Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ismi değiştirmeye çalıştım ama değişmiyor sanırım yada ben beceremedim başka bi isimlede girmek istemedim özel mesaj atabilmek için 100 mesaj şartı falan varya sadece burda takıldığım içinde 100 msj uzun sürede dolcaktı vs vs

yok canım ben onun bi boy büyüğüyüm

Biz seni Hatice olarak kabul ettik bırak kalsın.

Oyyy Hatica can Hatice

Nereye gittin Hatice???
işte geldim evimdeyimm

çok güldüm yaa nisa 100 kilo demiş benim yediklerimi görse demek ki 200 falan der
O değil de acaba süpriz mi yapıcan bize

bilmiyorum belkide içimde bir şüpe yok değil ama bu kadarda çabuk olmaz herhalde??
olur mu??:44:
cık olmas yaa?:44:
ya olursa :44:
yok yokk bu ay regl tarihi gelmes arrtık

işte geldim evimdeyimm

bilmiyorum belkide içimde bir şüpe yok değil ama bu kadarda çabuk olmaz herhalde??

"işte geldim evimdeyimm"

Ben bu işte ustayım cifff likit jell

Reklamları izlediniz.

İkinci kısım için ne kaçırdım ya birşey kaçırdım ama ne çabuk söyleyin

Son düzenleme:

Olur annem olur her türlü olur hem de süper olur topiğimizin adını değiştiririz bi kaç ay sonra zaten kilo veremesek de bebişleri yaptık diye

"işte geldim evimdeyimm"

Ben bu işte ustayım cifff likit jell

Reklamları izlediniz.

İkinci kısım için ne kaçırdım ya birşey kaçırdım ama ne çabuk söyleyin
pek bişey kaçmadı ama

Olur annem olur her türlü olur hem de süper olur topiğimizin adını değiştiririz bi kaç ay sonra zaten kilo veremesek de bebişleri yaptık diye
cık oyle değil dobiş ötesi gebeler topiki

Hatice çok yediği için hamilelikten şüphelendi de ben de onu destekliyorum canım

bak şimdi öyle diyince saçma geldi insan çok yedim diye şüphelenir mi yavf

evet ilk evlendiğimiz yıl bendede ole bişey olmuştu erken belirtilerre bakıyorum hepsi vardı bende ama psikolojikmiş

Ben ilk ay midem biraz bulansa hamilemiyim acaba diye geziyordum ortalıkta hatta psikolojik olarak hamile olmuştum yani

Onun tıpta bir adı var biliyorsunuz değil mi?

Kısa süre sonra hamile olacakmışım gb.geliyor bana da neden acaba :44:

Çünkü olacaksın.

evet ilk evlendiğimiz yıl bendede ole bişey olmuştu erken belirtilerre bakıyorum hepsi vardı bende ama psikolojikmiş

Benim de öyleydi sonra stresten olay nerelere geldi yumurtlama zamanına denk getirebilecekmisin peki gidişlerini ona göre mi ayarlıcan

Onun tıpta bir adı var biliyorsunuz değil mi?
Tıptaki adını hatırlamıyorum ama kendini hamile gb.hissedenlerin olduğunu biliyorum aman o kadar vahim duruma gelmeyelim tövbe yarabbim

Çünkü olacaksın.[/QUOTE]

inşallah tatlım inşallahh hamile kalmak marifet değil sonunu getirmek önemli tabi

Whitewish

Ben "Mol Gebelik" topiğine takılamıyorum. Neden bilmiyorum ama yazı yazamıyorum o topiğe.

Biliyorum canım ben de bi süre ara vermiştim yazmaya hele bi ara hamileyim sonra boş gebelik değerim yükseldi hastaneye yattım falan bi sürü şeyler okuyunca bırakmıştım ta ki kendimi motive edene kadar şimdi yazıyorum pek aktif bi topik değil zaten başka bi yere de abone oldum hani moral olsun o havaya gireyim ben de diye ama o kadar hızlı ilerliyor ki kim ne yazmış ne durumda takip etmek imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…