- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Köftee
yoğurt
salata
tıka basa yedim doydum ama şimdi yine açım daha 2 saat oldu:44: töbee töbee bi garipim bu gün
bekliyoruss15 dakkaya geliyor bebekler ağlamayın sakın o arada
Coming soon bekleyin
maşallah ben bunların hepsini yesem 3 gün yemek yemem sanırım.: hatice sen böle gidersen 100 e dayanırsn.D
bekliyoruss
hah moralim yerine geldi yaaaaaama ama aaaaa aaaaaaa
yok cnm şimdi bilgisayardayım ama
tişkür ederim baybm
eyfah eyfah bu iş çığrından çıkıyor sanırsam kilo vermek için yarışırken birden birinciliğe döndü hadı hayırlısı
afiyet olsun bende yeni geldim yemekten ama kimsecikler yok bende dışarda wc gitmekten nefret ediyorum onun içinde pek bişey içmek istemiyorum yanlış yapıyorum biliyorum ama napııımmm
ne güzel yaa bende su içmeyi pek sevmiyorum nasıl sevcem ki
doktor eylül sonu ekim başı diyor ama kısmet bakalım yok cnm ewdeim calısmıyorum ankaradayım
Köftee
yoğurt
salata
tıka basa yedim doydum ama şimdi yine açım daha 2 saat oldu:44: töbee töbee bi garipim bu gün
maşallah ben bunların hepsini yesem 3 gün yemek yemem sanırım.: hatice sen böle gidersen 100 e dayanırsn.D
Besmelesiz oturmuşsundur ondan.
Yanına şişe koy saat başı da bir bardak iç alışıyorsun.
.
yok kuzum yokk dedim ya bu gün bi garibim sürekli açımbu çok fena bişey sağolsun nisada 100 kilo olcan dedi olan moralim gitti
yüüüs mü olcam şimdi beeennnn
yok kuzum yokk dedim ya bu gün bi garibim sürekli açımbu çok fena bişey sağolsun nisada 100 kilo olcan dedi olan moralim gitti
yüüüs mü olcam şimdi beeennnn
aynen benim yanımda tupperware su şişem var ondan bu kadar çok su içiyorum
aynen benim yanımda tupperware su şişem var ondan bu kadar çok su içiyorum
Köftee
yoğurt
salata
ya dedim ya biraz pinpirikim been evimden başka yerde wc gitmeyi sevmiyorum bide sanırım vucudumu boyle alıştırdığım için su içtiğim zaman hemen gitmem gerekiyo şöyle 1 hafta alışsam bu kadar olmazda :44:
1 aydır falan ekmek yemiyorumköftenin yanında ekmek yoksa eğer menün süper tam bir diyet menüsü
canınız ekmek istediği zamanlarda büyük bir bardak ayran içerseniz midenizi hemencecik şişiriyor ve ekmeğe yer kalmıyor kızlar aklınızda bulunsun
Ee bizde sevmiyoruz da ne yapalım gidiyoruz. Alıştır kendini çok sıkıntı çekersin böyle.
1 aydır falan ekmek yemiyorum
ben çocukluğumdan beri böyleydim
haklısın canım en önemli sey sağlıkAynen canım,bakalım haftaya kaç kilo çıkıcam
Tabi normal bir durumda olsam ben de devlete değil de özel hastaneye giderdim en azından bi muayene ücreti verirdim az bişey ama işte bazen şartlar yerinde olmayabiliyor neyse sağlıklı olalım sağlıklı bebeklerimiz olsun da gerisinin önemi yok.
meraba cnm ii allaha şükür poposunu dewirip yatıyo işte siz nasılsınız
Aferin junior Hatice'ye çocukluğunda bile bu bilinç pes doğrusu.
bga cım ne zamandır sorcam unutuyorum neden bugüngünlerdenarlık ?
Aralık ayında üye oldum buraya. Ne olsun ne olsun nickim. Hadi "bugüngünlerdenaralik" olsun dedim.
annem çok tembihlerdi ondan boyle oldum ben
benimde kardeşim üye olmuş buraya sonra ben kullanmaya başlayınca adım hatice kaldı annem hatice diye seslense efendim diyecek kıvama geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?