Nasıl yani sen Hatice değil misin?
yok canım ben onun bi boy büyüğüyüm
ismi değiştirmeye çalıştım ama değişmiyor sanırım yada ben beceremedim başka bi isimlede girmek istemedim özel mesaj atabilmek için 100 mesaj şartı falan varya sadece burda takıldığım içinde 100 msj uzun sürede dolcaktı vs vs
ama ben 1 aydır o kadar yiyorum ve akşama bile acıkmamış oluyorum Allahım ne oluyo bana yoksa yoksaaa aaa
tabi cnm illaki öle walla görümceler erva kayınvalıdem miray eşim berra: : dio benim bi fikrim yok simay ve ayşıl hoşuma giido ama
işte geldim evimdeyimmOyyy Hatica can Hatice
Nereye gittin Hatice???
çok güldüm yaa nisa 100 kilo demiş benim yediklerimi görse demek ki 200 falan der
O değil de acaba süpriz mi yapıcan bize
işte geldim evimdeyimm
bilmiyorum belkide içimde bir şüpe yok değil ama bu kadarda çabuk olmaz herhalde??
olur mu??:44:
cık olmas yaa?:44:
ya olursa :44:
yok yokkbu ay regl tarihi gelmes arrtık
bilmiyorum belkide içimde bir şüpe yok değil ama bu kadarda çabuk olmaz herhalde??
olur mu??:44:
cık olmas yaa?:44:
ya olursa :44:
yok yokkbu ay regl tarihi gelmes arrtık
İkinci kısım için ne kaçırdım ya birşey kaçırdım ama ne çabuk söyleyin
Hatice çok yediği için hamilelikten şüphelendi de ben de onu destekliyorum canım
pek bişey kaçmadı ama"işte geldim evimdeyimm"
Ben bu işte ustayım cifff likit jell
Reklamları izlediniz.
İkinci kısım için ne kaçırdım ya birşey kaçırdım ama ne çabuk söyleyin
cık oyle değil dobiş ötesi gebeler topikiOlur annem olur her türlü olurhem de süper olur topiğimizin adını değiştiririz bi kaç ay sonra zaten kilo veremesek de bebişleri yaptık diye
Hatice çok yediği için hamilelikten şüphelendi de ben de onu destekliyorum canım
bak şimdi öyle diyince saçma geldi insan çok yedim diye şüphelenir mi yavf
Ben ilk ay midem biraz bulansa hamilemiyim acaba diye geziyordum ortalıkta hatta psikolojik olarak hamile olmuştum yani
evet ilk evlendiğimiz yıl bendede ole bişey olmuştu erken belirtilerre bakıyorum hepsi vardı bende ama psikolojikmiş
Ben ilk ay midem biraz bulansa hamilemiyim acaba diye geziyordum ortalıkta hatta psikolojik olarak hamile olmuştum yani
Kısa süre sonra hamile olacakmışım gb.geliyor bana da neden acaba :44:
evet ilk evlendiğimiz yıl bendede ole bişey olmuştu erken belirtilerre bakıyorum hepsi vardı bende ama psikolojikmiş
Tıptaki adını hatırlamıyorum ama kendini hamile gb.hissedenlerin olduğunu biliyorum aman o kadar vahim duruma gelmeyelim tövbe yarabbimOnun tıpta bir adı var biliyorsunuz değil mi?
Whitewish
Ben "Mol Gebelik" topiğine takılamıyorum. Neden bilmiyorum ama yazı yazamıyorum o topiğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?