkür ederim canım amin inş. hepimiz kısa sürede kilo verip hayırlısıyla sağlıklı bebişler alırız kucağmıza bunu yürekten istiyorum

1,5 yıllık evliyim, masabaşı bir işte çalışıyorum aslında çok iştahım yok ama hiç hareket olmadıgından kilolarla başım dertte

evet bebişi yeni yeni düşünmeye başladık hem yazı atlatalım dedik hem de ben bu süre içinde kilo vereyim diye düşündüm

boyum 1.61 kilo 71 civarı ama net kilomu pzt sabah tartılıp söylerim

evlenmeden önce 63 kgidim, evlenince aldım kiloları geçen yaz diyet ve spor yapıp vermiştim biraz, kışın gene aldım

birbirimizi motive edersek başaracağımza inanıyorum hem de kilo vermek için hepimizin ortak bir hedefi var bu da güzel :)

ben detayları anlatıyorum canım ama gelen bi daha gelmiyor işte bizimle gidecek kişiler gerekli hersey mumkun senden istikrar bekliyoruz bu konuda

kızlar haftasonu pek takılamıyorum internette ama hafta içi burdayım :)
bu arada bu doktor muhabbeti nedir?? kadın doğum doktoruna mı gittiniz bebiş çalışmalarına başladınız mı siz yoksa bi yandan hem diyet hem bebek çalışmaları aynı anda mı :)

ben yaz sonu gitmeyi düşünüyorum doktora folik asit falan almamız gerekiyormuş galiba

Aynen tatlım hem de çok güzel bi hedef
Ben de yeni evliyim 7.ayımızın içindeyiz ama biz hemen bebiş yapmak istedik yaşlarımızdan dolayı ama ilki ne yazık ki olmadı kısmet değilmiş bi süre ara verdik yeniden başladık çalışmalara zaten hemen tutmuyor tutana kadar verebildiğim kiloyu vereyim diyorum.
Pazartesi yazarsın kilonu ve sonraki pzt.olmasını istediğin kilonu ben geçen hafta çok iyiydim çrş falan bi bozmaya başladım dün bugün inanılmaz bırakmış durumdayım kendimi içimden de gelmiyor hiçbişey yapmak arada pas geçiyorum böyle bi kaç gün işte.
Ben de evlenince işten ayrıldım,çıkarıldım daha doğrusu sonra iş aramaya başlamışken bebek olsun dedik bıraktım aramayı yeniden başladım aramaya falan hangisi önce olursa artık kısmet ama tabi bu arada ben de kilo aldım evlenirken baya vermiştim kilo inşallah istediğimiz kilolara ve bebişlerimize ulaşırız

Canım bugüngünlerdenkaranlık biz kısaca bga diyoruz ona onunla ben mol gebelik geçirdik korunma süremiz var her ay kan verip kontrole gidiyoruz onun için geçiyor folik asite ben başladım korunmayı bırakabileceğimi söyledi doktorum sen de eylül düşünüyorsan temmuz ağustos gb alırsın foliği

Allah hayırlısını versin canım bozma morelini, bu arada kaç yaşındasın?
aklınızda bulunsun kızlar akşam yemeklerinin yanında ayran içerseniz karnınızı tok tutar
ben geçen yaz yaptıgım diyette her akşam ayran içiyordum eşimde benle beraber ayran içti o diyet yapmadı ama ayran şişirdiğinden ekmek yiyemedi çok o da biraz kilo vermişti benle beraber
ben muhtemelen haftasonu regl olacam ama genede tartılırım pzt günü

Ben de bekliyorum pazar ya da pazartesi ondan iştahım açıldı ya zaten ben de yine de tartılıcam tabi fazla çıkarım biraz ama napalım artık

ben detayları anlatıyorum canım ama gelen bi daha gelmiyor işte bizimle gidecek kişiler gerekli hersey mumkun senden istikrar bekliyoruz bu konuda

burdayım burdayım bi yere kaçmadım :)

Ben de öyle yapıyordum ama bi sürü doktor gezince sorularım da aynı oldu cılkını çıkarıyorum doktorun sorularımla

Bende pimpiriğimle bayıyorum doktoru

Az kişiyiz zaten bizim diyet topiği oldu muhabbet topiği bir de Haticemiz var o biz yiyince bunları gösteriyor bize.

Whitewish ve bende genelde kaçak oluyor çünkümse.

Ben de haftasonu yokum zaten. Ama haftaiçi 09:00 18:00 arası buradayım.

bu arada izmirliyim 26 yaşındayım
siz de kendinizden bahsedermisiniz

Aaaa bir İzmirli daha.

Ben 4,5 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Ocak'ta hamile kaldım ama 10 haftalıkken kalbi durdukları için aldılar. Şimdi korunma sürecindeyim.

bga he iyiymiş :)
tamam o zaman temmuz gibi gideyim doktora madem saol canım
üzüldüm canım ya olsun Allah hayırlısını versin bu denemenizde inşallah

bga he iyiymiş :)
tamam o zaman temmuz gibi gideyim doktora madem saol canım
üzüldüm canım ya olsun Allah hayırlısını versin bu denemenizde inşallah

İnşallah tatlım umutluyum ve inançlıyım herşey yolunda gidecek inşallah
Bu arada 29 yaşındayım ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…