Ben yorum yapamıyorum doğum konusunda nedense sanki o zamanki duygu ve düşüncelerime göre karar veririm gb geliyor yani normal doğum çok isterim ama epidural de olabilir şimdi normalden korkma diyorum belki o zaman korkucam ya da tam tersi bilemiyorum ben de
ya ben geçenlerde hayatımın hatasını yapıp sezeryan videosu izledim sağolsunlar oyle ayrıntılı çekmişlerki tırstım resmen İnşallah bi sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum ama o da korkutuyo bunları düşünmek için erken ama yine de insan düşünmeden edemiyor epidural çok mantıklı ama onun içinde gerçekten güvenilir ellerde olmak lazım
Yani ben de normal yapamıcaksam eğer sezeryan mı epidural mi dersen epidural derim,ablam da epidural oldu ve onun doğumuna girdim korkulacak bişey yok uyanık bi şekilde de odasına geldi.
Hepsinin riskleri var aslında ben de düşünmeyeyim o kadarını diyorum ama ben de kendimi alamıyorum
ablan nasıldı ağrısı acısı ne kadar oldu biraz anlatsana canım
Ablam rahat girdi doğuma canım anında zaten anestezi etkisini gösteriyor göğüs altından yukarıya doğru çarşaf gb bişey asıyorlar o hiç görmedi,doktorlar karınını açıyor bebeği çıkartıyor vs.birazcık çıkan organlarını içeri sokarken canı yandı hatta hissediyorum demeye başlamıştı hemen uyuşturdular ablamı beni de bebeği kucağıma verip çıkarttılar zaten ama geldiğinde uyanıktı sadece dikiş kısmı için uyutmuşlar ablamı hemen ayağa kalktı 2 gün kaldı hastanede ama 1 gün de tutabiliyorlar ertesi günü falan hareketleri biraz yavaştı ama öyle kısıtlayıcı değildi maşallah kolay geçirdi o canım
ayyy nerden geldik buraya benkötü oluyorum ya korkudan mı duygusallıktan mı bilemedim bi ağlayasım geliyor
canım akşam akşam ağlattın beni yaa cok duygulandım oğlumun dogumu geldi aklıma ALLAHIMMM İSTEYEN HERKESE VERSİN cok güzel bi duygu anlatılmaz yani cok farklı dünyanın en güzel şeyi... bende sezeryan oldum ama eger yapabilirseniz normal yapın biraz zor oldu benim sonrası yani temmuz sıcagına denk geldi heryerim pişti resmen... acısı 15-20 gün sürüyo ve hareket olayı kısıtlı... bide normal dogumda hemen karnınız iniyo ve ayağa kalkabiliryorsunuz sezeryanda öle değil benim epiduraldi ona ragmen zorlandım yani.. ama cok şükür sağlıklı bi oğlum oldu ve inanın o acılar size o kadar dokunmuyor ona her baktıgınızda hertürlü acıya değermiş gibi geliyo şimdi ikinciyi istiyorum gene mecburen sezeryan olacak ama olsun sağlıklı sıhhatli olsun gerisi boş kızlar sonucta geçici acılar bunlar ama evlatlarımız herseye değer böle seyler düşünüp kendinizi korkutmayın inanın ki herseye değer......inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız merakla bende bekliyorum iyiki katıldım size bana oğluma dair herseyi tekrar hatırltıyorsunuz ...
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bugün doktor,kan verme falan dışarda olucam gelince okurum artık yazılarınızıgüzel haberlerle geleyim inşallah
Az kalorili bigün olsun hepimize
kızlaaar nerdesiniz gelin hadi
face de giremiyorum zaten çok sıkıldım
süpersin canımdün yediklerim;
sabah: sütlü nesfit
öğlen: kıymalı patlıcan(fırında yağsız), az bulgur pilavı, cacık
yemekten sonra yeşilçay
akşam: menemen, ayran, 1 dilim ekmek
akşam iş çıkışı yarım saat spor yaptım
süpersin canım
bende
sabah:2 dilimetimek üzerinde kaşar 2 zeytin
öğlen: köfte,salata,yoğurt
akşam:yeşilfasulye salata cacık
ama yatmadan Önce o kadar acıktım ki şimdide açım bu hafta hep açtım ne oldu anlamadım
şimdi anladım canım o zaman cümleyi idrak edememiştimama komik bi durum düşünsene o günlerde eşimin yanına gitmek için müdürümden izin almaya çalıştığımı hayırdır diycek ııııı şeeeyyyy hahah koptum yaaa...
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Hee ok. Beni de 2 ay sonra çağırmıştı ama 15 gün erken yaptı kontrolü.Yok canım hem 3 aylık kontrolüm hem de ben bırakmak istiyorum ya korunmayı ona bakıcak rahim içine
Görüşürüz canım ben yarın akşam üstü anca gelebilirim nete kan ver doktor falan onlarla uğraşıcam yarın akşam görüşürüz
ya ben geçenlerde hayatımın hatasını yapıp sezeryan videosu izledim sağolsunlar oyle ayrıntılı çekmişlerki tırstım resmen İnşallah bi sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum ama o da korkutuyo bunları düşünmek için erken ama yine de insan düşünmeden edemiyor epidural çok mantıklı ama onun içinde gerçekten güvenilir ellerde olmak lazım
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bugün doktor,kan verme falan dışarda olucam gelince okurum artık yazılarınızıgüzel haberlerle geleyim inşallah
Az kalorili bigün olsun hepimize
günaydııınnn bugün çok çok daha iyyiyim sen nasılsın canım?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın ben geldim
dün yediklerim;
sabah: sütlü nesfit
öğlen: kıymalı patlıcan(fırında yağsız), az bulgur pilavı, cacık
yemekten sonra yeşilçay
akşam: menemen, ayran, 1 dilim ekmek
akşam iş çıkışı yarım saat spor yaptım
kızlar ben diyet yaparken selülitlerimden de kurtulmak istiyorum
sizin kullandığınız bi krem yada bitki kürü varmı??
dün kk da suna dumankayanın aspirinli limonlu susam yağlı selülit kremi tarifini aldım içinizde bunu deneyen oldu mu ??
süpersin canım
bende
sabah:2 dilimetimek üzerinde kaşar 2 zeytin
öğlen: köfte,salata,yoğurt
akşam:yeşilfasulye salata cacık
ama yatmadan Önce o kadar acıktım ki şimdide açım bu hafta hep açtım ne oldu anlamadım
Hemen menümü yazayım bende.
Sabah: 2 yumurta - peynir - zeytin - domates şekersiz çay (ekmek yok)
Öğle: Ezogelin çorba - karnıyarık - cacık - irmik helvası (kızmayın bana çok severim yedim) - pilav yemedim.
Akşam ve öğle arasında 8 saat açlık olduğu için 5'te bir dilim ekmek.
Akşam: Ezogelin çorba (az) - 1 lahmacun
1 saat yürüyüş - gün boyu şekersiz çay - 3 lt su
süpersin olsun hiçç kızmıyorum benm yerimede yeseydin helvayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?