Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kendim veremiyorum ya size aldırıyorum.

ne güzel yaa bende su içmeyi pek sevmiyorum nasıl sevcem ki

Yanına şişe koy saat başı da bir bardak iç alışıyorsun.

doktor eylül sonu ekim başı diyor ama kısmet bakalım yok cnm ewdeim calısmıyorum ankaradayım

Yaşasaydı bebeğim demekki aynı anda doğum yapacakmışız.

Köftee
yoğurt
salata

tıka basa yedim doydum ama şimdi yine açım daha 2 saat oldu:44: töbee töbee bi garipim bu gün

Besmelesiz oturmuşsundur ondan.

maşallah ben bunların hepsini yesem 3 gün yemek yemem sanırım.: hatice sen böle gidersen 100 e dayanırsn.D

Ooo siz benim yediklerimi görseniz demek ki 40 yemessiniz.

yok kuzum yokk dedim ya bu gün bi garibim sürekli açım bu çok fena bişey sağolsun nisada 100 kilo olcan dedi olan moralim gitti
yüüüs mü olcam şimdi beeennnn

Olmassın annem olmassın. Merak etme döveriz o kiloları biz kovalarız ağlama sen.

aynen benim yanımda tupperware su şişem var ondan bu kadar çok su içiyorum

Öbür türlü su içmek benim de aklıma gelmez.

aynen benim yanımda tupperware su şişem var ondan bu kadar çok su içiyorum

ya dedim ya biraz pinpirikim been evimden başka yerde wc gitmeyi sevmiyorum bide sanırım vucudumu boyle alıştırdığım için su içtiğim zaman hemen gitmem gerekiyo şöyle 1 hafta alışsam bu kadar olmazda :44:

Köftee
yoğurt
salata

tıka basa yedim doydum ama şimdi yine açım daha 2 saat oldu:44: töbee töbee bi garipim bu gün

köftenin yanında ekmek yoksa eğer menün süper tam bir diyet menüsü

canınız ekmek istediği zamanlarda büyük bir bardak ayran içerseniz midenizi hemencecik şişiriyor ve ekmeğe yer kalmıyor kızlar aklınızda bulunsun

Ee bizde sevmiyoruz da ne yapalım gidiyoruz. Alıştır kendini çok sıkıntı çekersin böyle.

1 aydır falan ekmek yemiyorum

Ee bizde sevmiyoruz da ne yapalım gidiyoruz. Alıştır kendini çok sıkıntı çekersin böyle.

ben çocukluğumdan beri böyleydim

haklısın canım en önemli sey sağlık
meraba cnm ii allaha şükür poposunu dewirip yatıyo işte siz nasılsınız

ALLAH hayırlısıyla kocagına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…