- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
nerde senin kocişin neden yanında değil
canım önce kiloları verelim de bebek arkadan gelir inşallah
diyet durumun nasıl ne yediğini içtiğini paylaşsana bizle mesele dün ve bugunkü menülerin neler, spor yapıyormusun?
bi de sen ufak tefektin yanlış hatırlamıyorsam kilon fazla değil demi
umarım bunu doğru hatırlıyorumdur
eşin memur mu nerde kocan?
askerde kocam, kısa dönem .. kırklarelinde şuandabiz bebeği yıl başından sonra düşünüyoruz zaten ama ben o zamana kilomu vermiş olayım istiyorum evet ben 155 cmlik ilkayım 54 kiloyum şuanda .. kocam gittiğinden beri 3 kilo verdim .. akşamları pek yemek yemez oldum .. evimde kalıyorum ama bazen annemlere gidiyorum, oradayken yiyorum akşamları ..
sabahları nesfit yiyorum, öğlen işyerinde yemek yiyorum.. eğer akşam annemlere gitmeyeceksem, biraz ekmek yiyorum .. ama annemlerde olacaksam orda yemekler güzel olduğu için öğlen az yiyorumabur cuburu tamamen kestim 5 gündür bol su içmeye çalışıyorum ama hala diyet yaptığım söylenemez işte, biraz daha dikkat etmeliyim, farkındayım
alttaki imza kısmında kocaman yazıyormuş kocam askerde diye ben de amma körüm ya görmedim
Allah kavuştursun hayırlı tezkereler olsun inşallah
bence beslenme tarzın güzel tek eksik hareket gibi geldi bana
whitewish sen neler yapıyorsun, ne iş yapıyordun sölemiştin galiba ama unuttum ??
bende bunaklık baş göstermeye başladı galiba herkesi birbirine karıştırmaya başladım
askerde kocam, kısa dönem .. kırklarelinde şuandabiz bebeği yıl başından sonra düşünüyoruz zaten ama ben o zamana kilomu vermiş olayım istiyorum evet ben 155 cmlik ilkayım 54 kiloyum şuanda .. kocam gittiğinden beri 3 kilo verdim .. akşamları pek yemek yemez oldum .. evimde kalıyorum ama bazen annemlere gidiyorum, oradayken yiyorum akşamları ..
sabahları nesfit yiyorum, öğlen işyerinde yemek yiyorum.. eğer akşam annemlere gitmeyeceksem, biraz ekmek yiyorum .. ama annemlerde olacaksam orda yemekler güzel olduğu için öğlen az yiyorumabur cuburu tamamen kestim 5 gündür bol su içmeye çalışıyorum ama hala diyet yaptığım söylenemez işte, biraz daha dikkat etmeliyim, farkındayım
alttaki imza kısmında kocaman yazıyormuş kocam askerde diye ben de amma körüm ya görmedim
Allah kavuştursun hayırlı tezkereler olsun inşallah
bence beslenme tarzın güzel tek eksik hareket gibi geldi bana
whitewish sen neler yapıyorsun, ne iş yapıyordun sölemiştin galiba ama unuttum ??
bende bunaklık baş göstermeye başladı galiba herkesi birbirine karıştırmaya başladım
Allah kavuştursun canım benim kocişimde yanımda değil
sağolasın canım, senin kocişin nerde :26: sizi de Allah kavuştursun
sağol canım memlekette bıraktım kocacımı gurbete çalışmaya geldim
memur musun canımaranızdaki mesafe yakın mı en azından
evet canım
aramızdaki mesafe 550 km kadar yani otobüsle 8 saat kadar sürüyor
haftasonları mı görüşebiliyorsunuz tatlımne zaman vuslatınız
ayyy yok be kuzum 5 hafta görüşemediğimiz oldu şimdide ben askerdeyim anlayacağın evlenmeden önce daha çok görüşüyorduk
bakan ne zaman çıkıp verdiğimiz sözü tuttuk derse o zaman canım kadro bekliyoruz
ayyy kıyamaminşallah sizinde vuslatınız yakındır
İnşallah canım ya bak efkarlandım şimdi düşünmeyince sorun yok ta düşününce kötü oluyorum
bende kötü oluyorum canım, bide bi telefon kadar bile yakınımda değil istediğimde arayıpta sesini duyamıyorum
neyse burası ağlama topiği değil, zayıflayıp hamiş olma topiğiacaba pazartesi günü 53 kiloyu görür müyüm ki :44: sen spor yapıyor musun canım
yok canım ya eskiden sporu çok severdim şimdi noldum bilmiyorum hiç hareket edesim yok işe zor geliyorum
whitewish ve bga yok tatlım ben varım olur mu
aynen ben de üşeniyorumm sanırsammben sevmiyorum hareket etmeyi ya üşengeç doğama aykırıama sadece bacak egzersizleri yapsam iyi olacak
taam o samanolur canım olmaz mı hiç
evet canımsohbetinize pek katılamıyorum, kocişim olmadığı için daha bebek havasına giremedim galiba ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?