anlamadım canımBenim de öyleydi sonra stresten olay nerelere geldiyumurtlama zamanına denk getirebilecekmisin peki gidişlerini ona göre mi ayarlıcan
Tıptaki adını hatırlamıyorum ama kendini hamile gb.hissedenlerin olduğunu biliyorum aman o kadar vahim duruma gelmeyelim tövbe yarabbim
Çünkü olacaksın.
inşallah tatlım inşallahh hamile kalmak marifet değil sonunu getirmek önemli tabi
Haziranda başlıcam demiştin ya çalışmalara bebiş için ben mi yanlış hatırlıyorum:44: eşinden uzakta olduğun için yumurtlama zamanlarına nasıl denk getireceksin diye sordum tatlımanlamadım canım
Ben 2.denemede hamile kalıp devamını getiremediğim için dedimoyle deme canım o da büyük bi marifet
Benim de öyleydi sonra stresten olay nerelere geldiyumurtlama zamanına denk getirebilecekmisin peki gidişlerini ona göre mi ayarlıcan
Tıptaki adını hatırlamıyorum ama kendini hamile gb.hissedenlerin olduğunu biliyorum aman o kadar vahim duruma gelmeyelim tövbe yarabbim
Çünkü olacaksın.
Biliyorum canım ben de bi süre ara vermiştim yazmaya hele bi ara hamileyim sonra boş gebelik değerim yükseldi hastaneye yattım falan bi sürü şeyler okuyunca bırakmıştım ta ki kendimi motive edene kadar şimdi yazıyorum pek aktif bi topik değil zaten başka bi yere de abone oldum hani moral olsun o havaya gireyim ben de diye ama o kadar hızlı ilerliyor ki kim ne yazmış ne durumda takip etmek imkansız
Ben e son gelenim ya bekleme süresi olan tek benim şu anda. Bazısı hamile, bazısı çalışmalara başlamış. Kötü oluyorum.
Bir de kızları karıştırıyorum isimlerinde z, j var hepsinin kim kim karışıyor.
Haziranda başlıcam demiştin ya çalışmalara bebiş için ben mi yanlış hatırlıyorum:44: eşinden uzakta olduğun için yumurtlama zamanlarına nasıl denk getireceksin diye sordum tatlım
Ben 2.denemede hamile kalıp devamını getiremediğim için dedimkendi adıma yani canım
Benim de öyleydi sonra stresten olay nerelere geldiyumurtlama zamanına denk getirebilecekmisin peki gidişlerini ona göre mi ayarlıcan
Yok canım ya tek sen değilsin sonradan gelen kişiler var yazmıyorlar sadece,iki kişi hamileydi biri boş gebelik çıkmış sanırım kürtaj olacaktı sonucunu bildirmedi biri hamileydi ama o da yazmıyor ne durumda bilmiyoruz,şu an bi kişi hamile kese görünmedi falan demiş doktor ama h.sonu gidecekmiş sonucu söylücek inşallah yolundadır herşey yani kendini kötü hissetme sayfalara baktın mı bilmiyorum ama değeri 9 ayda düşünler var tatlım sana söylüyorum hep önce moralini yüksek tutacaksın ve unutacaksın mol ü,sonrası kendiliğinden inan bana gelecek
doğru hatırlıyosun canım haziran derken ben o zmana kadar şu kadar kilo vercem diye planlamıştım ama olmadı yani kilo veresiye kadar kendi çapımda erteledim ama olmamsı içinde bi önlemim yok yani. eşimin yanına ne zamn gideceğimde kesinleşmedi daha yanına gitmeden hamile kalmakta istemiyorum kime nazlancam o zaman beeeenn
doğru hatırlıyosun canım haziran derken ben o zmana kadar şu kadar kilo vercem diye planlamıştım ama olmadı yani kilo veresiye kadar kendi çapımda erteledim ama olmamsı içinde bi önlemim yok yani. eşimin yanına ne zamn gideceğimde kesinleşmedi daha yanına gitmeden hamile kalmakta istemiyorum kime nazlancam o zaman beeeenn
Moralim yüksek sadece beni tek demoralize eden şey bekleme süresi.
o konuda haklısın anladım canım ben azcık riske girdim geçen ay bıraktım gerçi yumurtlama zamanım değildiyarın doktora gidicem muayene edicek kan vericem falan bakalım ne dicek
şimdi anladım canım o zaman cümleyi idrak edememiştimOhhooooo daha Hatice olayı anlamadı. Bir de bebek yapacak.
Moralim yüksek sadece beni tek demoralize eden şey bekleme süresi.
Bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımo konuda haklısın anladım canım ben azcık riske girdim geçen ay bıraktım gerçi yumurtlama zamanım değildiyarın doktora gidicem muayene edicek kan vericem falan bakalım ne dicek
Her gidişinde muayene oluyor musun?
Kızlar kovun beni kovun.
Benm çoktan çıkmam lazımdı hala buradayım. Off kaçtım ben.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Kızlar kovun beni kovun.
Benm çoktan çıkmam lazımdı hala buradayım. Off kaçtım ben.
off çok duygulandımm yaaa
Yaaa çok güzel olmuş demi nasıl mükemmel bir şeydir bu mucize resmen
suda doğum çok faydalıymış aslında keşke imkanımız olsa ben yapardım
kesinlikle mükemmel yaa of aslında doğum eni çok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?