Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Benim de öyleydi sonra stresten olay nerelere geldi yumurtlama zamanına denk getirebilecekmisin peki gidişlerini ona göre mi ayarlıcan
anlamadım canım

Tıptaki adını hatırlamıyorum ama kendini hamile gb.hissedenlerin olduğunu biliyorum aman o kadar vahim duruma gelmeyelim tövbe yarabbim
Çünkü olacaksın.

inşallah tatlım inşallahh hamile kalmak marifet değil sonunu getirmek önemli tabi

oyle deme canım o da büyük bi marifet

Son düzenleme:
anlamadım canım
Haziranda başlıcam demiştin ya çalışmalara bebiş için ben mi yanlış hatırlıyorum:44: eşinden uzakta olduğun için yumurtlama zamanlarına nasıl denk getireceksin diye sordum tatlım

oyle deme canım o da büyük bi marifet
Ben 2.denemede hamile kalıp devamını getiremediğim için dedim kendi adıma yani canım

Benim de öyleydi sonra stresten olay nerelere geldi yumurtlama zamanına denk getirebilecekmisin peki gidişlerini ona göre mi ayarlıcan

Tıptaki adını hatırlamıyorum ama kendini hamile gb.hissedenlerin olduğunu biliyorum aman o kadar vahim duruma gelmeyelim tövbe yarabbim

Çünkü olacaksın.

inşallah tatlım inşallahh hamile kalmak marifet değil sonunu getirmek önemli tabi [/QUOTE]

Hatice katılıyorum hamile kalmak da marifet. Ben yıl sonunda hamile kalabildim. Sen çabuk hamile kalabildiğin için o kısımdan gönlün rahat.

Ben e son gelenim ya bekleme süresi olan tek benim şu anda. Bazısı hamile, bazısı çalışmalara başlamış. Kötü oluyorum.

Bir de kızları karıştırıyorum isimlerinde z, j var hepsinin kim kim karışıyor.

Yok canım ya tek sen değilsin sonradan gelen kişiler var yazmıyorlar sadece,iki kişi hamileydi biri boş gebelik çıkmış sanırım kürtaj olacaktı sonucunu bildirmedi biri hamileydi ama o da yazmıyor ne durumda bilmiyoruz,şu an bi kişi hamile kese görünmedi falan demiş doktor ama h.sonu gidecekmiş sonucu söylücek inşallah yolundadır herşey yani kendini kötü hissetme sayfalara baktın mı bilmiyorum ama değeri 9 ayda düşünler var tatlım sana söylüyorum hep önce moralini yüksek tutacaksın ve unutacaksın mol ü,sonrası kendiliğinden inan bana gelecek

doğru hatırlıyosun canım haziran derken ben o zmana kadar şu kadar kilo vercem diye planlamıştım ama olmadı yani kilo veresiye kadar kendi çapımda erteledim ama olmamsı içinde bi önlemim yok yani. eşimin yanına ne zamn gideceğimde kesinleşmedi daha yanına gitmeden hamile kalmakta istemiyorum kime nazlancam o zaman beeeenn

Ohhooooo daha Hatice olayı anlamadı. Bir de bebek yapacak.

Moralim yüksek sadece beni tek demoralize eden şey bekleme süresi.

Bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

o konuda haklısın anladım canım ben azcık riske girdim geçen ay bıraktım gerçi yumurtlama zamanım değildiyarın doktora gidicem muayene edicek kan vericem falan bakalım ne dicek

Ohhooooo daha Hatice olayı anlamadı. Bir de bebek yapacak.
Moralim yüksek sadece beni tek demoralize eden şey bekleme süresi.
Bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi anladım canım o zaman cümleyi idrak edememiştim ama komik bi durum düşünsene o günlerde eşimin yanına gitmek için müdürümden izin almaya çalıştığımı hayırdır diycek ııııı şeeeyyyy hahah koptum yaaa...

o konuda haklısın anladım canım ben azcık riske girdim geçen ay bıraktım gerçi yumurtlama zamanım değildiyarın doktora gidicem muayene edicek kan vericem falan bakalım ne dicek
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım

kesinlikle mükemmel yaa of aslında doğum eni çok korkutuyor

Ben yorum yapamıyorum doğum konusunda nedense sanki o zamanki duygu ve düşüncelerime göre karar veririm gb geliyor yani normal doğum çok isterim ama epidural de olabilir şimdi normalden korkma diyorum belki o zaman korkucam ya da tam tersi bilemiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…